Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle birlikte bazı sosyal aktivitelere katılacaksınız. Böylece partneriniz kendini size daha bağlı ve yakın hissedecek. Son zamanlarda aranızda ufak tefek sorunlar vardı. Bu yakınlaşma ile bu sorunlarınızdan kurtulacaksınız.

İşinizde teknik arızalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu yüzden hesap karışıklığı, işlerin zamanında yetiştirilmemesi gibi sorunlarla bunalacaksınız. Öfkenizi sizden konumca altta olan kişilerden almamalısınız.

Parasal konularda şanslı gelişmeler yaşayacağınız bir gün. Bugün elinize geçecek maddi kazanımları iyi değerlendirmelisiniz.

Çalışma hayatında başınıza gelen aksilikler sizi çok yıpratıyor. Bu yüzden bugün iç dünyanıza dönebilir, günlük işlerinizi yaparken sıkıntıya düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavırlarınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz, insanlar üzerindeki imajınız zedelenebilir. Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Gündemde olmayan ama verimli düşünceler, bir plan ölçeğinde zihninizi işgal edebilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 08:21 Ay-Venüs görünümü,ilişkilerimizde sorumluluk bilinciyle hareket etmenin önemini vurguluyor. Venüs iyi bir destek sunduğu için, uzlaşıya, huzura, sevgiye olan ihtiyacımız gayet yüksek olacak. Saat 11:00 Ay-Mars görünümü, maddi konularda güçlü olma, mücadele ederek amacınıza ulaşma konusunda sabırlı ve dikkatli bir şekilde hareket etmekten yanayız. Saat 12:56-13:51 arasında Ay boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde kendinizi baskı altında hissedersiniz. Sanki dış dünya sürekli olarak üzerinize geliyor gibi sanırsınız. Kendinize fazla yüklenmeden, şöyle sakince ne gibi problemler var? bunları bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. Bu kafidir. Saat 13:51 itibariyle Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, özgürce hareket etmenin göstergesidir. Hayallerinizi gerçekleştirme kararlılığınızı, dostluklarınızı ve umutlarınızı güçlendirir. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü, biraz kafamızı karıştırabilir. Maddi ve manevi anlamda değerlerimize sahip çıkarken, farklılık arayışımız nedeniyle elimizdekileri yetersiz bulabiliriz. Bir yandan özgür düşünmek isteriz diğer yandan sahip olmak. Tabii ki böyle bir karmaşa hissettiğimizde ne söylediğimiz dikkat etmekte ve sorunları pratik bir şekilde çözmeye çalışmakta yarar vardır. Ne de olsa Merkür geri hareketi nedeniyle 3 Mayıs tarihine kadar dikkatli olmamız gerekir. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Gönülden sevgilerimle,

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün paylaşımcı tarafın fazlasıyla ön plana çıkacak. Akşam alacağın beklenmedik bir teklif tüm planlarını alt üst edebilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içerisinde yapacağınız fedakarlıklar sizin hayat akışınıza bir değişim getirebilir. Finansal anlamda planladığınız bazı projelerinizden olumlu destek alabilirsiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz konularda daha çok çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizdeki yükleriniz artabilir. Başarılı olmak için çalışacağınız bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde geleceğiniz için plan yapabilirsiniz. Alacağınız kararlarla daha başarılı olmak isteyeceksiniz. Bürokrasi ile ilgili konularda yardım alabilirsiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız...

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içerisinde yapacağınız fedakarlıklar sizin hayat akışınıza bir değişim getirebilir. Finansal anlamda planladığınız bazı projelerinizden olumlu destek alabilirsiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimliğinizi, parasal konularda çalıştıracaksınız. Bir şeylere sahip olmak size gerekli tatmini sağlayabilir. Bütçenizi düzenleyecek, bu alandaki görüşmelerinizi yapacaksınız.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca odaklanacağınız alan hayatınızdaki maddi ve manevi değer yarattığınız kısımlar olacaktır. Maddi kaynaklarınız ve yatırımlarınız için harekete geçebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren arkadaşlıklarınız ve dahil olduğunuz kulüplerdeki haksızlıkların üzerine gidebilirsiniz. Toplum haklarını gözetebilecek bir organizasyona katılımcı olabilirsiniz. Topluluklar arasında konuşulacak konular genellikle bireyden ziyade toplulukların ve toplumların işleyişini, ilerlemesini amaçlayan detaylar ve teknolojiler olabilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

19 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 56' 12" R
Ay
Akrep
25° 03' 34"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 18' 33"
Mars
Balık
26° 09' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 02"
Satürn
Balık
16° 09' 26"
Uranüs
Boğa
22° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 45' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 45"
Lilith
Başak
22° 49' 32"
True Node
Koç
15° 34' 36"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>