Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gözünden Hiçbir Şey Kaçmıyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2023, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiye ilgini belli etmek için kelimeler yeterli gelmeyebilir bugün. Karşındaki insana güzel jestler ve hediyeler ile gelmen aranızda daha güzel bir etki oluşturabilir. İnce düşünmek ve karşındaki insanı sevindirmek güzel bir etki yaratacak sende.

Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendirseniz. Parasal konulardaki kaygılarınız azalacaktır. Bugün parasal konularda sizi tatmin edecek gelişmelere tanık olabilirsiniz.

Bugün ilgi alanında parasal konular olmayabilir. Daha farklı konulara odaklanabilirsin. Ancak maddi konulardaki detaylara dikkat etmen gerekecek biraz. Gereksiz masraflara girmemek için parasal konulara odaklanman gerekebilir.

Vücudunun dengesini kurmak için yediklerine dikkat etmen gerekebilir. Ağır yemekler yemek veya hareketsiz kalmak vücudunun dengesini bozabilir. O yüzden hem yediklerine hem de egzersizine dikkat etmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine zaman ayırmak güzel bir ayrıntı ancak kendini etrafında olan bitene kapatmak kötü bir etkidir. Bugün içine kapanmamalı ve seni sıkan mevzular ile yüzleşmek için adım atmalısın. İnsanlarla arandaki mevzuları çözmek için ilk adımı sen atabilirsin.

23 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizi ifade etme konusunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Günün genelinde olumsuz bir ruh halinin etkili olduğunu kabul etmelisiniz. Bu ruh halinin sizi doğrudan ve sürekli olarak etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugünü dinlenerek geçirmeyi tercih etmeniz daha bir yol olacak.

23 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında konuşulanlara karşı daha irdeleyici bir yaklaşım sergileyebilirsin. Eğer son günlerde herhangi bir konuda şüphe duyuyorsan, bu konunun bir dedektif gibi peşine düşebilirsin. Senin gibi sevgiye hayranı birinin gönül kapıları bu dönem açık olmalı. Maddi konularda yeni arayışlar içerisinde olacaksın. Açtığın her kapıdan kar elde edeceğin işlere dâhil olmak isteyeceksin. Günün büyük kısmını ailenle geçirmek isteyeceksin. Onlarla aranızdaki bağın güçlendiğini hissetmek sorumluluk duygunu perçinleyecek.

23 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başlangıcını yaptığınız her şeyin hayatınızdaki kalıcı etkilerine hazırlıklı olmalısınız. Kendinizi garantiye almak, belli bir güvencenizin olması için uğraşmak gerekebilir. Net olmayan hiçbir şey yüzünden elinizdeki imkanları riske atmayın.

23 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapılması gereken işler ve güvenlikle ilgili sorunlar üzerinde durmanız gerekebilir. Planlı ve hızlı hareket etmeniz halinde yerleşimle ilgili konularınıza göz atabilmeniz mümkün. Bazı bitişler ve başlangıçlar bu dönem size yeni kararlar getirecektir. Yine bu günlerde yakın çevre ya da eğitimle ilgili konular gündeminizi dolduruyor. Zihinsel açıdan yoğun bir dönem olabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Koç burcu, hakkınız olanı alıyorsunuz. Adaletten kaçış olmaz, ilahi adalet elbet istediklerinizi size verir. Umutlarınızı yitirmeyin, umutlarınız gerçekleşiyor. Sevgi ve iradeyle birlikte isteklerinize kavuşuyorsunuz.

23 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya enerjik başlaman olası. Etrafında bir anda yapacak bir sürüde belirebilir ayrıca. İyimserliğin ve olaylara olumlu bakışın sayesinde bu yükün altından çok rahat çıkabilirsin bugün.

23 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili şu anki düşünceniz muhtemelen istikrarlı ve sahip olduklarınıza dair gerçekçi bir algıya dayanıyor. Yine de, gün size ayrıntıları düşünceli bir şekilde iyileştirme fırsatı veriyor. Evinizde veya yaşama durumunuzda herhangi bir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız, bu konuyu daha derinlemesine incelemek için ideal bir konumdasınız. Aradığınız sonuç hakkında net bir fikir edinmeye çalışın, böylece sonunda size doğru soruları öneren herkese sorabilirsiniz. Önünüzde harika bir gün var. Geleceğin kasvetli göründüğü bir zamanda size yeni ufuklar açması muhtemeldir. Ailenizle ilgili eski sorunlar bir süre önce yeniden su yüzüne çıktıysa, bugün şaşırtıcı bir şekilde çözülebilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız.

23 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeteneklerinizin farkına varmanın, duygularınızı fark etmenin tam zamanı… Karşınıza çıkan ufak sürprizleri bu amaca uygun hale getirebilirsiniz. Kendinizi güçsüz, yetersiz hissettiğiniz bir konuda aslında ne kadar yetenekli ve etkili olduğunuzu fark edebilirsiniz. Belki geçmişte zamanlama doğru olmayabilir ancak şimdi bu konuda harekete geçmenin tam sırası!

23 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz.

23 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 30" R
Ay
Akrep
26° 37' 30"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 27' 48"
Mars
Balık
26° 15' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 46"
Satürn
Balık
16° 10' 08"
Uranüs
Boğa
22° 05' 32"
Neptün
Balık
28° 46' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 11"
Lilith
Başak
22° 50' 21"
True Node
Koç
15° 34' 15"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>