Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Halini Anlayanlarla Mesut Olacaksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişi ile daha uyumlu bir gün geçirebilirsin. Aranızda bazı şeylerin daha dikkatle konuşulması ve birbiriniz hakkında daha farklı şeyler görmeniz sizde güzel etkiler oluşturacak bugün.

Başarılı olabileceğiniz bir gün. Üstlerinizle ilişkinizde daha az ısrarcı olmanız gerekebilir. Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair bir önyargı var. Uyumlu bir çalışan olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsat doğabilir. Bu fırsatı iyi kullanmanız sizin elinizde.

Parasal konularda yardıma ihtiyacı olanlara destek olmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Eğer bunu gerçekleştirebilecek bir konumdaysan bugün yardım kuruluşlarına para ayırmak isteyebilirsin.

Bugün enerji toplamak için keyif aldığın aktivitelere odaklanman gerekebilir. Vücudunu fazla yormamalı ve eğlendiğin şeylere odaklandığın bir gün geçirmelisin. Dinlenmek ve bol bol su tüketmek sana daha iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir süredir iletişime geçmediğin bir arkadaşını aramak sana daha iyi etkiler sağlayabilir. Eski dostlukları canlandırmak ve daha güzel arkadaşlıklar kurmak için iyi bir gündesin. Bugün insan ilişkilerine dikkat etmen gerekecek.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjiniz biraz düşük bir şekilde güne başlayabilirsiniz. Endişelenecek bir şey olmadığını ve sağlığınıza iyi baktığınız sürece bu durumun geçiçi bir süreç olduğunu fark edeceksiniz. Kendize başlama sözü verdiğiniz durumları yeniden gözden geçirin. Sağlıklı bir yaşam rutini oluşturmanın tam zamanı! Kendinizdeki değişiklikleri fark edeceksiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün günü düşünceli karşılayabilirsin. Ay su burcunda, hislerinde iyiden iyiye derinlik yaşanabilir. Kendine hemen bir güzellik yaparak mevcut enerjini geri kazanmak isteyebilirsin. Havaların ısınmasıyla birlikte mevsim yorgunluğunu sevdiğin şeyleri yaparak geçirebilirsin. Bir arkadaşının ilişkisine dair söylediklerin onu yorabilir, üzebilir.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emeklerinizin karşılığını göremediğinizi, hakkınızın teslim edilmediğini görebilirsiniz. Kendinize uygun bir doz belirlemelisiniz. Abartıya kaçmanız gereken bir konu varsa, onun da kendinizi her gün biraz daha geliştirmeniz gerektiği olduğunu unutmayın.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişten kaynaklanan konulara, hassasiyetlere özen gösterebilirsiniz. Bazı gizli durumlar yüzünden huzursuzluk mümkün.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı konularda sizi mutlu etmesi için çevrenizdeki kişileri ya da birilerini beklemeyin, kendinizi içinizdeki durumdan çıkarmaya çalışın.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini biraz geri çekerek, yeni şeyler öğrenmek ve dikkatini toparlamak için bir şeyler planlayabilirsin. Kendini geliştirmek için biraz zaman geçirmek sana iyi gelebilir. Bugün bu tür durumlar için hazırlıklar yapabilirsin.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün geçtikçe hayata biraz daha âşık olabilirsiniz. Yeni melodilerle dans etmeye başlamanın zamanı gelmiş olabileceğinden, kulaklarınıza gelen müziği dinleyin. Aşk veyailişkilerine öncelik vermiş olabilirsiniz ve şimdi yeni topraklar keşfetmek bir süredir aklınızda olabilir. Bu, hâlihazırda mevcut olandan uzaklaşmak anlamına gelmek zorunda değil. Zamanlama, hayatın sizin için neler sakladığını kontrol etmeniz için mükemmeldir. Hayatı sevmek gündeminizde ve bunun size getirdiği her şeyi takdir etmenin tek başına olmayan yolları da var. Kendinizi gerçekleştirmek, her şeyi tek başına yapmak anlamına gelmez. Delicesine âşık ve bir o kadar da bağımsız olmak mümkün.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarının yaşamını merak edebilir, birlikte olduğunuz ortamlarda onları tenkit edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili yenilikleri denemek istiyorsanız, bugün aklınızdaki planları çevrenizle paylaşmadan hayata geçirin.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün duygularınızı yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Ailenizle, evinizle, sevdiklerinizle ilgilenebilirsiniz. Kazançlarınız artabilir. Harika bir gün dilerim.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, paylaşım konusunda oldukça cimri davranıyorsunuz. Bilinçaltınızda gizli korkularınız var. Duygularınızı hiç kimse ile paylaşmama konusunda inatçı bir tutum sergilemeniz, partnerinizle aranızda bazı problemlerin oluşmasına neden olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerin hedef tahtası olmak istemiyorsanız daha net olmalısınız.

13 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 12' 21" R
Ay
Balık
20° 10' 24"
Merkür
Koç
18° 53' 47"
Venüs
Boğa
05° 47' 59"
Mars
Koç
02° 43' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 06"
Satürn
Balık
16° 54' 38"
Uranüs
Boğa
22° 34' 14"
Neptün
Balık
29° 01' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 36"
Lilith
Başak
23° 46' 12"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>