Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ani Kararlar Gündemde Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün, koruyucu meleğinize veya Yüksek Güç'e ulaşmak için iyi bir gün. Çevrenizde pozitif ve canlandırıcı bir enerji hissedebilirsiniz. Bu, sevgi dolu manevi rehberlerin varlığına işaret ediyor olabilir. Meditasyon yapmak veya dua etmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Şu anki hayatınız için size yol gösterebilecek bir ilham kaynağı olabilir. Huzurun ve sevginin kalbinize nüfuz etmesine izin verin.

Yetkili bir pozisyon için mükemmel bir adaysınız! Sorunun dışında kalmış gibi hissetmeyin çünkü bugünün astrolojik havası, liderlik yeteneklerinizi arttırmak için ihtiyaç duyduğunuz güveni ve fiziksel gücü bulmanıza yardımcı olacaktır. Böyle bir zaman durumu kontrol altına almak için doğru bir zamandır. Bunu yapabilirsiniz!

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Yatağında kıvrılıp oturmak istiyorsun. İnsanları görmezden gelip sadece kendine vakit ayırmak isteyeceğin bir gün. Dinlenip şarjını doldurmak sağlıklı bir tercih. Sosyal zorunluluklarla kendine yüklenme. Yaşadığın yoğunluklardan sonra ruhunun biraz sakinleşmeye ihtiyacı var. Öyleyse huzurlu bir gün yarat.İnsanların önünde bazen biraz aptal gibi görünmekten korkuyor olabilir misiniz? Başkalarının gözünde başarısız olma korkusu sizi gerçek anlamda gelişmekten alıkoyuyor olabilir. Astronomik enerjiler bugün sizi bu konu hakkında etraflıca düşünmeye çağrıyor. Bütün analitik yeteneklerinizi yanınıza alın ve bir düşünün: Daha fazla risk alma cesaretiniz olsa, kim bilir neleri başarırdınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir değişiklik için hazırsınız, bunun hakkında hiç şüphe yok. Yaşlandıkça ilgi alanlarınız genişliyor ve bu yeni ilgi alanlarından bazılarını ciddi olarak takip etmeyi düşünüyorsunuz. Belki okula dönmek ya da en azından bazı yetişkin eğitim kursları olabilir. Dünyayı kendiniz için yeni bir yer yapmaya hazırsınız. Devam edin ve bir yerden başlayın!

18 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün derin düşünceler içerisinde olabilir, pek çok duygu ve düşünceyi daha yoğun yaşayabilirsiniz. Kardeşler ve aile üyelerinizle ortak aktiviteler içerisinde olabilirsiniz. Evinize düzen getirmek, temizlik yapmak rahatlatıcı olacaktır.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir araya geleceğin arkadaşlarınla spontane şekilde davranışlar sergileyebilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Aile içerisinde, kendinden emin tavırların etrafındakilerin de dikkatini çekecek. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, elinden geleni yaptığın halde sevgilinin gösterdiği tavırlar ilişkinizi karmaşıklaştırabilir. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Koç burcuysan, detaylar seni fazlasıyla yorabilir. Tatlı bir yorgunluk rüzgarları esebilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi sorguladığınız bir gün olabilir. Bir bilinmezliğin içinde hareket etmeniz sizi yormuş olabilir artık her şeyi geride bırakıp sıfırdan bir düzen kurma telaşına girebilirsiniz. Kendinizin önemli olduğunu unutmadan yaşayın.

18 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, bazı endişeler olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

18 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda mesleki konularda ağır ve temkinli ilerlemeniz sizi istediğiniz ve beklediğiniz başarıya beklediğinizden hızlı götürebilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım ve parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde samimi ve sevgi dolu bir atmosferde duygularınızı paylaşabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gelirinizi arttıracak veya yeni bir gelir kapısı olabilecek bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu bir terfi, zam veya yeniolabilir. Oldukça enerjik ve bardağın dolu tarafını odaklanacağız bir gün olacaktır.

18 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı da gidermek istiyorsunuz. Ortak çalışma içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün, çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte eğlence ve tutku dolu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde ortaya harika çalışmalar çıkardığınız için çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Hayal kırıklığı ve stres hissinin sizi yıkmasına izin vermeyin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Doğallığa karşı değilsiniz fakat, isteklerinizde farklı beklentileriniz var. Bugün, sizin için sıra dışı bir gün olabilir. İnatçı ve ödün vermeyen yapınız sayesinde, isteklerinizi ısrarla yaşama geçirme savaşı veriyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükselterek, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Yollarla ilgili olaylar güncellik kazanacak.

18 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 10' 11" R
Ay
Başak
13° 47' 05"
Merkür
Koç
17° 21' 32"
Venüs
Koç
18° 00' 51"
Mars
Balık
21° 35' 01"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 20"
Satürn
Balık
15° 35' 26"
Uranüs
Boğa
21° 45' 22"
Neptün
Balık
28° 34' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 11"
Lilith
Başak
22° 10' 09"
True Node
Koç
15° 37' 07"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>