Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendinle Barışıksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk konularında daha sakin ve sissiz bir gün geçirebilirsin. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişi ile aranda ufak bir soğukluk olabilir. Ancak bugün bazı şeyleri zorlamak ve sorunları çözmek için aceleci olmamalısın.

İşyerinizde kurduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen, doyumlusunuz. Akşama yakın saatlerde biraz problemli bir görüşmeniz olabilir

Bugün kendine ait fikirler geliştirmek ve parasal konularda kendi önceliklerini kurmak sana daha iyi gelebilir. Parasal konularda senden faydalanmaya çalışanlara karşı dikkatli olmalısın bugün.

Kendine vakit ayırmak, kişisel hijyen ve egzersiz konularında yeniliklere gitmek sana kendini daha iyi hissettirecek. Bugün kendine özen göstermeli ve sağlığını ön planda tutarak kararlar almalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç beklemediğin ortamlara girebilir ve yeni insanlarla muhabbet edebilirsin. Yeni ve güzel enerjiler kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak ve daha farklı şeyler öğrenebileceksin. Bugün sosyal olmak için iyi bir gün.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde bağımsızlık taraftarısın, ama bugün birisiyle takım oluşturmak isteyebilirsin. Yardım istemek her zaman sana göre değil. Genellikle işleri kendi kendine çözmeye çalışıyorsun. Fakat şu anda, ekstra çaba gerektiren bir durumda olabilirsin. Sana asistanlık edebilecek bir arkadaş bul. İşbirliğinden karşılıklı olarak olumlu etkileneceksin ve projen akıp gidecek.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda konfor arzun seni için bugünlerde ön plana olacak. Bunun için gösterdiğin cabaların boşa gitmeyeceğini deneyimleyebilirsin. Yapmak istediklerin başkaları tarafında fark edilecek, gizli de olsa desteklerini hissedebilirsin. Akşam vakitlerinde eşinle eve dönerken birden rotanızı bambaşka bir yöne çevirebilirsiniz. Birbirinize yemek ısmarlamak ya da sinemaya gitmek, anlık da olsa şımarmak güzel bir fikir olabilir.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi olduğunuza inandığınız bir konuda sesinizi çıkarmaktan endişe etmemelisiniz. Fazla fedakarlığın ve alçakgönüllülüğün izinizi silebileceğini unutmayın. Bugünü her açıdan daha sosyal, etkin ve haklı bir sevinçle yaşamak için kendinize izin verin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda kendinizi daha mücadele içinde olabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi karmaşık hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren enerjiniz artmaya başlayabilir. Düşünceleriniz netleşebilir ve kendinizle ilgili konulara daha fazla öncelik tanıyabilirsiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huzurunuzu korumak için bilinçli çaba harcayabilirsiniz. Çevrenizde size keyif veren insanları toplayabilir ya da keyif veren organizasyonlara katılabilirsiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı şeylerin daha iyisini elde etmek için kendini paralamamalısın. Sahip olduklarına yoğunlaşmanda fayda olacak. Önceliklerine yoğunlaşıp duygularını dengeleyebilirsen eğer, zaten her şeyin sana geldiğini daha net görebileceksin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi biraz kendinize vakit ayırma zamanı. Bugün kendinizi ifade etmenin yeni yollarına başkalarının nasıl tepki vereceğini merak ederek zaman harcayabilirsiniz ancak başkalarının fikirlerinin yolunuza çıkmamasına izin vermek en iyisi olacaktır. Geçmişte kendinizi yargılanmış hissettiğiniz veya geride bırakmayı tercih ettiğiniz bir karaktere uyma konusunda baskı hissediyorsanız başkalarını mutlu etmenin sizin göreviniz olmadığını tekrar hatırlamalısınız. Tek işiniz, eylemlerinizin başkalarını nasıl etkilediğinin tam olarak farkında olurken kendinize olabildiğiniz kadar sadık olmaktır. Kendini sevmekle kendini kaptırmak arasında ince bir çizgi vardır ve şimdi, ilkine odaklanmanız gerekiyor.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ona karşı hisleriniz başka şeyler söylediği halde, günlük hayatta davranışlarınız farklı. Sizi buna iten nedenler ciddi sosyal kurallar. Bu şekilde davranmanız da aslında, sizin için risk olabilecek durumları önlemenizi sağlıyor.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün duygusal olarak içe çekilebilirsiniz. Bunalım hali üstünüze çökebilir. Ruhsal çalışmalar yapmak kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Para, kazançlarla ilgili yeni kararlar almayın, sonrasında yanılabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınız sıra dışı gelişiyor. Satın alma konusunda çılgın bir alış veriş tablosu ile ortaya çıkabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız olayların ortasında kalmak istemiyorsanız, istikrarlı davranmalısınız. Finans konularıyla ilgili takip gerektiren işlerle gündeme geleceksiniz. Kendinizi sıkı bir şekilde denetlemelisiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 53' 21" R
Ay
Akrep
24° 27' 05"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 14' 57"
Mars
Balık
26° 07' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 21"
Satürn
Balık
16° 09' 10"
Uranüs
Boğa
22° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 45' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 35"
Lilith
Başak
22° 49' 12"
True Node
Koç
15° 34' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>