Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dizginleri Eline Alıyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün rahatlamak ve eğlenmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Bazen, işlerin ve sorumluluklara o kadar kapılıyorsunuz ki nefes almanın nasıl bir şey olduğunu bile unutuyorsunuz. Sevdiklerinize odaklanın ve onlarla önemli konuşmalar yapın. Çocuklarınızla parkta oynayın. Eşiniz/sevgiliniz ile romantik bir akşam yemeği için dışarı çıkın. Bugün sadece hayatta olmanızı kutlayın!

Bugün yeni bir kariyer yolu düşünüyor olabilirsiniz. Şu an nakit akışıyla ilgili endişeleriniz olabilir. Bütçeniz üzerinde çalışırken, biraz sinirli olabilirsiniz. Pratik çözümlere odaklanmaya çalışın. Belki zam isteyebilirsiniz. Ya da belki de bir yandan danışmanlık yapmayı düşünebilirsiniz. Bu durum için bir çok kısa vadeli çözüm bulunuyor. Bu yüzden endişelerinizin sizi yönetmesine izin vermeyin!

Başka bir ülkede yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, belki artık bunun zamanı gelmiştir. Faaliyet alanınızdaki şeylerin gerçekleştiği yerde olmalısınız. İnsanlar sizin naptığınızla çok ilgileniyor. Bir karar verin ve buna bu karar sadık kalın!

Bugün dikkatlerden kaçınmaya bak ve insanlardan cevaplar almak için onları zorlama. Sağlıklı bir kahvaltı et. Kafeinden uzak dur. İnsanlarla entelektüel ve felsefi seviyelerde bağlantı kur. Hayatın anlamını konuşmak konusunda kendini rahat hisset. Eğer sempati, ağlayacak bir omuz arıyorsan birkaç gün beklemen gerekecek. İnsanlar şu anda bu tarz destekler vermek için uygun modda değil. Şu an özgürlük istiyorlar.Bugün tam havanızdasınız. Size meydan okuyoruz, yeni bir şey deneyin: Bir şeyleri göreceli bir bakışla değerlendirip belirsiz genellemeler yapmak yerine ortaya daha yapıcı bir felsefe koymaya ne dersiniz? İç görünüzü kanalize edemiyor ve gözlemlerinizi somut bir veriye dönüştüremiyorsanız bir olayı tüm yönleriyle görebilmenin faydası nedir?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir basamak daha yükselirken varmak istediğiniz zirvenin daha önce hesaba katmadığınız kadar yüksekte olduğunu fark edebilirsiniz. Muhtemelen tırmanışın bu zorlu kısmı başladığınız yerden, aşağıdan bakıldığında görünmüyordu. Panik yapmayın. Bilinmeyene aşırı tepki gösterirseniz dengenizi kaybedip uçuruma düşebilirsiniz. Bunun yerine kendinizi toparlayın, dinlenin ve izleyeceğiniz stratejiyi adım adım yeniden düzenleyin.

18 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ortaklı işler ve aktiviteler içerisinde olabilir, çevrenizdeki kişilerle yardımlaşabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. İlişkilerde uzun vadeli kararlar alınabilir, nihai bir sonuca bağlanabilir. Davalarla ilgili gelişmeler olabilir, geçmişten gelen konular gündem.

18 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin konusundaki gözü pekliğin çıkacak sorunları hesaplamaman bu günlerde sorun yaratabilir. Takdir edilesi azminin rehavetine kapılmamalı, işlerini aceleye getirmemelisin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, partnerinle inatlaşmana neden olacak tartışmalara girmemeni öneriyor gökkube. Ailenle aranın açılmasına neden olacak diyaloglardan kendini koru!

18 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi tartmak isteyebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda ilişkilerinizde gel-git ler yaşayabilir, kararsız ve endişeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Neden partnerinizle veya eşinizle sohbet etmeyi denemiyorsunuz? Konuşabilmek ve anlaşılabilmek bulunmaz bir nimettir. Çalışma hayatınızdaki zorluklar yavaş yavaş yerini güzel haberlere bırakacaktır.

18 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Mahkeme ile ilgili işlerinizde gelişmeler yaşanabilir. Anlaşma yapacağınız konulara daha fazla özen göstermelisiniz. Uğraştıran konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konulara yoğunlaşabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Terazi burcunda ilerlerken ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Birebir temas ve görüşmeler açısından uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, eşitlik ve uyumu daha çok arayabilirsiniz. Yalnız olmaktan çok yanınızdaki kişiyle birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

18 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır tanıdığınızı sandığınız biriyle yeniden tanışmanın zamanı geldi. Onu sandığınız kadar iyi tanımıyor olabilirsiniz!

18 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı ön plana taşıyor.Bugün ikili ilişkilerde dengeyi bulan taraf olmaya özen gösterin. Diplomatik davranmanın faydasını göreceğiniz bir gün olacaktır. İmzalı işleriniz için bugünü değerlendirebilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

18 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı hissettiğiniz duyguları saklamamaya çalışın. Finansal olarak zor zamanlardan geçiyorsunuz, fakat moralinizi yüksek tutmalısınız.  Bugün kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda, kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkinizdeki yanlış yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek veya amaçladıklarınızdan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Son yaptığınız görüşmelerin sonucuyla ilgili acelecilik içindesiniz. Zaman gerektiren konularda biraz daha sabır gerekebilir. Önümüzdeki günler içinde bir yolculuğunuz var. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak.

18 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 53' 18" R
Ay
Koç
15° 35' 16" R
Merkür
Koç
20° 06' 36"
Venüs
Boğa
07° 56' 16"
Mars
Koç
04° 03' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 33"
Satürn
Balık
17° 03' 16"
Uranüs
Boğa
22° 40' 15"
Neptün
Balık
29° 04' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 20"
Lilith
Başak
23° 57' 44"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>