Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle birlikte bazı sosyal aktivitelere katılacaksınız. Böylece partneriniz kendini size daha bağlı ve yakın hissedecek. Son zamanlarda aranızda ufak tefek sorunlar vardı. Bu yakınlaşma ile bu sorunlarınızdan kurtulacaksınız.

İşinizde teknik arızalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu yüzden hesap karışıklığı, işlerin zamanında yetiştirilmemesi gibi sorunlarla bunalacaksınız. Öfkenizi sizden konumca altta olan kişilerden almamalısınız.

Parasal konularda şanslı gelişmeler yaşayacağınız bir gün. Bugün elinize geçecek maddi kazanımları iyi değerlendirmelisiniz.

Çalışma hayatında başınıza gelen aksilikler sizi çok yıpratıyor. Bu yüzden bugün iç dünyanıza dönebilir, günlük işlerinizi yaparken sıkıntıya düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavırlarınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz, insanlar üzerindeki imajınız zedelenebilir. Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Gündemde olmayan ama verimli düşünceler, bir plan ölçeğinde zihninizi işgal edebilir.

19 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay Terazi burcunda ilerliyor. Saat 14:12 itibariyle de dolunay meydana geliyor. İlişkinizde ve evliliğinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. İstemeden de olsa partnerinize sert tepkiler verebilirsiniz. İlişkinizde gördüğünüz beklenmedik bir davranış kalbinizi kırabilir. Ortakaçmış olanlar varsa bu tarih yakınlarında ortağıyla sürtüşmeler yaşayabilir. 15:40 itibariyle Ay Akrep burcuna geçiyor. Bu zaman dilimiyle beraber maddi konularınız günün geri kalanında ön plana çıkabilir. Detaylı dolunay yazısı için tıklayınız.

19 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine dair değişiklikler yapıyorsun!Bugün saat 13:50'de karşıt burcunda Dolunay başlayacak. Aklında olan birkaç konuyu halledip başka konulara odaklanmak isteyeceksin. Kendinle ilgili değişiklikler yapman söz konusu olabilir. Hayatı, ilişkilerini, düşüncelerini, duygularını olumlu hisler üzerine kurmaya çalışacaksın. Çalışan bir Koç burcuysan, teknoloji kaynaklı bazı sorunlar söz konusu olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, davranışlarına çeki düzen vermesi için sevdiğin kişiyi uyarabilirsin. Ancak konuşma tarzından dolayı tepki görebilirsin. Akşam saatlerinle ailenle bir araya gelebilir, geçmiş günleri yâd edebilirsiniz. Son zamanlarda artan baş ağrıların varsa, bir doktora görünmen yararına olacaktır.

19 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda partnerinizden beklentilerinizi sorguluyor olabilirsiniz. Beklentilerinizin gerçekleşmesini istemek yerine biraz daha farkındalıklı olmalısınız.

19 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Bazı konuları kabullenmek daha rahatlatıcı olabilir. Öğleden sonra endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Finansal konularda yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Duygusal yönden bağlandığınızı hissedebilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal alanınıza müdahale edilmesi sinirlerinizi gerebilir. Çabuk kavga etme özelliğinizi keşfederek akıcı konuşmaya meyletmeniz gereken bir gün.

19 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aynı insanlarla sürekli takılmak size göre bir şey değil. Özellikle bugün artık farklı bir şeyler yapmak, daha farklı insanlarla beraber olmak istiyorsunuz. Değişiklik ve yeni bir şeyler denemek size iyi geliyor. Koç burçları kariyer hayatları ile ilgili büyük bir dönüşüm yaşıyorlar. İş değiştirmekten çok yön değiştirmek şeklinde.

19 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde geçmişin yükünü bırakıp yenilenmeniz, güven duygusuyla yol almanız önemli. Gün içinde sorumluluklar akşam saatlerinde ailevi konular gündem olabilir. Objektif tutumlar önemli.

19 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Terazi burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. İlişkilerdeki kendi rolünüzü gözden geçirmeli ve yeni düzende nerede durmak istediğinize net karar vermelisiniz. Ortaklıklar, özel hayat ilişkileri gereksiz enerjiyi sizden uzaklaştıracaktır. Bireysel kararlarınızı ne denli uygulayabildiğinizin farkına varırsınız.

19 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

19 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 37' 14" R
Ay
Başak
07° 08' 47"
Merkür
Koç
17° 37' 57"
Venüs
Koç
17° 19' 14"
Mars
Balık
21° 08' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 37"
Satürn
Balık
15° 32' 06"
Uranüs
Boğa
21° 43' 31"
Neptün
Balık
28° 33' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 13"
Lilith
Başak
22° 06' 25"
True Node
Koç
15° 36' 21"
Son Güncelleme : 19/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>