Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kargaşadan Kaçacaksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişi ile arandaki sıkıntıları gidermek isteyebilirsin. Aranızdaki muhabbetin daha iyi bir noktaya gelişi, bazı sıkıntılara çözüm bulmanızı sağlayacak. Birbirinize vakit ayırmak size daha iyi gelecek bugün.

Son günlerdeyerinizde çok tembelsiniz ve işlerinizin çoğunu aksattınız. Bu gidişle tatile çıkmak için fırsat bulamayacaksınız.

Maddi konularda önünü görmeden hareket etmemelisin bugün. Gelecek ile alakalı planlar yaparken gerçekçi olmalısın. Sana tatlı hayallerle gelenlere karşı dikkatli olman gerekecek.

Modunu yükseltmek için sadece egzersiz yapmak yeterli olmayabilir. Yediklerine dikkat etmek ve enerji verecek besinler tüketmek sana daha iyi gelecek. Bugün vücudunu ağırlaştırmayacak gıdalar tüketmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün planlarını ertelemene sebep olabilecek aksilikler yaşayabilirsin. Bir süredir planladığın ve gerçekleşmesini beklediğin etkinliklere katılamamak canını biraz sıkabilir. Veya bazı konuların istediğin gibi ilerlemediğini düşünebilirsin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu an kendi ihtiyaçlarınız, ailenizinkiler ve işinizin gerektirdikleri arasındaki ikilemden bunalmış olabilirsiniz. Bunun sonucunda, gergin ve stresli hissedebilirsiniz. Bu durumun bir şekilde son bulmasının mümkün olup olmadığını düşünüyorsunuz. Panik yapmayın. Sona erecek, hem de sizi hiç üzmeden. Anahtar kelime "denge" ve çözüm onu bulmaktan geçiyor. Peşine düşün. Bu durumu atlatmak istiyorsunuz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karışık düşünceler içindesin. Hızlı düşünmen gereken birçok konu var. Hepsini sırayla planlamalı ve en önemli olanına öncelik tanımalısın. Olaylara karşı dayanıklılığın bugünlerde gittikçe artırıyor. Derin bir kavrama anlayışın sayesinde etrafında gerçekleşen olaylara hâkim olabilirsin. Eğer bugün dinlenmeye ayırdıysan kendi başına kalmayı tercih edebilirsin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugüne kadar elde ettiklerinizi elinizde tutmak için çaba gösterebilirsiniz. Ancak bazen kaybetmeniz gerektiğini bilmeli, kayıplar yaşadığınızda ısrarcı olmayı bırakmalısınız. Kendinize yeni hedefler koymaya devam ettikçe her kaybın bir kazanç getireceğine daha hızlı ikna olabilirsiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Mücadele ettiğiniz konulardaki ani değişiklikler sizi zorlayabilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süreli ilişki içerisinde olan Koç’lar bugünlerde partnerleri ile birtakım sosyal planlar yapabilir hatta arkadaş grubu, sosyal çevrelerini de dahil edebilirler.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün manevi konular daha çok önceliğin olabilir. Kendine zaman tanımak isterken ailevi konular bunlara yoğunlaşmanı engelleyebilir. Kendi zamanını kendin kontrol edebilmek senin yararına olacak. Sınırları iyi çizmelisin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birçok farklı şeye işaret eden bilgiler arasından hangisine güveneceğinizi kestirememeniz oldukça normal. Bu konuda bir şeyler yapmaya karar vermeden önce her şeyin mantıklı olması gerekmediğini görmeye çalışın. Önünüzdeki yolu görebilseydiniz yolculuk yeterince ilginç olur muydu? Öyleyse neden bu cesareti toplayıp size açılan yönde o adımı atmıyorsunuz. Bu, uzun zamandır atmış olabileceğiniz en büyük adım olabilir. Mutlu sürprizler sizi çevreliyor. Bu nedenle, kendi sürprizini yapan planlar fikrine açık olun ve içinizden geçen bilgelikle yaratıcı olun. Olumlu bir sonuç, olumlu bir zihniyette olmanıza bağlıdır, bu nedenle inancınızda güçlü kalın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde sevdiğiniz kişiden çok fazla şey bekliyorsunuz. Şimdiye kadar denemediğiniz işlerde ve hobilerinizde girişimciliğinizi kullanabilir, kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz oldukça yüksek.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kazançlarınızla ilgili yeni bir sürece başlayabilirsiniz. Ev, aile, gayrimenkulle ilgili kararlar alabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 48' 03" R
Ay
Akrep
10° 35' 54" R
Merkür
Koç
16° 01' 32"
Venüs
Koç
23° 52' 16"
Mars
Balık
25° 15' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 50"
Satürn
Balık
16° 02' 53"
Uranüs
Boğa
22° 01' 11"
Neptün
Balık
28° 43' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 43"
Lilith
Başak
22° 41' 46"
True Node
Koç
15° 37' 25"
Son Güncelleme : 24/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>