Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Köklü Değişimlerin Zamanı Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiye vakit ayırmak ve birlikte daha fazla aktiviteye katılmak ikinize de iyi gelebilir. Bazı konularda daha açık konuşmanız sizi birbirinize daha fazla yaklaştıracak. Birbiriniz ile uyumunuzu arttırmak için ortak aktivitelere de girişebilirsiniz bugün.

Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermemelisiniz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir.

Bugün fazla para harcama eğiliminde olabilirsin. Ancak sonradan pişman olacağın masraflara girmemelisin. Parasal konularda kendine dikkat etmen gereken bir gün olacak.

Kendini içine kapatmak ne bedensel sağlığına ne de ruhsal sağlığına iyi gelmeyebilir. Açık havada egzersiz ve yürüyüşler yapmak sana çok daha iyi etkiler sağlayacak. Ayrıca duygusal yoğunluk yaşatan konuları paylaşmak da stresi azaltabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni insanlarla tanışırsan dikkatli davranmalısın. Karşındaki insanları iyi tanımadan hareket etmemen gerekebilir. Arkadaşlık kurmak adına senden faydalanmaya çalışanlara karşı dikkatli olmalısın bugün.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün aşk hayatınızda beklemedik gelişmeler yaşanabilir. Hayallerinizi süsleyen o romantik partneri bulmaya adım adım yaklaşıyorsunuz. Bugün hayallerinize ulaşmak adına daha kesin ve emin adımlar atmayı deneyeceksiniz. Çevrenizdekileri yeni oluşumlara karşı cesaretlendirmeniz gerekebilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki sayısız gerginliğin arasında yapıcı bir rol üstlenebilirsin. Bugün etrafında aniden patlak veren olaylar kendini güvensiz hissetmene neden olabilir. Eski ilişkiler bahanelerle gündemine gelebilir. Mesleki olarak kendini korumaya almak istemenin nedenleri olacak. Çalışmaların karşılığını almak için çok çabalaman gerektiğinin farkındasın. İkili iletişimde önemli konuşmalar iyi fırsatlara dönebilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakinliğin her zaman getirisinin olabileceğini unutmamalısınız. İnatlaşma noktasına gelen ilişkilerden istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Bugünü kendi halinizde geçirmeye, sadece kendi alanınızdaki sorumluluklarla ve harcamalarla ilgilenmeye ayırabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerle ilgili konularda kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade ediyorsunuz. Yeni başlangıçlar sizi keyiflendirebilir. Ev hayatınızda farklı konular gündeme gelebilir. Ailenizle ilgili konularda çaba gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular da sizi oyalayabilir. Akşam saatlerinde daha esnek kalmaya bakın.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçsel huzur ve dengenizin olması çok önemli. Her şeyi kontrol edemeyeceğinizi anlayarak akışına bırakırsanız kolaylıkla atlatarak hayattan keyif alabileceksiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların dedikodu yapıp, özellikle de senin arkandan konuştuğunu fark edebilirsin. Hemen tepki göstermek yerine bunun arkasındaki sebepleri öğrenmeye çaba göstermen gerekebilir. Sakin kalarak bu durumları çözmeye çalışman gerekebilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geniş sosyal çevrenizle bağlantılarınızı güçlendirmek bugün heyecan verici olabilir. Gündelik, yüzeysel sohbetlerden zevk alıyorsunuz ve koşulların genellikle gerektirdiğinden daha derin konuları gündeme getirmeye bile hazır hissedebilirsiniz. Bir ilişki geliştirme hevesiniz içinde, size ait olmayan bir sırrı açığa vurmamaya dikkat edin. Belirli bir bilgiden emin değilseniz, bunu kendinize saklayın! Herkesin sevilmeye ihtiyacı vardır ama hayattaki tek amacınız bu olmamalı. Bugün, çevrenizdeki bazı insanlardan tam olarak istediğinizi tepkiyi alamayabilirsiniz ancak bunu elde edene kadar şartları zorlamak bir çözüm değil.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz her zaman doğal olmaktan yanasınız. Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı, çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanarak sağlıyorsunuz. Acele etmeyin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenebilirsiniz. Kariyer hayatınızda kaos içinde kalabilirsiniz. Aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili güzel sürprizler sizi bekliyor. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da gündeme getirecektir. Gün içinde, olayların akışı hızlanırken, sürprizlere hazır olun. Ayrıca partnerinizle birlikte değerlendireceğiniz çeşitli davetler alabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 31' 26" R
Ay
Boğa
25° 19' 40" R
Merkür
Koç
22° 22' 11"
Venüs
Boğa
11° 17' 25"
Mars
Koç
06° 09' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 58"
Satürn
Balık
17° 16' 21"
Uranüs
Boğa
22° 49' 42"
Neptün
Balık
29° 08' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 13"
Lilith
Başak
24° 15' 51"
True Node
Koç
15° 19' 08"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>