Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kafanı Kurcalayanlar Var Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile bazı konuları açık açık konuşmak aranızdaki gerginliği atmanızda faydalı olacak. İçinizi sıkan konuları açıkça dile getirmek bunları çözmek için size gereken kuvveti verebilir bugün.

Bugünlerde işyerinizi çözülmez sorunların toplandığı bir ofis olarak görüyorsunuz. Yabancısı olduğunuz bir işe küçük çapta ortak olacaksınız. İçinde çok güven duyduğunuz bir arkadaşınız olduğu için size cazip geliyor.

Maddi konularda bazı adımları tam olarak kafana yatmadan atmamalısın. Parasal açıdan bazı konularda dikkatli davranman gerekebilir. Seni acele ettirmeye çalışanlara karşı dikkatli olmalısın bugün.

Bugün uykuna dikkat etmen gerekecek. Kendini çok yorgun veya uykulu hissedebilirsin. Bunun için de vücudunun yeteri kadar dinlendiğine emin olman gerekecek. Kendini çok fazla yormamalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine karşı dürüst olmak ve hayalleri bir kenara bırakman gerekecek. Bazı konularda beklentilerine göre hareket etmemeli ve mevcut duruma göre adımlar atmalısın. Bu durum kalbini kırabilir ancak sana çok daha iyi sonuçlar verecek.

26 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün gerçek hislerinizle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst davranmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Detaylı bir şekilde durumları değerlendirmeli ve objektif çıkarımlarınızı bir köşeye not etmelisiniz. Durumların sadece iyi tarafını görme eğiliminde olmanız olayın bütününü kaçırmanıza neden olabilir. Daha dikkatli hareket etmelisiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde yakın çevren ve kardeşlerin ön planda olacak. Alıngan ve kırılgan tavırlarına müsaade etmeden eşinle ciddi bir konuşma içinde olabilirsin. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, banka kredi ve ödemeleriyle ilgili koşturmalı bir gün geçireceksin. İletişim halinde olduğun halde bazı konularda beklemede kalıyorsun. Şimdi geri dönüş zamanı geldi ve bu vesile ile acı-tatlı tesadüfler ile karşılaşabilirsin. Karşına çıkacak insanlar, biraz sıkıntılı konularla seni meşgul edebilirler.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hakkınız ve ihtiyacınız olanı tespit edip bunun peşine düşmek gerekebilir. Hiçbir şey yapmadan bekliyor olmakla gerekeni yapmamak arasındaki farkı anlamalısınız. Alacak verecek konularında konuşma yapmanız gerekiyorsa bunu geciktirmemelisiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alırken acele etmeyin. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. İlişkinizi iyileştirmek isteyebilirsiniz. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Gün içinde sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize yetebildiğinizi görmeniz için evrensel olarak bu sınav sürecinden geçmeniz mümkün. Maddi açılardan karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olayların merkezinde olduğunu daha fazla hissedebilirsin. Başkaları tarafından yönlendirilmemeye dikkat etmelisin o yüzden. Kendi kararlarını verip takip etmen senin için çok daha iyi olacak.

26 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir aile üyesi size karşı nazik davrandıklarını düşünebilir ancak siz onların davranışlarını bu şekilde deneyimlemeyebilirsiniz. Garip bir şekilde, kişinin kendi yanlış kanılarına inanma tehlikesi şu anda her iki yönde de işlemektedir. Sizin açınızdan, toplum baskısının sizi olayların belirli bir yorumuna yönlendirmesine izin verme riski vardır. Olanlardan dolayı gerçekten saygı görmemiş gibi mi hissediyorsunuz, yoksa tepkinizin bu olması gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Ne kadar şaşırtıcı olursa olsun, gerçek deneyiminize odaklanın. Başka birinin üzüntüleri ve hayal kırıklıkları ev hayatınızı kargaşaya sürükleyebilir. Ev işleriyle ilgili sorunlar, herkesin rutinini bozabilir. Kendinizi daha iyi hissettiğinizde ortada çok da büyük bir sorun olmadığını fark edebilirsiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Yeni bir işe başlayanlar için, bulundukları ortam çok önemli.

26 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç burcu, auranı temizle, nazar enerjilerine açık olabilirsin. Zorlu durumları umutla, hatta mucizelerle yaşayabilirsin. Hayaller iradeden daha güçlüdür. Zengin ve sağlıklı bir hayatı kendine çekiyorsun.

26 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişiminizin mükemmel olduğu bir gün. Yakın dostluklar ve kardeşlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda arkadaşlarınızın enerjilerini yükseltecek konuşmalar yaparak, onların moralini yükselteceksiniz. Beklediğiniz haberler, sürpriz bir şekilde size ulaşabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 27' 37" R
Ay
Aslan
23° 03' 56"
Merkür
Koç
18° 16' 51"
Venüs
Koç
15° 51' 20"
Mars
Balık
20° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
21° 07' 22"
Satürn
Balık
15° 25' 00"
Uranüs
Boğa
21° 39' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
19° 57' 02"
Lilith
Başak
21° 58' 30"
True Node
Koç
15° 34' 54"
Son Güncelleme : 18/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>