Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Fırsatlar Seni Bekliyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişiyle vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir bugün. Bu kişi ile muhabbet etmek ve onu tanımaya çalışmak senin de enerjini etkileyecek. Güzel muhabbetlerle aşk konularına girebilirsin bugün.

Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyorsunuz. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizinde katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir. Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak.

Maddi konularda senin yerine karar vermeye çalışanlara karşı çok dikkatli olmalısın. Senin aldığın kararları uygulamayan veya arkandançevirenlere karşı çok büyük bir dikkat göstermen gerekebilir bugün.

Bugün vücuduna karşı nazik olman gerekecek. Ağır egzersizler sana iyi gelmeyebilir. Daha sakin ve rahat bir gün geçirmek sağlığın açısından daha iyi ve rahatlatıcı olabilir senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alacağın bir telefon haberi gününün daha neşeli geçmesini sağlayabilir. Arkadaşlarınla veya sevdiğin kişiyle keyifli muhabbetler yapabilir ve enerjini yükseltebilirsin. Sosyal konular sana daha iyi gelecek bugün.

2 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün hayatınızın romantik yönlerini yeniden keşfedecek ve kendinizi doğru bir şekilde ifade ettiğiniz duygusal birlikteliğe doğru adım atacaksınız. Gün boyunca duygularınızı kontrol altında tutmak için her zamankinden daha fazla efor sarf ettiğinizi göreceksiniz. Bu durum hem yorulmanıza neden olurken bazı davranışlarınızı kısıtlamanıza yol açacak.

2 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün keskin kararlar alabilirsin. Memnun olmadığın işinde yenilik yapıp, yönünü değiştirmek isteyebilir ve internette kariyer sitelerinde kendiniararken bulabilirsin. Yeni fırsatlar ve heyecan verici gelişmeler seni bekliyor olabilir. Enerjik ve kararlı bir tutumla hareket ederek hedeflerine odaklanabilirsin. İş yerinde kendini kanıtlama fırsatı yakalayabilir veya yeni bir projeye başlayabilirsin.

2 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle aranızdaki konuşmalarda baskın gelme dürtünüz ağır olabilir. Bunu karşılayamaması karşısında sorun yaşamanız ihtimalini unutmayın. Geçici ya da gerçekçi olmayan dürtülerin düzeninizi bozmasına mahal vermemelisiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Stresler meydana gelebilir. Ortaklı konularla ani çıkışlar yapmayın. Finansal konularda farklı bakış açıları gündeme gelebilir. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar oluşabilir.

2 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işin büyüdüğünü görmek keyfinizi yerine getirebilir. Sosyal yaşamınızda verimli olacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde küslüklerin bittiği bir gün olabilir.

2 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni insanlarla tanışabileceğin sosyal aktivitelere girebilirsin bugün. Senin için büyük farklılıklar yaratacak insanlarla tanışma imkanın artabilir. Güzel şeylere kendini açabileceğin keyifli bir gün olabilir.

2 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için pozitif içerikli etkileşim, öğrenme ve rehberlik zamanı. Bugün, para ve eşyalarla ilgili olumlu bir gelişmeye işaret ediyor. Özellikle para, hediyeler, ikramiyeler veya kişisel yeteneklerle ilgili olarak iyi haberler ve değerli bağlantılar güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Ayrıca bugün, siz birbirinizi dinlerken ve desteklerken ilişkiler güzel bir destek alabilir. Gün, özellikle günlük rutinler, iş, aile veya ev hayatı ile ilgili olarak destek veya ilerleme duygularını teşvik eder. Yaşam veya çalışma koşullarının ve günlük olarak çok fazla zaman geçirdiğiniz insanlarla ilişkilerinizin iyileştiği bir dönem olabilir. Ayrıca kendinizle daha iyi bir ilişki kuruyorsunuz ve biraz kendinizi beslemek ve şımartmak bu sürece yardımcı olabilir. Kişisel yaşamınıza, evinize ve ailenize daha fazla uyum, denge ve güzellik getirmeye odaklanabilirsiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğiniz işleri yapmak için kolları sıvayacak ve soyunacağınız işler için, sevdiğiniz kişilerle birlikte olmak isteyeceksiniz. Fakat fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız.

2 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlar sana karşı koyuyormuş gibi hissedebilirsin. Onların, senin seçtiğin yönde ilerlemeyi kabul etmesini istiyorsun, hem de hiç şüpheye düşmeden! Peki niyetlerinin neler olduğunu tam olarak açıklamaya yeltendin mi? Belki de bunları açıklamanın planlarını bozabileceğini düşünüyorsundur. Fakat gerçekte bu sadece onları daha inandırıcı kılacaktır.Şanslı numaralarınız neler?

2 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç burcu, aldanma ve aldatılmalara açık olman, içindeki kuşkunun gerçeğin ortaya çıkmasına yol açmasına neden oluyor. İyilik ve sevgiyle beslenen güçle ayakta kalabilirsin. Her geçen gün gerçek sevginin farkına varıyor ve tecrübe ediniyorsun.

2 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel konularda kendinize güveniyor ve harcama konusunda sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme uğruna borçlanabilirsiniz. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor. Temkinli olmayı unutmamalısınız.

2 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 07" R
Ay
Akrep
26° 58' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 29' 51"
Mars
Balık
26° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 09"
Satürn
Balık
16° 10' 17"
Uranüs
Boğa
22° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 46' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 16"
Lilith
Başak
22° 50' 33"
True Node
Koç
15° 34' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>