Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar çekmenize neden olabiliyor. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var. Çok yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarına kulak vermelisiniz. Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun sırrı da benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmak ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak.

14 Nisan 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün tamamında Aslan burcunda ilerliyor. Aşk hayatınızda güzel bir gün geçirebilirsiniz. Güneş-Jüpiter olumlu açısı sayesinde beklediğinizden de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer ki siz bir adım atmak isterseniz özellikle akşam saatleri olumlu tepki alabilirsiniz. Bugün çocuğunuza da vakit ayırabilirsiniz. Stresli bir haftadan sonra onunla beraber tekrardan enerjinizi geri kazanabilirsiniz. Yeni bir hobiye ilgi duymaya başlayabilirsiniz. Yeteneklerinizin ortaya çıkacağı bir gündesiniz.

14 Nisan 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişi sorguluyorsun!Ay bugün ateş burcunda hareket ediyor. Bugün alacağın sürpriz bir telefon, tatil planlarını değiştirebilir. Ani gelişen, kontrol edemediğin gelişmeler seni biraz gergin yapsa da hayatın senin dışında da aktığını bilmelisin. Geçmişe yönelik sorgulama yapman, aklını oldukça meşgul edeceği için eski defterleri tekrar açmaman daha doğru olabilir. Eğer kalbi boş bir Koç burcuysan, ciddi bir ilişkiye başlamak için kendini hazır hissedecek ve daha önce hoşlandığın fakat şans vermediğin kişiye karşı ılımlı yaklaşımlarda bulunacaksın. Evli bir Koç burcuysan, eşinin ailesinde miras, mal paylaşımı gibi konular gündeme gelebilir. Hararetli olacak konuşmanın içinde olmak seni biraz stresli hale getirebilir. Akşam saatlerinde yakın arkadaşından gelecek telefonla önemli gelişmelerden haberdar olabilirsin.

14 Nisan 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizi anlayacak arkadaşlarınızla sorunlarınızı paylaşmak ve sosyal desteğinizi fazlasıyla hissetmek adına şanslı bir gündesiniz. Bu şansı iyi değerlendirin.

14 Nisan 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgilenmek ve yaratıcı uğraşlara zaman ayırmak için güzel olanaklar var. Dışarı çıkmak ve eğlenceli konulara yönelmek için uygun bir gündesiniz.

14 Nisan 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zodyak burcunuzda seyrederken öncü yönlerinizle kendinizi kanıtlayabilir, özellikleverenleriniz ve rakiplerinizin çekincelerine sebebiyet verebilirsiniz.

14 Nisan 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; kendimizi her zamankinden çok daha enerjik, güçlü ve mücadeleci hissedebilirsin. Romantik ilişkilerinde kendini gösterebileceğin, partnerini etkileyebileceğin bir gündesin. Kendini şımartmak için abartılı harcamalar yapabilir ya da sevdiklerinle eğlenceli organizasyonlarda bulunabilirsin.

14 Nisan 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kabiliyetlere güvenerek denenmemişi denemek isteyebilirsiniz. Yenilenme arzunuz karşılanıyor. Gün boyu stresi dönüştürmek ve odağı korumak önemli. Romantik konularda gelişmeler yaşanırken temkinli olun.

14 Nisan 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken, haftayı arkadaşlarınızla neşeli bir akşam yemeğinde buluşarak keyifle sonlandırabilirsiniz. Diğer yandan sanat gösterilerini takip etmek, tiyatroya gitmek, sosyalleşmek haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardımcı olur. Çocuğunuza ayıracağınız kaliteli zaman da paha biçilmez değer taşır.

14 Nisan 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Nisan 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 46' 33"
Ay
Akrep
19° 34' 30"
Merkür
Koç
26° 16' 27"
Venüs
Balık
21° 07' 28"
Mars
Balık
04° 39' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 43"
Satürn
Balık
13° 15' 25"
Uranüs
Boğa
20° 38' 37"
Neptün
Balık
27° 47' 39"
Plüton
Kova
01° 49' 11"
Chiron
Koç
18° 46' 14"
Lilith
Başak
19° 45' 12"
True Node
Koç
15° 35' 46"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>