Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hararetli Bir Gündesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 30%

Bir arkadaşınıza yardım eli uzatabilirsiniz. Kalbinizi bugün açık tutun, çünkü birinin rahat hissetmeye ihtiyacı olabilir. Belki de bir komşunuz ilişkisinde zor bir dönemden geçiyor. Onu konuşması için cesaretlendirmek isteyebilirsiniz. Bazen, yalnızca bir şeyi dile getirmek, olay etrafındaki tüm negatif enerjiyi salıvermeye yardımcı olabilir. Başka birine yardım etmek için iyileştirme gücünüzü kullanın. Melek kanatlarınızın daha da büyümesine ve sizi uçurmasına izin verin.

Bugün kendinize yeni bir rol yaratmak için iyi bir gün. Görüntünüzden sıkılmış olabilirsiniz. Belki de daha cesur davranmak ve kariyerinizde daha kararlı olmak istersiniz? Biraz daha iddialı olarak bazılarını sinirlendirebilirsiniz, ama aynı zamanda insanları bu tutumunuzla etkileyeceksiniz de!

Şu anda, sahip olduğunuz şeyler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Yeni birkaç şey almanız gerektiğini düşünebilirsiniz, mesela bazı mobilyalarınız eskimiş ve yıpranmış olabilir. Yeni şeylere para harcama konusunda rahat olun. Bugün alışveriş yapmak size iyi gelebilir ve hatta sadece vitrinlere bakmak bile. Böylece, istediğiniz şeylerin evinizde nasıl duracağını gözünüzde canlandırabilir ve size uygun eşyaları seçmede daha net olabilirsiniz.

Hadi bakalım, yeni bir maceraya atılıyorsun. Tüm enerjini yeni projene vermek için eksik olan yapboz parçasını bulabilirsin. Ayrıca çiftçilerin tohumları ektikten sonra ilk filizlenmeleri gördüklerindeki neşeyi ve heyecanı yaşayabilirsin. İlk tereddüt anları arkanda kalmış görünüyor!İnsanların önünde bazen biraz aptal gibi görünmekten korkuyor olabilir misiniz? Başkalarının gözünde başarısız olma korkusu sizi gerçek anlamda gelişmekten alıkoyuyor olabilir. Astronomik enerjiler bugün sizi bu konu hakkında etraflıca düşünmeye çağrıyor. Bütün analitik yeteneklerinizi yanınıza alın ve bir düşünün: Daha fazla risk alma cesaretiniz olsa, kim bilir neleri başarırdınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tam havanızdasınız. Size meydan okuyoruz, yeni bir şey deneyin: Bir şeyleri göreceli bir bakışla değerlendirip belirsiz genellemeler yapmak yerine ortaya daha yapıcı bir felsefe koymaya ne dersiniz? İç görünüzü kanalize edemiyor ve gözlemlerinizi somut bir veriye dönüştüremiyorsanız bir olayı tüm yönleriyle görebilmenin faydası nedir?

19 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş dostlarınızla bir araya gelebilir, karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilerde eskiler yad edilebilir. Tavırlarınızda değişime gidebilirsiniz. Sabırsız, panik ve sinirlilik hallerine dikkat. Ortalıklardan fayda görebilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koşturmacanın hâkim olduğu hararetli bir gün seni bekliyor. 7. evinde Mars Retrosu tüm hızıyla devam ederken çok enteresan şeylere kulak kesileceksin. Beklemediğin kişilerden alacağın haberlerle şaşkınlık içinde kalabilirsin. Ev eşyalarında yaşanacak aksaklıklar bütçeni aşacak harcamalar yapmana neden olabilir.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz, sorgulamalarla geçebilecek bir gün içerisinde olabilirsiniz. Olgunlukla alınan kararlar sizleri yormuş olabilir. Kimlik çatışması yaşamamalısınız. Zor günleri kolay yapmak sizlerin uzmanlık alanı. Kendi değerinizi korumayı öğrenmelisiniz. Eski çalışma arkadaşlarınızdan telefon alabilirsiniz. Sizlerin boşluğu doldurulamıyor olabilir, yeni bir teklifle her an kapınızı çalmaya hazırlanıyor olabilirler.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay yanan yolda ilerlemekte. Bugün ilişkilerinizde ve evlilikte daha düşünceli olabilirsiniz. Karşınızdakilerden beklentileriniz sizi daha hassas bir duruma sokabilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca kalıcı ve istikrarlı kararlar peşindeyken, özellikle öğle saatlerinde duygusal karmaşalar yaşamamız, işlerin akmaması çok normal. Kendi üzerinize gitmeyin. 17.30-21.30 arası ay boşlukta olacağı için önemli işlerinizi ve ikili konuşmalarınızı bu zamana bırakmayın.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay ilişkiler burcu Terazi'de ilerlerken evlilik, ortaklık konuları gündeminizde olabilir. Karşınızdaki kişiyle birlikte ya da onu düşünerek hareket etmek isteyeceğiniz bir gün. Bire bir diyaloglarda oldukça cömert olabilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerin nasıl yapılacağına dair kendi fikirleri olanyerindeki insanlara - hatta arkadaşlarınıza - karşı dikkatli olmak için iyi bir zaman. Şimdilik bir adım geride kalmanız ve onların kararlarına saygı duymanız gerekebilir.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı ön plana taşıyor.Ay'ın Mars ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde gerginliklere sebep olabilir. Kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya özen gösterin. İş ortaklarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, eşiniz ile birlikte geçireceğiniz her anın tadını çıkaracaksınız. İş yerinizde çok sıkılıyorsunuz ve birtakım değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Aile üyelerinizle vakit geçirmeye çalışın.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir ilişkiye başladınız, fakat bu beraberlik hiç yeşermeyecek gibi. Çevrenizdeki dostlarınız, sert atışmalar, kırıcı sataşmalarla gelişen ilişkiyi aşka benzetemiyorlar. İşinizle ilgili endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Fakat mantıklı davranacak ve duygularınızı denetlemeyi başaracaksınız. Çok büyük beklentiler içine girmekten kaçının. Yapabileceklerinizden fazla sorumluluk almasanız iyi olur. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı küçük zararlar olabilir.

19 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 59' 21" R
Ay
Koç
17° 07' 11" R
Merkür
Koç
20° 11' 19"
Venüs
Boğa
08° 03' 58"
Mars
Koç
04° 08' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 01"
Satürn
Balık
17° 03' 46"
Uranüs
Boğa
22° 40' 37"
Neptün
Balık
29° 04' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 41"
Lilith
Başak
23° 58' 26"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>