Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Beklentiler rahatsız edecek! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün geçmişten tanıdığınız biriyle karşılaşabilirsiniz. Mesela üniversiteden bir arkadaşınızla yeniden temasa geçebilirsiniz. Ya da eski sevgilinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Bu kişiyle konuşurken nostalji duygusunu hissedebilirsiniz. Daha genç ve daha kaygısız olduğunuz zamanlara özlem duyabilirsiniz. Fakat bunun sizi fazla duygusallaştırmasına izin vermeyin. Şu anki hayatınızda birçok harika macera sizi bekliyor bu yüzden geçmişe bağlı kalmayın.

Gizli yeteneklerinizin bilinmesi için iyi bir gün. Belki de şiir yazmak, resim yapmak gibi sanatsal bir projede, hatta bir roman üzerinde, gizlice çalışıyor olabilirsiniz. Bu, ilk satırlarınızı veya bölümlerinizi güvendiğiniz biriyle paylaşma zamanı olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için size değerli bilgiler verebilir, cesaret verebilirler.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Kendini geliştirmekle ilgilenmeye başlamış olabilirsin. Şu anda, göksel enerjiler hayatında daha iyi bir düzen oluşturma gereksinimini vurguluyor. Belki dini inancını geliştirmelisin. Ya da spiritüel bir konsept veyahut bir felsefe sana rehberlik edebilir. Mevcut kaygılarının bazılarına karşı farklı bir bakış açısı benimsemelisin. Eğer bu yüksek rehberlik teklifine açık olursan kaotik enerji de uçup gidecektir!Genel olarak çok azimlisiniz. Gözünüze zor görünen bir görev bugün özellikle de derinlemesine bir araştırma ya da çalışma gerektiriyorsa, kolaylıkla hallolacak. Bugün zihniniz berrak ve ayaklarınız sapasağlam yere basıyor. Sağduyunuz da had safhada. Bugün halledilmesi gereken tüm işlerinize el atın ve yarına bir şey bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde muhteşem bir gün var fakat siz geçtiğimiz günlerde olduğunuzdan daha sade bir halde olmaya meyillisiniz. Bugün düşünceleriniz dışa değil de, kendi içinize yönelik. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla sakince vakit geçirin ve en derin parçanızdan gelen hayallerinizi anlatın. Aldığınız sıcak tepki sizi şaşırtacak.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Kova burcunda hareketini sürdürüyor. Sizler için hareketli ve enerjik bir gün olabilir. Öğlene yaklaşırken şansınız da açılıyor. Beklentileriniz yönünde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. Sosyal yönünüzün aktif olduğu bir akşamda olacaksınız. Ay, saat 18:53'te boşluğa giriyor. Akşamın güzel haberi ise Venüs ve Neptün arasındaki güzel etkileşimden geliyor. Özellikle aşk hayatınızda şanslı olduğunuz, romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentiler rahatsız edecek!Ay, sabit burç etkisinde! Parasal anlamda büyük gelişmeler yaşanabilir. Geçmişte borç verdiğin arkadaşın ödemesini yaparak seni adeta feraha çıkaracak. Diğer yandan bugün senden beklenen herangarya gibi gelebilir ve yapmaktan kaçınabilirsin. İnsanların senden beklenti içinde olmasından rahatsızsın. Affetmek ve unutmak istesen de kırgınlıklarını belli etmekten geri duramayacaksın. Sorunlu giden beraberliğinde tüm hislerini düşüncelerini açıkça ortaya dökmek isteyeceksin. Geleceğe yönelik planlarındaki artış, ailede senden yaşça küçük kişilerin, seni örnek almalarını sağlayacak.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniliklere atılmak için kendinizi oldukça tutkulu hissedebilirsiniz. Önemli konularla ilgili arkadaşlarınızdan ya da sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde iletişim konusunda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınızda, gücünüz test edilebilir. Olaylara karşı daha muhafazakâr tepkiler verebilirsiniz. İşleriniz için başkalarından destekte alsanız, ilerleyemeyebilirsiniz. Zamanınızın çoğunu sosyal konularla ilgilenerek geçirmek size de iyi gelebilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi sakinleştirecek her aktiviteye katılmaya gönüllü olabilirsiniz. Dua edeceğiniz bugünlerde çevrenizden göreceğiniz pozitif etki sizi motive edebilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

18 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaya çıkan sorunların üstesinden gelmek için zorlanacaksınız ve bunları çözmek için önemli zaman ve çaba harcamanız gerekecek. Baskı altında olsanız bile, başarılı olma gücünüz var.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim duygularınızı harekete geçirecek. Bir anda kendinizi tutkulu bir aşka kaptırmış bulabilirsiniz. Duygularınızı hemen dile getirmeden romantik ve platonik olarak yaşamayı seçebilirsiniz. Ama gün içindeki tutku enerjisi bu durumu yönetmenizi zorlaştırabilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda fırsatlar yakalayabileceğiniz ve bu fırsatları duygularınıza takılmadan değerlendirebileceğiniz bir gün olacak. Bazen yapacaklarınız veya kararlarınız konusunda arada kalıyorsunuz. Bugün arada kalmalar sık sık gündeme gelecektir. İpucu kolay aslında; verdiğiniz kararın sonucu size iyi gelecek mi?

18 Temmuz 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün ani gelişen olaylar bir anda ilişkilerin ya da işbirliklerinin bozulmasına yol açabilir, özellikle romantik ilişkilerde çatışmalar yaşanabilir. Çok hareketli ve enerjik olduğundan birçok şeye bir arada yetişmeye çalışabilirsin. Önüne çıkan engeller seni yıldırmamalı, cesaretle hedeflerine ilerlemelisin.

18 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 12"
Ay
Kova
22° 18' 29"
Merkür
Koç
17° 45' 58"
Venüs
Boğa
03° 24' 16"
Mars
Koç
01° 13' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 47"
Satürn
Balık
16° 44' 44"
Uranüs
Boğa
22° 27' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 07"
Lilith
Başak
23° 33' 15"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>