Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Belirsizliğin Ön Planda Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün sevdiğin kişi ile sakin bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu atmak ve kafanızı toparlamak için daha rahat bir ortamda görüşmek isteyebilirsiniz. Birbirinizi yormayacağınız bir gün olacak.

İşle ilgili öncelikler ve tamamlanması gereken sorumluluklarınız var. Özellikle sabah saatlerinde bu konuda hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görmeniz muhtemel.

Parasal konularda emin olmadığın veya içine sinmeyen şeyler için harcamalar yapmamalısın. Bütçene sahip çıkmalı ve insanların senden faydalanmasına fırsat vermemelisin bugün.

Kaslarını esnetmek vücudunun hareket kabiliyetini daha da arttırmanı sağlayacak. Bugün esneme hareketlerine özen göstermen ileride yaşanabilecek burkulma ve tutulmalara karşı daha sağlam durmanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla arandaki iletişime dikkat etmen gereken bir gündesin. Özelliklearkadaşlıkları gibi konular bugün seni biraz yorabilir. Sıkıntılara fırsat vermemek ve kendinden emin olmak sana daha iyi etkiler sunacak.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zannettiğinizden çok daha fazlayükünüz olabilir. Günün ilk saatlerinden itibaren programlı hareket ederseniz ve kendinize güvenirseniz, hepsinin üstesinden gelebilirsiniz. Daha önce yaptınız, yine yapabilirsiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ait gelişmelerden yola çıkarak, yeni kararlar almanda fayda var. Çevrendeki bazı insanlarla fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Özellikle dost olarak gördüğün bir hemcinsin ile ilgili fikirlerin değişebilir. Çevrende duyduğun bazı şeyler seni şaşırtıyor. Yıllar önce yaşadığın benzer şeylerin başkaları tarafından yaşandığını görüyorsun. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Koç burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakabilirsin.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü kendinize ayırmalısınız. Dışarıya, insanlara ve olaylara tepki verme ya da bağımlı olma hissi sizi kendinizden uzaklaştırabilir. İçsel ve bedensel sağlığınızı korumak adına içinde bulunduğunuz durumun bilincinde olmayı, yapacaklarınızı buna göre planlamayı seçmelisiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde oldukça hareket ve değişik göze çarpıyor. Merak duygunuzu yeni şeyler keşfetmek yönünde kullanabilirsiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı yaşam alanınızı iyileştirmeye akıtırsanız o huzuru hissedecek ve mutluluğunuza mutluluk katacaksınız. Sakinleşme sürecine girebilirsiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün planlarını sonuca vardırmak için çok iyi bir gün olabilir. Kendini hiç olmadığın kadar odaklanmış hissedebilirsin çünkü. Hedeflerine giden yol açık ve engellerden arınmış olacak. Çalışmaya devam etmen güzel sonuçlar getirebilir.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün adeta Midas dokunuşuna sahipsiniz. Aslında geç de olsa fark etmişsindir ki aklından geçen her ne varsa hayatınızda belirmeye başladı ve maalesef ki buna korkularınız da dahil. Bugün, zihninizden geçenleri hızla eyleme geçirin ve yolunuza çıkan yeni fırsatlar hakkında harekete geçin. Maddi başarınızı sağlayan akıl hocalarınız, rehberleriniz veya sizi izleyen melekleriniz olabilir. Hayatın size gösterdiği şeylere kendinizi açma zamanı. Şansınıza yeteri kadar inanmıyorsanız bunun altında yatıyor olabilecek derin inançları sorgulayın. Bir şeyleri hak etmediğinize dair acımasız bir yerleşik düşünceniz olabilir mi? Sorular zor ancak cevapları hayat kurtarıcı olabilir.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıp, elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken yardım alabilirsiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün seyahat, eğitim, kardeşler, sosyal medya konuları gündeminize gelebilir. Aşk, tatil, hobilerinizle ilgili hareketli iki ay sizi bekliyor. Gününüz şahane geçsin.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi hayata geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.

20 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 03" R
Ay
Akrep
19° 41' 29" R
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
24° 46' 42"
Mars
Balık
25° 49' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 03"
Satürn
Balık
16° 07' 02"
Uranüs
Boğa
22° 03' 39"
Neptün
Balık
28° 45' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 16"
Lilith
Başak
22° 46' 40"
True Node
Koç
15° 35' 46"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>