Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Bir Farklılık Arıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile arandaki gerginlikler seni yorabilir bugün. Bazı şeyleri konuşmak yerine içine atıp kafanda kurmak seni gereğinden fazla üzebilir. O yüzden iletişime açık olmak sana daha iyi gelecek bugün.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlısınız.

Parasal konularda kendine karşı acımasız olman gereken bir gün. Masraf kısma ve bütçe ayarlama konularında daha dikkatli davranmalı ve parana daha fazla sahip çıkmalısın bugün.

Vücudunda biriken negatif enerjiyi atmak için daha fazla hareket etmen gerekebilir. Stabil olmak ve hareketten kaçınmak stresin vücuduna olan etkilerini artırabilir. O yüzden tembellik etmemeli ve hareket etmelisin bugün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoşlanacağın bir insan ile tanışman mümkün bugün. Ancak bu kişi ile alakalı hayallere dalmadan önce onu dikkatle tanımaya çalışmalısın. Bazı şeyleri dikkatle öğrenmeden bir adım atman sonradan pişman olmana sebep olabilir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir projeye dair yeni bir atılım yapacaksınız. Özellikle hayallerinizi ertelememeniz gereken bir süreçtesiniz. Kendinizi en iyi şekilde ifade etmek adına biraz daha sakin kalmalısınız. Sizi ilerlemeye teşvik edecek bir enerjiye sahipsiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak mallar, hesaplar ve yatırımlar ön planda olacak. Eğer desteğe ihtiyacın varsa bugün güvendiğin insanlarla sırlarını paylaşabilirsin. Gün içinde yaşam alanına dair aksilikler söz konusu olabilir. Yurt dışı, yabancılar, ortaklıklar ve ticaretle alakalı konuları iyice analiz etmen gereken gelişmeleri ifade edecek. Düşünüp gerçekleştirmediğin bazı girişimlerinin şimdi yol alma zamanı gelmiş olabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Koç burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Hayatına yeni bir soluk getirme isteğin artacak.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda daha cesur olduğunuzu hissedebilirsiniz. Sosyal ortamlarda yer almak, burada yeni insanlarla tanışmak ve kendinizi gösterme isteğinin duygularınızdan baskın olmasına müsaade etmemelisiniz. Yolunda giden konuları, dengenizi ve tepkilerinizi koruyarak sürdürebilirsiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi yapıcı çalışmalara ayırmak oldukça yerinde olacak. Pratik konulara zaman ayırmalısınız.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bebek düşünen Koç’lar için oldukça uygun bir süreç. Ayrıca girişimci olan Koç’lar da mesleki konularda birtakım şans ve avantajlara sahip olabilirler.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içgüdülerine güvenmen senin için daha iyi olacak. Her şeyi kontrol etmekten vazgeçip hayatı akışına bırakmak sana çok daha güzel şeyler getirebilir. Hayatın tadını çıkarmak için güzel bir gün olacak.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatta her şeyin bir panzehiri vardır. Kapana kısılmış hissediyorsanız, yapmanız gereken tek şey hareket etmektir. Dünyayla bağlantınızın koptuğunu hissediyorsanız, size gereken şey inançlarınızdan ve korkularınızdan özgürleşmektir. Kendinizi yalnız ve tükenmiş hissediyorsanız, yapmanız gereken şeyse yardım istemek. Büyüsüne kapıldığınız anda evrenin tam da ihtiyacınız olan şeyleri nasıl gönderdiğini görünce hoş bir şekilde şaşıracaksınız. Savaşlarınızı bırakın ve sonsuzluk bilgeliğinizle bağlantı kurmak anın akışına odaklanın. Kalbinizin içsel çağrılarına güvenin ve kendinizi en çok evinizde hissettiğiniz yere gidin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyeceksiniz; kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanmayı başaracaksınız.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatınız, gündelik rutinlerinizle ilgilenebilirsiniz. Maddi kazançlarınızı arttıracak fırsatlarınız karşınıza çıkabilir. Sağlığınızla ilgili problemler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün işinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu. Tekliflere karşı kayıtsız kalarak önünüzün açılmasını engelliyorsunuz. Oysa size yeni kazançlar sağlayacak olumlu bir döneme girdiniz. Koşullarınızın değişimiyle alışkanlıklarınızın olumsuz etkilemesinden çekiniyor olabilirsiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 09' 52" R
Ay
Başak
13° 43' 09"
Merkür
Koç
17° 21' 41"
Venüs
Koç
18° 00' 27"
Mars
Balık
21° 34' 45"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 15"
Satürn
Balık
15° 35' 24"
Uranüs
Boğa
21° 45' 21"
Neptün
Balık
28° 34' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 10"
Lilith
Başak
22° 10' 07"
True Node
Koç
15° 37' 06"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:02

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>