Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ikili ilişkinizde yenilikler bekleyebilirsiniz. Aşk yaşamınızda paylaşımlarınızın artması muhtemel. Duygularınız göstermekten kaçınmayın.

Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız gözler üzerinize çevrili olabilir. İşbirlikleri konusunda çıkabilecek fırsatları göz ardı etmeyin. Özel davetler ve toplantılarında sizin için önemli kimselerle tanışabileceğiniz bir gün.

Sıradan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Bu dönemde maddi paylaşımlarınızı yeniden düşünmeniz ve düzenlemelere gitmeniz gerekebilir.

Bugün bir miktar planlı olmakta fayda var. Mesleki konular fazlasıyla vurgulanırken çok çaba sarf edeceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar belki de şimdi avuçlarınızın içinde. Ne istediğinizi bilmeniz ve çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum, meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bu kararlılığı korumanızda. Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun, uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay 04:38-13:13 saatleri arasında boşlukta ilerliyor. 13:13 olduğunda ise Başak burcuna geçiş yapıyor. Ofis ortamınızdaki çalışmalarınız gündemde olabilir. Ay'ın Uranüs ile kurduğu güzel kontak çalışma hayatınızda sürprizler yaşatabilir. Geceye geldiğimizde Venüs, Jüpiter ile sert açısını kesinleştiriyor olacak. Geçmişinizde bıraktığınız ilişkiyle ilgili kalbinizin kırıldığı zamanlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinin sıkıntılarına yardım ediyorsun! Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Aklında birçok fikir var fakat bunları nasıl hayata geçireceğin konusunda çelişkiler yaşayacaksın. Aklını dağıtan bu karmaşadan kurtulmak için kendine yapman gerekenlerin çizelgesini oluşturabilirsin. Bugünortamında bir arkadaşına yapılan haksızlığı karşı savunmacı bir tutum sergileyeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle baş başa bir akşam geçirebilirsin. Dinlenmek, planlar, huzur? Gün içerisinde bu kelimeler sıklıkla aklından geçecek. Sevdiğin insanların mutluluklarını paylaşırken sıkıntılı süreçlerinde de yanlarında olmayı kendine görev biliyorsun. Aile fertlerinden eğitim gören birinin maddi olarak zorlandığı haberini duymanla, destek olmak için harekete geçeceksin.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde popülaritenizin artacağı bir gündesiniz. Bunu pozitif yönde iyi bir başlangıca dönüştürmeyi deneyebilirsiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni fikirler içinde olabilirsiniz. Hayatınız için planlamalar yapmak size iyi hissettirebilir. Olaylara karşı ani tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğunprogramınızda yardımı olabilecek kişiler etrafınızda belirebilir. Karşılaşmaların ve tesadüflerin mutluluk vereceği bir gün içerisindesiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; haftaya sağlam ve tutarlı adımlar atarak başlayabilirsin. Planladığın görüşmeler varsa bunları yapmak için son derece uygun bir gündesin. İlişkilerin neticesinde olumlu sonuçlar alabilir, güçlü kişiler tarafından desteklenip, herkesin kazanacağı çözümler üretebilirsin. Akşamüzeri kardeşlerinle ilgili bir konuda kararsızlık yaşaman mümkün.

15 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı becerileriniz gelişkin. Kabiliyetlerinize ve talihinize güvendiğiniz gelişmeler olası. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız önemli. Ego çatışmalarından kaçının, olaylar hızlı ilerliyor ani gelişmeler olası.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya gayet güzel ve dinç başlıyorsunuz. Daha dedikesiniz. Kendiniz ile alakalı isteklerinizde daha kararlı ve tutarlı olacaksınız. Aksiyon gücünüz olduğu gibi, iletişim kanalları ile geleceğiniz için yatırım yapma potansiyeliniz de yüksek. Bu ara maddi kaynaklardan her zamankinden fazla beslendiğinizi fark ettiniz mi?

15 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

15 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 39" R
Ay
Akrep
26° 00' 57"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 24' 12"
Mars
Balık
26° 13' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 05"
Satürn
Balık
16° 09' 51"
Uranüs
Boğa
22° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 46' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 24' 01"
Lilith
Başak
22° 50' 02"
True Node
Koç
15° 34' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>