Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
En İyisini Sen Bilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün ilişkiler söz konusu olduğunda sözlerine dikkat etmen gerekecek. Kime neyi söylediğin, senin ilişkinde etki sahibi olabilir. O yüzden kelimeleri dikkatle seçmeli ve kiminle konuştuğuna dikkat etmelisin.

İşler sizin için iyi gidiyor olmalı. Her şey tıkırında gidiyor ve kalkış için pist müsait. Ancak, olmanız gereken yerden saparsanız, bir şeyden sert bir hatırlatma alabilir, ya da birisi sizi azarlayabilir. İş yerinde güçlü güçler var ve onlara karşı olmak yerine onlarla çalışmak sizin yararınıza olacaktır. Odak noktanıza ve içsel ruhunuza uygun olan yaşamın bu yönlerine odaklanın.

Maddi konularda kendine yeni hedefler koyabilir ve bu hedefler için çabalara girebilirsin. Bugün şansına güvenmek veya bazı şeylerin kendiliğinden gelişmesini beklemek yerine eyleme geçmeyi düşünmelisin.

İyi bir egzersiz rutini oturtmak için güzel bir gündesin. Bazı şeylerin disiplin ve rutin ile gerçekleştiğini görmen gerekecek. Hem sağlık hem de daha fit olmak gibi konularda bu disiplini konuşturman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı mevzuları halletmek için kendinde iyi bir kuvvet bulabilirsin. Sorumluluklarını yerine getirmek ve sevdiklerine vakit ayırmak senin için o kadar da zor olmayacak. Sadece gün içerisinde stres ve gerginliklere karşı dikkatli olman gerekebilir.

14 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjiniz biraz düşük bir şekilde güne başlayabilirsiniz. Endişelenecek bir şey olmadığını ve sağlığınıza iyi baktığınız sürece bu durumun geçiçi bir süreç olduğunu fark edeceksiniz. Kendize başlama sözü verdiğiniz durumları yeniden gözden geçirin. Sağlıklı bir yaşam rutini oluşturmanın tam zamanı! Kendinizdeki değişiklikleri fark edeceksiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla güçlü bir duygu birliği paylaşarak, günün anlamını uygun yaklaşımlar gösterebilirsin. Destek arayışı devam eden bir kardeşin varsa, maddi manevi yakınlık gösterebilirsin. Eskiya da okul arkadaşlarınla aynı platformda yer almana neden buluşmalar anlamlı olacak. Yıllar sonra olsa bile güvenli bir dostluk örneği sergileyebilirsin. Konuşmalarını ilgiyle dinleyin bu sıralar birileri var.

14 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz alanda mutlu olabilirsiniz ancak bunu geliştirmek ve ileriye taşımak için de çaba göstermelisiniz. Ailenizle ya da evinizle ilgili konularda önceden gelen sorunları masaya yatırarak daha huzurlu bir ortam kurabilirsiniz. Ev sahibi olmak ya da evlilikle ilgili düşünceleriniz yoğunlaşabilir.

14 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı gizli kalan konular sizi daha hassas ve endişeli kılabilir. Düşüncelerinizi olumlu yöne çevirmeye bakın.

14 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı konularda sizi mutlu etmesi için çevrenizdeki kişileri ya da birilerini beklemeyin, kendinizi içinizdeki durumdan çıkarmaya çalışın.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gireceğin ortamlarda ister istemez ilgi odağı olabilirsin. Yaptığın işlerde kazancın eskisine oranla artabilir ve bunun için daha fazla çalışman gerekebilir. Sorumluluk alarak bazı şeylerin üstesinden gelmek isteyebilirsin.

14 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer ateş üzerinde tek başına yürüyormuş gibi hissediyorsanız yolunuzu açmak için yardıma çok yakında ulaşacaksınız. Bazen şifa, kendinizle ilgili derin soruları ele almanıza ihtiyaç duyar ve bazen de sadece her şeyi akışına bırakmanıza ve o anda eğlenmeniz gerekir. Bugün, kendinizi biraz gevşeterek çözüme daha hızlı ulaşacağınız günlerden biri. Öz bakım ve öz sevgiye daha derin ama daha eğlenceli bir yaklaşım, gücünüzü tekrar toplamanıza yardımcı olacak ve ayrıca size yaşam hakkında daha net bir yön verecektir. Kötü hislerin üzerine gitmeyin, yavaş ve besleyici bir yaşam temposunu benimseyin. Her şey olması gereken zamanda zaten olacak.

14 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel duygularınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmayı biliyorsunuz.

14 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

14 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kararsızlık elinizi kolunuzu bağlıyor. Bir süredir çok da çırpınmadan yol alıyor, refaha, şansınızın yardımıyla erişmeyi bekliyorsunuz. Bir ip bağlamış ve ulaşabileceğiniz sınırları durmadan test ediyor gibisiniz. Ne yazık ki bir ağaç köküne takılıp daha fazla ilerleyemecek hale gelebilirsiniz. Duygusal sorunlar kapınızda ve size bazı durumlarda nasıl hissedeceğinizi hiç düşünmediğinizi hatırlatıyor. Yaklaşımınızı tekrar gözden geçirmenin tam zamanı.

14 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, idealist yönünüzü güçlü bir şekilde ortaya koyuyor, kendinizi her konuda üstün görüyorsunuz. Sahip olduğunuz değerlerin farkında oluşunuz sizi bencil yapabilir. Olayları irdelerken, karşı tarafında fikriniz almalısınız. Ay'ın bulunduğu konum, çevrenizdeki sahtelikleri görmenize yardım ediyor.

14 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 57' 20" R
Ay
Akrep
00° 00' 12" R
Merkür
Koç
16° 07' 54"
Venüs
Koç
22° 48' 04"
Mars
Balık
24° 35' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 49"
Satürn
Balık
15° 57' 58"
Uranüs
Boğa
21° 58' 16"
Neptün
Balık
28° 41' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 43"
Lilith
Başak
22° 35' 59"
True Node
Koç
15° 38' 44"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>