Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir rastlantı, sizde büyük değişiklikler yapacak. Aşk hayatınız daha iyi bir yöne kayacak. Duygusal yönden kendinizi sevgilinize karşı oldukça zayıf hissediyorsunuz. Duygularınızı tam ifade edemiyorsunuz.

İş hayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni düzene uymak ve bu düzende öncü olmak için çaba harcayacaksınız. Şu aralar gelecek için bir endişeniz yok. Kendinize iyi birçevresi yaptığınızı düşünüyorsunuz.

Parasal konularda aslında iyi durumda olmanız gerekiyor ama gereksiz harcamalarınız yüzünden sık sık parasız kalıyorsunuz.

Gereksiz harcamalarınızı kesmelisiniz. Bunun yanında uzun zamandır aramayı ihmal ettiğiniz yakınlarınızı aramanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anıların sizin için fazlaca değer taşımadığı yönündeki suçlamalar, dönüp bakmaya ve ciddiye alınmaya değer gibi görünüyor. Gelecekle ilgili planlarınız arasından biri, yakında bir umut olarak ilk ışıklarını verebilir. Yakında sevineceğiniz bazı haberleriniz var. Dikkatli adımlar atmalı, bütün dikkatinizi toplayıp ikili ilişkiler içine öyle girmelisiniz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün boyunca Terazi burcunda ilerliyor. Günün genelinde olumlu etkiler alıyor olacaksınız. Özellikle evlilik ve ilişki konularınız ön plana çıkabilir. Partnerinizle aranızda çözmeniz gereken sorunlar varsa bugün uzlaşmacı bir tavırla karşı taraftan destek görebilirsiniz. Ortakaçmışlar için de bugün güzel fırsatlar kapınızı çalabilir. Yeni projeler veya gelir kaynakları düşünüyorsanız ortağınızla beraber harekete geçebilirsiniz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pozitif hissediyorsun!Bugün Merkür-Chiron kavuşumu gerçekleşiyor. Uzun süredir çok özenerek takip ettiğin bir iş, bugün seni daha pozitif hissedeceğin bir güne uyandırmış olabilir. Şans seni destekliyor. Fakat kontrolünü kaybetmemeli ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısın. Eğer ilişkin yoksa yeni birisi ile tanışman an meselesi. Evli ve çocukları olan bir Koç burcuysan, hep birlikte yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Bugün aynı zamanda bir süre önce yaşadığın kötü bir olayın tekrar hatırlatılmasından rahatsız olabilirsin. Akşama farklı arkadaş gruplarından aldığın davetler sana hiçbir yere yetişemediğin hissini verebilir.

18 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişen bazı durumlar olabilir. Bunun üzerine sert tepki verebilir ve karşı tarafa sınırınızı koyabilirsiniz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Mahkeme ile ilgili işlerinizde gelişmeler yaşanabilir. Anlaşma yapacağınız konulara daha fazla özen göstermelisiniz. Uğraştıran konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konulara yoğunlaşabilirsiniz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek konusunda bugün bazı problemler yaşayabilirsiniz. Özellikle yazılı iletişim konularına dikkat etmeniz gerekiyor. Düşünerek hareket edin.

18 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; karşıt burcunda Dolunay fazına ilerleyen Ay, ilişkilerinde çok da rahat hareket edemeyeceğini gösteriyor. Günün ilk saatlerinde cesur ve risk almaktan yana olabilir, ilerleyen zamanda engellerle karşılaşabilir, karşındakilerinin koşullarına uyum sağlamak zorunda kalabilirsin.

18 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu destek görme, anlaşılma arzunuz yüksek. Merkür Koçta hızlı düşünme ve ifade için olanak sağlıyor. Öğleden sonra olayların sebeplerini gözden geçirirken, doğru anlaşılmaya özen gösterin.

18 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda hareket ederken, ikili ilişkilerinizde uyum ve ahenk ararsınız. Partnerinizin size olan ihtiyacını göz ardı etmemelisiniz. Diplomasiye ihtiyaç duyduğunuz bir gün. Hak, hukuk, adalet konuları gündeminizi meşgul eder. Gönül ilişkileri başlatmak için uygun bir gün.

18 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

18 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 06' 43" R
Ay
Akrep
14° 31' 54" R
Merkür
Koç
16° 00' 08"
Venüs
Koç
24° 15' 53"
Mars
Balık
25° 30' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 16"
Satürn
Balık
16° 04' 41"
Uranüs
Boğa
22° 02' 15"
Neptün
Balık
28° 44' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 49"
Lilith
Başak
22° 43' 53"
True Node
Koç
15° 36' 46"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>