Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ortaklıklarda Öncüsün! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşkta spontane olmak daha iyi olacak senin için. Bazı şeylerin plansız gelişmesi ve sürpriz bir şekilde karşına çıkması seni germeyecek, aksine daha keyiflenmeni sağlayacak. Ancak yine de tutarlı davranmalı ve acele kararlar almamalısın.

Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. İş yaşamınızda uzun süredir düşündüğünüz değişiklikler için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız.

Bugün parasal konulara özen gösterebileceğin bir gün olacak. Tembellik yapmak veya bazı şeyleri ertelemek istemeyeceksin. Bazı mevzuları erken saatlerde halletmek sana daha güzel bir enerji katacak bugün.

Bugünve sorumluluklar dışında da bazı şeylere vakit ayırman gerekebilir. Keyif alacağın aktiviteler için zaman yaratmak hem stresin etkilerini azaltacak hem de daha fazla hareket etmeni sağlayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insan ilişkilerine dikkat etmen gerekecek. Sevdiğin kişilerle fikir ayrılığına düşmek veya onlarla istediğin kadar zaman harcayamamak içini sıkabilir. Bu gerginliğe sebep olan şeyi bulmak sana daha iyi bir adım atmanı sağlayacak.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün tamamen sosyalleşeceğiniz ve kendinizi arkadaş ortamınızda mutlu hissedeceğiniz bir gün olacak. Güne stresli bir başlangıç yapsanız bile sosyalleşmekle birlikte kendinizi daha iyi bir şekilde ifade edebileceksiniz. Bazı olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun enerjinizi düşürmesine izin vermeyin.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatında aksayan problemlerden kendini sorumlu tutmak istemiyorsun. İşbirliğine önem vermene rağmen rutin işlerden sıkılıyorsun. Bugün, başlattığın işleri kendin tamamlamalı ve hiç kimseye ödün vermemelisin. Aklının karışmasına neden olan şey ise; bir gün önce yaşadığın duygu karışıklığı... Finansal konularda bugün daha aktif rol alacaksın.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mantığınızın ve ihtiyaçlarınızın sesini duymak isteyebilirsiniz. Dürtüsel hareket etmenin size kaybettirdiği durumları telafi etmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizi ev veortamında mutlu edecektir.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz. Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim içerikli konulara bilinçli olarak eğilebilirsiniz. Yeni bir kitaba başlamaktan tutun da uzmanlık alanı geliştirmeye kadar her konuda başarılı olacağınız bir süreçtesiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkonusunda alacağın bir telefon haberi canını sıkabilir. Ya da başkalarının hataları yüzünden çalışmaların kötü etkilenebilir bugün. Olumlu kalmaya çalışmak ve kontrolü elden bırakmamak önem kazanacak.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayallerinizin renkli tuvalinde kendinizi kaybetme zamanı! Kendi özünüzden saptığınızı hissettiğinizde hayatınızı yeniden dengeye getirmek zor olabilir ancak yeni başlangıçlar kendini gösterince şansın yanınızda olduğundan şüphe etmeyin. Hayatınızın bu yeni ve daha anlamlı sayfasına adım atarken yersiz endişeleri taşımayın. Şimdi kendinizi kaderin kollarına teslim etmek ve yaratıcı zihninizi özgür bırakmak tam da yapmanız gereken şey olabilir. Duygularınızın rehberiniz olmasına izin verdiğinizde gününüzü istediğiniz gibi yönlendirebileceğinizi fark edeceksiniz. Vizyonunuzu koruyun, yolculuk farklı olsa da yolcu aynı kalır.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda aşırı duyarlı davranmak yerine, sizden saklanan olayların arkasındaki giz perdesini kaldırabilirsiniz. Kıvrak zekanızdan hiçbir şeyin kaçmayacağını biliyorsunuz. Yardımseverliğiniz, bazen aleyhinize gelişiyor.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinizi dinç, enerjik hissedeceksiniz. İletişimde bazı sorunlar yaşanabilir. Kariyer hayatınızda ise güzel gelişmeler sizinle olacak. Jüpiter boğa ile maddi kaynaklarınızda 1 sene boyunca bereket ve şans artıyor. Harika bir gün dilerim.

16 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 58' 35"
Ay
Kova
17° 19' 38"
Merkür
Koç
17° 35' 16"
Venüs
Boğa
02° 58' 05"
Mars
Koç
00° 57' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 49"
Satürn
Balık
16° 42' 54"
Uranüs
Boğa
22° 26' 19"
Neptün
Balık
28° 57' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 55"
Lilith
Başak
23° 30' 54"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>