Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Düşüncelerini paylaşman gerekiyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün her zamankinden daha sinirli bir yapıdasınız. Son birkaç gün oldukça stresli geçti ve iyileşmenize zaman ayırmaktansa bu akşam dinlenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi yeni bir kitaba başlayarak ya da film izleyerek şımartın.

Bugün anlamsız tartışmalara katılmamaya çalışmalısınız. Yorgun veya rahatsız hissedebilirsiniz. Bunların acısını sevgilinizden çıkarmayın! Bu negatif enerjiyi farklı bir şekilde serbest bırakmaya çalışın. İşten sonra biraz egzersiz yapmak için kendinize zaman ayırın. Spor salonuna doğru bir gezinin tadını çıkarabilirsiniz. Ya da uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarsanız iyi hissedebilirsiniz. Eve geldiğinizde kafanız daha net olacak.

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

İnsanların eylemleri ve duyguları aldatıcı özellikle taşımakta ve eğer dikkat etmezsen sen de bu özellikleri taşıyan suçlulardan biri olabilirsin. Elindeki malzemeleri kullanarak yanıltıcı bir cephe oluşturabilirsin. Aniden bu cephe, kendin hakkında hissettiklerine yıkılabilir. Gerçekleri açıklamayı zor bulabilirsin. Evet, er ya da geç bunu yapmak en iyisi olacaktır.Bugün her şey kontrolünüz altındaymış ve dünyanın merkezinde gibi hissediyorsunuz. Yapamayacağınız hiçbir şey yok. Bu, yeni bir projeye başlamak veya yaratıcı bir çalışma yürütmek için harika bir zaman olacak. Başarılı olmaktan başka çareniz yok, ancak kendi yolunuza çıkmamaya dikkat etmelisiniz. Bazen kendiniz en büyük düşmanınız olabilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve onları gerçeğe dönüştürmek için hayallerinizin doğrultusunda güvenle ilerlemeniz gerektiğini bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak çok azimlisiniz. Gözünüze zor görünen bir görev bugün özellikle de derinlemesine bir araştırma ya da çalışma gerektiriyorsa, kolaylıkla hallolacak. Bugün zihniniz berrak ve ayaklarınız sapasağlam yere basıyor. Sağduyunuz da had safhada. Bugün halledilmesi gereken tüm işlerinize el atın ve yarına bir şey bırakmayın.

19 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün Kova burcunda ilerlese de tüm gün boyunca boşlukta kalacak. Şansınızın devam ettiği bugün sadece yeni işlere başlarken dikkatli olmanızda yarar var. Merkür gezegeni retro hareketini bugün itibariyle Yengeç burcuna geri dönerek sürdürüyor. 1 Ağustos'a kadar evinizdeki elektronik aletlere dikkat etmelisiniz. Aile içinde sorunlar çıkabilir. Aile bireylerinin sağlık sorunlarında yardımcı olmanız gerekebilir. Duygusal olarak da karışık olacağınız bir dönemde olacaksınız.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini paylaşman gerekiyor!İletişim gezegeni Merkür bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar su burcunda geri hareket etmeye edecek. Kendinle ilgili derinlemesine özeleştiri yaparken, başkalarının seni eleştirmesine tahammül edemeyebilirsin. Yaşadığın sorunların üstesinden gelirken sevdiğin insanların sana olan güvenlerinin sarsıldığını görebilirsin. Değer verdiğin insanlarla düşüncelerini paylaşman yerinde olacak. Farklı sektörde işe başlamış bir Koç burcuysan, profesyonel olduklarına inandığın kişilerden yardım isteyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçireceksin. Bugün aynı zamanda birkaç hafta önce kaybettiğin eşyanı bulabilirsin.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde çok keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Yeni biri ile tanışabilir ya da eski bir ilişkiniz birden gündeminiz içerisine girebilir.

19 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

19 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsin çekiminize kapılması ve seçenek bolluğu arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Karar almakta gecikmediğinizden emin olun.

19 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sempatik bir tutum yeni arkadaşlar ve işbirliği kazandırabilir. Ancak, insanların kaprislerine karşı hassas olmamaya özen gösterin. Artık ilişkilerde tutku artarken bunun keyfini çıkarın, ama her türlü ortaklarla gerçekçi olun.

19 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle elektronik aletler almayın, sonradan iade etmeye karar verebilirsiniz. Kullanıcı yorumlarını okuyun ve iyice danışın; ondan sonra gerçekten değip değmediğine karar verebilirsiniz.

19 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü aykırı, orijinal, farklı, değişik fikirlere açıksınız. Farklı fikirler ortaya atıp, zihni yüksek enerjiyle çalıştırma potansiyeli olan bir gün. Duygusal ve hassas konuları bir kenara bırakıp, mantıkla ilerleme zamanıdır. Aşırı cesaretli girişimlerden kaçınmalısınız. Ayrıca elektrik çarpmalarına da dikkat etmek gerekir. Elektrikli aletler bozulabilir.

19 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi konfor alanınızda bulunmak istediğiniz, diyaloglarınızın daha içsel olacağı bir gün. Kendinizi göstermek adına şanslısınız ancak değişken ruh haliniz ve sürekli değişen istekleriniz gündemi kendinize çevirmenize engel oluyor. Maddi anlamda fırsatlarınız artış gösterecek.

19 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; gün içinde birikmiş işlerini tamamlayabilir, aldığın kararları uygulayabilir, arkadaşlarına veya grup ve derneklere daha fazla zaman ayırabilirsin. Yeni girişimler ve başlangıçlar için uygun olmasa da planlarını gözden geçirebilirsin. Akşam saatlerinde duygusallığın ağır basacak.

19 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 50"
Ay
Kova
18° 35' 38"
Merkür
Koç
17° 37' 56"
Venüs
Boğa
03° 04' 45"
Mars
Koç
01° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 05"
Satürn
Balık
16° 43' 22"
Uranüs
Boğa
22° 26' 38"
Neptün
Balık
28° 57' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 13"
Lilith
Başak
23° 31' 30"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>