Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir rastlantı, sizde büyük değişiklikler yapacak. Aşk hayatınız daha iyi bir yöne kayacak. Duygusal yönden kendinizi sevgilinize karşı oldukça zayıf hissediyorsunuz. Duygularınızı tam ifade edemiyorsunuz.

İş hayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni düzene uymak ve bu düzende öncü olmak için çaba harcayacaksınız. Şu aralar gelecek için bir endişeniz yok. Kendinize iyi birçevresi yaptığınızı düşünüyorsunuz.

Parasal konularda aslında iyi durumda olmanız gerekiyor ama gereksiz harcamalarınız yüzünden sık sık parasız kalıyorsunuz.

Gereksiz harcamalarınızı kesmelisiniz. Bunun yanında uzun zamandır aramayı ihmal ettiğiniz yakınlarınızı aramanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anıların sizin için fazlaca değer taşımadığı yönündeki suçlamalar, dönüp bakmaya ve ciddiye alınmaya değer gibi görünüyor. Gelecekle ilgili planlarınız arasından biri, yakında bir umut olarak ilk ışıklarını verebilir. Yakında sevineceğiniz bazı haberleriniz var. Dikkatli adımlar atmalı, bütün dikkatinizi toplayıp ikili ilişkiler içine öyle girmelisiniz.

18 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:55 Ay-Neptün görünümü,sevgi olgusunun önemini hatırlatıcıdır. Tüm kirlilikleri ve sahtelikleri ortadan kaldıran bu duygu, hayatın içindeki zorlukları, insafsızlıkları, kavgaları, maddi hırsları bir yana koyarak kucaklaşmamızı sağlıyor. Üstümüzdeki ağırlığı hafifleten, dinlendirici, sakinleştirici bir enerji diyebiliriz. Saat 12:02 Ay-Jüpiter görünümü, sorumlulukların farkında olarak, işlerinizi dikkatle yapmanın göstergesidir. İyi niyetli düşünmeye gayret edersiniz. Bazı meseleler sizi yorar, düşündürür. Ancak siz üstünüze düşen bir şey varsa, insanlara gönülden yardımcı olursunuz. Saat 16:57 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. Gün boyu bizi mutlu edecek güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

18 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dağınık ruh halin, bugün işlerini aksatmana sebep olabilir. Akşam saatlerini yakın arkadaşlarına ayırmayı tercih edebilirsin.

18 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partner ilişkilerinizde kıskanç ve baskıcı bir tavır sergileyebilirsiniz. Otoriter figürlerle anlaşmazlıkları büyütmemeniz de fayda var.

18 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Değişim içinde olacağınız zamanlar var. Yöneticilerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Gün içinde duygusal yönden kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

18 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Açık ve gerçekçi bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Bu aralar özel konularınızı kendinize saklamalı ve kimseye dedikodu malzemesi olacak bilgiler vermemelisiniz...

18 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

18 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda etkili ve bir o kadar da dengeli davranabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları değerlendirmek isteyen bir yapınız var. Akşam saatlerinde iletişim sorunlarına açık olacaksınız.

18 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunun sevgiden kısıtlanmış hali bugün de devam ederken kısmetli birisiyle sorumluluk gerektiren bir ortaklık başlamak isteyebilirsiniz. Üstelik Ay'ın Oğlak burcundaki etkisizliğini de göz önünde bulundurursak ortaklık veya partnerlik ilişkisinde şu ara yol alabilmek pek olumlu gözükmemektedir. Ön görmediğiniz birisiyle flört ilişkisine yönelmek için ilginç etkilere sahipsiniz. Bir arkadaşınızın tanıştırabileceği biriyle de bu yaşanabilir. Manevi duyarlılığınızın yüksek olabileceği iki günlük bir süreç deneyimleyeceksiniz.

18 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

18 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 01"
Ay
Akrep
14° 17' 45"
Merkür
Koç
26° 03' 16"
Venüs
Balık
20° 35' 31"
Mars
Balık
04° 19' 48"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 16"
Satürn
Balık
13° 12' 27"
Uranüs
Boğa
20° 37' 25"
Neptün
Balık
27° 46' 41"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 44"
Lilith
Başak
19° 42' 20"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>