Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kararlarını Sorguluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün yeni ilişkiler kurmaya açık olun. Gezegensel enerjiler sizi yeni insanlarla tanışma yoluna sokacak. Örneğin, ilginç bir meslektaşınızla sohbet edebilirsiniz. Eğer gerçekten iyi anlaşıyorsanız, bunu değerlendirin. Belki de birlikte çalışmak güzel olabilir. Kaynakları ve bilgileri paylaşmanın tadını çıkarabilirsiniz. İş hayatınızda size yardımcı olacak bir 'ruh eşi' bulmanın vakti geldi.

Bugün sessizce düşüncelere dalmak için iyi bir gün. Son zamanlarda finansman konusunda endişeli olabilirsiniz, ancak artık kendinizi çok fazla endişelendirmenize gerek yok. Bütün işaretler finansal durumunuzun yukarı doğru bir çıkış yapmak üzere olduğunu gösteriyor. Kesinlikle zamanı, değil mi? Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve kesinlikle bazı ödüller kazanmalısınız. Bugünün açıları, yakında ne yapacağınızı size gösterecek. Yeni bulduğunuz rahatlığın keyfini çıkarın, ama dışarı çıkıp kutlamada kredi kartınıza borçlanmayın.

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Yaratıcı yönün açığa çıkarılmayı bekliyor. Resim yapmak, ya da yaratıcı yazarlıkla uğraşmak istiyor olabilirsin. Neyi arzularsan arzula, günün enerjileri seni bu arzunu gerçekleştirmeye itiyor. Sadece çıtanı çok da yükseltme. Büyük beklentilere girmek senin cesaretini kırabilir. Bir oturuşta kendinden bir roman yazmanı veya portreyi tamamlamanı bekleme. Süreçten keyif almaya odaklan; yarattığın şeyi bitirmeye değil.Yeni bir ev satın almayı düşünüyorsanız, bugün gerçekten bunu yapmanın tam zamanı. Sürpriz gelişmeler önünüzü açabilir ve ufukta yatırımın her türlüsünden, özellikle de gayri menkul alanından, başarı kazanacağınız görünüyor. Genç bir ziyaretçi bugün evinize gelebilir, ayrıca önemli bir mesaj ya da telefon çağrısı da alabilirsiniz. Akşam ise: Sizden büyük bir arkadaşı ya da akrabayı ziyaret edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rutininize bir ara verin. Sürekli yeni maceralar ve yeni topraklar fethetme arzusu peşinde koştuğunuz için kendinizi savaşın ortasında muhteşem bir savaş atı sürüyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bugün durup atınızın su içmesine izin vermek için biraz vakit ayırın. Kendiniz de biraz dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Bu dinginlik anından faydalanarak zihninizde saldırı planınızı oluşturun ki bir sonraki adımınızı nasıl atacağınızdan tam olarak emin olabilesiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şans ve fırsatlar yakalayabilir, çaba harcadığınız ve sabır gösterdiğiniz konularda ödüller alabilirsiniz. Yasal konular, adli süreçler ve ilahi adalet konuları gündeminizde olabilir. Eğitim ve kariyerde doğru planlamalarla hareket etmeli. Gün içinde kontrolsüz risklerden kaçının.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte aldığın kararları sorguluyorsun. Önemli kararlar alırken hassas bir dönemin içinden geçtiğinin sen de farkındasın. Ciddi bir değişime doğru yürüdüğün yolda karşına çıkan durumları iyi değerlendirmen gerekecek. Kişisel bakımında tercihlerinin dışına çıkan yeni ürünleri deneyimlemek isteyeceksin.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Resmi kurumlarla yarım kalan işleriniz varsa bugün tamamlanması için sizlere haber verebilirler. Sabırla beklediğiniz hak edişlerinizi artık kazanma vakti gelmiş olabilir. Yalnız yaşayan bir kişi iseniz hayatınıza hiç beklenmedik bir an da aşk dâhil olabilir. Doyasıya yaşamak size kalmıştır. 

19 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde yapacağınız görüşmelerde fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma hayatınızda bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya çalışın.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer insanlarla çatışma halindeyseniz, hedeflerinizi değerlendirmeli ve buna göre davranışlarınızı ayarlamalasınız.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım ve parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde samimi ve sevgi dolu bir atmosferde duygularınızı paylaşabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rüyalarınız size bir şey anlatmaya çalışıyor ama isterseniz bunu görmezden gelebilirsiniz. Bu sefer, mesaj oldukça açık ve en derin zihninize doğru ilerliyor.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Yay burcunda seyahat etmeye başlıyor ve hareket ihtiyacınız artıyor.Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir güne işaret ediyor. Burcunuzda seyahat etmekte olan Mars ile Jüpiter arasındaki sert etkileşimve kariyer hayatınızda gerginliklere sebep olabilir. Üstlerinizle güç savaşlarına girmemeye özen gösterin.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli bir çiftseniz, eşiniz ile birlikte tutkulu bir akşam geçireceksiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınızdan birinin yardımınıza ihtiyacı olacak. Hayatınızdaki olumsuzluklara rağmen güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz.

19 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde fazla alınganlık yapmanız, gereksiz endişelere kapılmanıza neden olabilir. Aşk konusunda cesur davranabilirseniz, hayatta başka heyecanlar da olduğunu fark edeceksiniz. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olun. Uzun zamandır beklediğinizfırsatı karşınıza çıkabilir. İsteklerinizi sakin ve anlaşılır biçimde ortaya koymaya çalışın. Olabileceklerin üzerinde beklenti içine girmekten kaçının. Bazı masraflar yüzünden bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak.

19 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 40" R
Ay
Oğlak
15° 47' 20"
Merkür
Koç
16° 38' 53"
Venüs
Boğa
00° 08' 10"
Mars
Balık
29° 11' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 30' 48"
Uranüs
Boğa
22° 18' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 09"
Lilith
Başak
23° 15' 36"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>