Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İnandıklarının Peşindesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile keyifli bir gün seni bekliyor. Sevdiğin kişi ile arandaki uyumun ve aşkın daha da arttığını hissedebilirsin bugün. Aranızda daha güzel sohbetler geçebilir ve birbirinizi daha iyi tanıyabilirsiniz.

Yakında hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak. Yoğunsunuz, bu akşam evetaşımanız gerekebilir. Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri olabilir

Maddi konularda yeni fikirler geliştirmek sana daha iyi gelebilir. Risk almamak ve elindekiyle yetinmek seni eskisi kadar mutlu etmeyebilir. O yüzden bugün daha farklı yollar denemen gerekecek.

Vücudunun zihinsel ve bedensel dengesini kurman gerekebilir bugün. Bu tür bir eylem için yoga gibi aktiviteler daha iyi olabilir. Hem zihnini boşaltacağın hem de daha fazla hareket kabiliyeti kazanacağın egzersizlere önem vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sözlerinin etrafındaki insanları ne kadar etkilediğini görebilirsin bugün. O yüzden söylediklerine özen göstermen gerekecek. Etrafındaki insanların kalbini kırmadan iletişime geçmen gerekebilir bugün.

19 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen çok derin düşüncelere dalıp gidiyorsunuz. Bugün biraz meditasyon yaparak, tasavvur ya da ibadet ederek vakit geçirebilirsiniz. İlahi kudrete odaklanmak için bazı ilham verici kitaplar okuyor olabilirsiniz. Ya da daha pratik bir şekilde düşünüyor ve bir ilişki ya da kişisel durumun iç yüzünü anlamaya çalışıyor da olabilirsiniz. Zihninizi ve ruhunuzu keşfe çıkması ve yüzeyin altında ne olduğunu görmesi için serbest bırakmanın tam zamanı.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerin ve ortak ilişkilerinle ilgili kuşkucu davranışlar gösterebilirsin. Bugün katılacağın toplantılar varsa istekli ve kararlı görünmek zorunda kalacaksın. Yapacağın her türlü fikir alışverişlerinde kardeşlerden destek geliyor. Eğer yeni bir eve taşınmak istiyorsan, bugünlerde istediğini bulman zorlaşabilir. Mali imkanlar sana geri adım attırıyor. İstikrarlı arkadaşlıklarda öncüsün.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Davranışlarınızın sonuçlarını önceden düşünmek size her zaman avantaj sağlar. İddialarınızın arkasında durmak isteyebilirsiniz. Her şeye tam olarak hakim olduğunuzu zannederken karşılaşacağınız durumlar, duyacağınız sözler sizi yeniden değerlendirme yapmaya itebilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda en iyisini yapmak için çalışabilirsiniz. Gün içinde güçlü iletişiminiz sayesinde işlerinizi halledebilirsiniz. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Kuşku duyduğunuz konulara balıklama atlamayın.

19 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde elinizden geleni yapsanız da beklediğiniz karşılığı göremeyebilirsiniz. Kimin gerçek dostunuz kimin sahte olduğunu iyi ayırt edin.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatının her alanında başarıyı kucaklayabilirsin bugün. İnce eleyip sık dokuyarak detaylarda boğulmamak senin için daha mantıklı olacak. Verimli olmak, bir şeyleri çokça yapmaktan daha mantıklı gelebilir. Bu sayede daha rahat bir biçimde başarıya ulaşabilirsin.

19 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta, hayatınızın birçok alanında daha net bir bakış açısıyla kutsanıyorsunuz. Ne yaratmak için burada olduğunuzu biliyorsunuz ve amacınızı gerçekleştirmek için gereken güce, kaynaklara ve bilgeliğe sahip olduğunuzun farkındasınız. En yükseği hedefleyin ve hayallerinizin sizinle orada buluşmasına güvenin! Vizyonunuza bağlı kaldığınız sürece, ihtiyacınız olan yardım ve kaynakların her aşamada size sağlanacağına güvenin. Şüpheye düştüğünüzde, kendinize sormanız gereken tek soru şudur: Bu gerçekten bana ait bir düş mü? Cevap evetse girdiğiniz her yolun en iyi şekilde sonuçlanacağından emin olabilirsiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün keyifsiz bir şekilde güne hazırlanırken, öğleye doğru neşeniz yerine gelecek. Çözülmesi gereken problemlerinizi kafanızda yeniden düzenleyeceksiniz. Yeni planlarınızı daha çok seveceksiniz. Olayları gözünüzde büyütmeyin.

19 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yepyeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınız, para konuları gündeminize gelebilir. Şahane bir gün dilerim.

19 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.

19 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 28' 38" R
Ay
Yay
02° 02' 34"
Merkür
Koç
16° 00' 04"
Venüs
Koç
25° 59' 38"
Mars
Balık
26° 35' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 45"
Satürn
Balık
16° 12' 31"
Uranüs
Boğa
22° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 46' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 40"
Lilith
Başak
22° 53' 13"
True Node
Koç
15° 32' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>