Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her konuda esnek yaklaşımlara sahip olabileceğiniz bir gün. Ay ın yaptığı rahat etkiler aşkta hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler getiriyor. Yalnız, içinizde duyacağınız heyecanla aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemede güçlük çekebilirsiniz.

Meslek yaşamınızda karşılaştığınız gecikmelerden ve iletişim problemlerinden kurtulabileceğiniz bir gün denilebilir. Organize faaliyetlerden büyük zevk alabileceğiniz bu devrede,amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.

Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz

Size değişik alternatifler getiren bir gündesiniz. Eğer dikkatli davranır ve dağınıklıktan kurtulursanız yapıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürprizlerin üst üste geleceği bir dönemdesiniz. Bugünlerde yaşadığınız bazı hoşlukların aklınızdan kolay kolay çıkamayacağını hissedeceksiniz. Ümitli girişimlerinizin altında sağlam dayanaklar var. Birtakım beklentilerde çok yakınında olduğunuz fırsatlar söz konusu, şu günlerde uyanık olmanızda yarar var. Belirlemeleri etki altında kalmadan yapmanız gerekecek.

11 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, sabah saat 06:31 itibariyle Yengeç burcuna geçiyor. Aileniz gündeminizde olabilir. Bugün Ay ve Kiron arasındaki sert açı sebebiyle aile bireyleriyle ilgili bir sağlık probleminde yardımcı olmanız gerekebilir. Duygusal olarak da ailenizden gördüğünüz bir davranış sizi yaralayabilir. Düne göre daha ılımlı bir gün olsa da evinizin içinde riskli hareketlerden kendinizi sakının. Fiziksel olarak sakatlanmalara, kazalara açık olabilirsiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata daha derinden bakıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Hayatının her alanında gücünü göstermeye çalışacaksın. Her şey kusursuz ilerlesin isteyeceksin. Fakatyerinde sabırsızlık gösterdiğin bir konuda, çalışma arkadaşınla sorunlar yaşayabilirsin. Her ne kadar ben haklıyım desen de aynayı kendine de çevirmende fayda var. Yeni bir yatırım yapmak adına maddi anlamda harcamalarını ve banka hesaplarını kontrol etme ihtiyacı hissedebilirsin. Yapacağın işler konusunda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde söyleşi gibi bilgi verilen aktivitelere katılabilir, öğretici platformlarda kişisel gelişim türünden konularda bilgi alışverişi yapabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle hayata dair konuşmalar yapabilirsin. Kendini tanıdıkça, hayata daha derinden baktığını göreceksin.

11 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili konuların gün boyu önem teşkil edeceği bir gün. İşinizle ilgili çeşitli planlamalar yapabilirsiniz. İşinize olan sevginiz ve saygınız ön planda olacaktır.

11 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular ön plana çıkabilir. Gün içinde ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde ilerlemek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek yönleneceğiniz işlerde daha fazla başarılı olabilirsiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizin net olması gerekmekte bu yüzden aniden fevri karar almaktansa düşünmeyi de hesaba katarak hareket etmelisiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; son birkaç gündür hareketli tempondan çıkıp, sakinlik ve huzur arayışında olabilirsin. Bu ara kariyer alanında zorlanma ve baskı hissedebilir, sağlam ve uzun vadeli olan planlara yönelerek avantajlı hale gelebilirsin. Ev ve sosyal sorumluluğun arasındaki köprüyü dengede tutman gerekebilir.

11 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu içsel karmaşa, şüphe gerçeklerden kaçma arzusu tetiklenebilir. Ev aile konularında ben merkezci tavırlardan kaçının, yaşamdaki kazanımlarınıza odaklanın. İşleriniz rahat ilerleyecektir.

11 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat ederken sizi ailevi meselelere yöneltecek. Ev alıp, satmak, kiralamak için harekete geçebilirsiniz. Annenizle beraber vakit geçirebilir ya da çocuklarınıza özel ilgi gösterebilirsiniz. Ev dekorasyonunu değiştirmek, deniz kenarında vakit geçirmek, vapura binmek size iyi gelir.

11 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 28" R
Ay
Akrep
19° 46' 39" R
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
24° 47' 13"
Mars
Balık
25° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 09"
Satürn
Balık
16° 07' 04"
Uranüs
Boğa
22° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 45' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 17"
Lilith
Başak
22° 46' 42"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>