Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İçgüdülerin Bugün Çok Kuvvetli Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında geçmişte yaşananlar tekrar gündeme gelebilir senin için. Aşk konularında aceleci olmamak ve geçmişten ders alarak hareket etmek sana daha iyi bir etki getirecek. Eğer geçmişten birisi ile tekrar konuşmak istiyorsan bazı şeylere dikkat etmen gerekebilir.

Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanabiliyorsunuz. İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız.

Maddi konularda sadece kendine değil, etrafındaki insanlara da faydanın dokunacağı bir gündesin. Parasal konularda sözünün geçeceği ve insanların sana daha dikkat edeceği bir gün geçirebilirsin bugün.

Bugün duygusal yük ve stres vücudunu etkileyebilir. Kendine vakit ayırmak ve zihnini boşaltmak için meditasyon gibi konulara odaklanmak daha iyi etki sağlayacak. Hayatına daha iyi etkiler sokmak için iyi bir gündesin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şanslı bir gün senin için. Birçok şeyi kolaylıkla halledebileceksin. Hem parasal konularda hem de insan ilişkilerinde birçok konuyu yoluna koyabilecek ve keyifli bir gün geçirebileceksin bugün.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün, enerjinizi daha fazla insanlarla paylaşma isteğiyle dolabilirsiniz. Sosyal etkinliklere katılmak ve yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün olabilir. İletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik düşünce yapına çok güveniyor olabilirsin ancak bu günlerde konsantre olmakta zorluk çektiğin konular var. Bazı şeylerin üstesinden gelebilmen için bulunduğun pozisyonda mutlu olman gerekir. İşle alakalı konularda kendini geliştirdiğin gibi özel hayatında belirsizliklerden kurtulmak istiyorsun. Ancak merak etme, ilişkilerin açısından cesur adımlar attığın bir gün. Eğer ilişkin varsa sevgilinle bir dargın bir barışık olduğun bir gün geçireceksin. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelebilir, ortak çalışmalara katılabilirsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kayıplar ve yetişememekle ilgili sorunlarınızı aşmaya başlıyorsunuz. Özellikle maddi anlamda bazı aksaklıkların nedenini daha iyi anlayacağınız harcama yapmanız, işinizi geliştirmeniz daha kolay olabilir. Çabalarınızı yeni tecrübelerinizle ve çıkardığınız derslerle desteklemelisiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel konularda daha çok sorumluluk alabilirsiniz. İlişkileriniz sizi duygusal olarak ani kararlara itebilir. Değişimler sizi ürkütmemeli. Gün içinde işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. İşlerinizdeki aksamaları küçümsemeyin. Karşınızdaki insanlarla görüşmelerinizde yapıcı olmaya çalışmalısınız.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerle ilgili atak enerjilerde bulunmak için çok uygun olacak. Planlarınızla uzun vadeli bazı planlarınız kesişerek kendinizi yorgun hissetmenize neden olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlerini ilerletmek o kadar kolay olmayabilir, o yüzden en iyisi günü olduğu gibi yaşayıp dinlenmek olacak. Yeni haftaya farklı bir motivasyonla başlamadan önce bugün kendini toparlaman en iyisi olacak.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size kendinizi fazlalıkmış hissettiren insanlardan ve durumlardan uzaklaştırmanız, hatta buna sebep olabilecek şeyleri kendinize yaşattığınız için kendinizden büyük bir özür dilemeniz gerekiyor olabilir. Benzer düşünen insanlarla tanışın, kendi topluluğunuzu arayın ve en özgün halinize tam olarak ulaşabilmek için mevcut sorunların ötesine bakmayı deneyin. Gerçekçi bakış açısı ile hayalperest cesaretini olanı harmanlayabildiğiniz bir farkındalık alanından bir seçim yaptığınızda, sizi hiçbir şey durduramaz. Gerçek arzularınızla yüzleşin, ilerleyin ve dikkat dağıtıcı unsurların sizi hedefinizden alıkoymasına izin vermeyin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı, ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızla gidereceksiniz. Dostlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenebilirsiniz. Maddi açıdan güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi gün içinde istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. Heyecanlı ve kendinden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün partnerinizi ikna etmek fazla çaba sarf etmeyeceksiniz. Söyleyeceğiniz her şeye gerekli desteği verecektir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 03" R
Ay
Akrep
22° 53' 25" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 05' 43"
Mars
Balık
26° 01' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 37"
Satürn
Balık
16° 08' 28"
Uranüs
Boğa
22° 04' 31"
Neptün
Balık
28° 45' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 09"
Lilith
Başak
22° 48' 22"
True Node
Koç
15° 35' 05"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>