Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Odak Noktanı Belirliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk konularında kafanın karışık olacağı bir gün. Önemli kararlar almadan veya büyük adımlar atmadan önce kendini dinlemeli ve iç huzurunu bulmalısın. Bugünü kendine ayırmak ve kafanı toplamak daha iyi olabilir senin için.

Becerilerinize biraz daha bilgi eklemek gerektiğinin farkındasınız. Önümüzdeki günler yeni bilgiler için yatırım yapacağınız günler olabilir. Mesleki eğitiminiz için bir fırsat çıkabilir.

Bugün maddi konularda dikkatini toplamak senin için zor olabilir. Bazı önemli kararları vermek bugün seni biraz yorabilir. O yüzden parasal konularda önemli kararlar almadan önce dikkat etmeli ve gerekiyorsa ertelemelisin.

Zaman yönetimi gibi konulara odaklanmak ve sorumluluklarını gün içerisinde düzgün bir biçimde bölebilmek stres ve yorgunluklara karşı daha rahat olmanı sağlayabilir. Bugün kendini daha iyi hissetmen için disiplinli davranman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insan ilişkilerin biraz zora girebilir. Etrafındaki insanlarla iletişimini zorlamaman gereken bir gün. Negatif düşünceler veya sözlerden uzak durmalı ve seni yoran insanlarla iletişimi kısıtlı tutmalısın bugün.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün önünüze çıkan tüm engelleri büyük bir başarı ile atlatacaksınız. Kendinize olan güveniniz tam! Bugün özellikle aşk hayatınızla alakalı olarak beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızdan gelen haberle birlikte arkadaş ortamınızın farklılaştığını göreceksiniz. Bu durum daha iyi hissetmenizi sağlayacak.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün odak noktanda maddi imkânların için ekstra çalışmak ya da çabalamak var. Eğer önemli bir proje içindeysen başarıların seni ve çevreni mutlu ediyor. Bazı olumsuz giden insan ilişkilerin bugün hata olduğunu anlıyorsun. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, banka kredi ve ödemeleriyle ilgili koşturmalı bir gün geçireceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Koç burcuysan, evlilik fikrine ne kadar yakın olduğunu fark edebilirsin. İletişim odaklı konularda daha seviyeli yaklaşımlar bekleyeceksin. Sosyal çevren ve arkadaşların arasında kendini garip hissedeceğin ayrımlar yaşayabilirsin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi nerede ve ne şekilde görmek istiyorsanız bunun hayalini bir hedefe dönüştürebilirsiniz. Feda etmeniz gereken şeyin hayatınız değil, sizi buna taşımayacak kalıplarınız olduğunu bilmelisiniz. Abartıya kaçmayacak şekilde bir mali plan hazırlayarak kendi işinizi büyütmeye odaklanın.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sevdiğiniz konularda daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir söylemeniz gereken bir şeyi veya göndermeniz gereken bir mesajı erteliyor olabilirsiniz. Bunun sebebi cesaretinizin olmamasından değil, neyi nasıl söyleyeceğinize karar verememekten kaynaklanıyor. Belki bugün biraz bu konu üzerine düşünebilir, nasıl bir konuşma yapacağınızı tasarlayabilirsiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal anlamda kafa karışıklığı yaşaman daha olası. Bunu engellemek için sorunlarla tek başına ilgilenmen gerekebilir. Başkalarının fikriyle hareket etmek kolay gelse de zor olanı yapıp kendi kararlarını alman gerekecek.

25 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızda, bedeninizde, duygularınızda veya yaşamınızda olsun, tuhaflıkta ve kusur zannettiğiniz birçok şeyde güzellik vardır. Sağlıksız besinleri, zararlı düşünceleri, birkaç saniyede bir telefonunuzu kontrol etmeyi veya içten sağlıksız hissetmenize neden olan ama sizin için zorlayıcı bir alışkanlık haline gelmiş olabilecek başka bir şeyi bırakmak için bir uyarı hissediyorsunuz. Duygularınızın derinliklerine dalın ve tüm bu rahatlatıcı davranışların kendi kendini yatıştırma mekanizmaları olduğunu anlayacaksınız. Yine de endişelenmeyin, bir kez farkına vardığınızda bunları hayatınızdan tamamen çıkarmasanız bile azaltmak mümkün. Sınırlı bir kapasitede olsa bile, hayattaki değişimleri görmek için çaba sarf edin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün. Kardeşler ve yakın akrabaların sizden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, çocuk, tatil, eğlence konularından dolayı harcamalarınız artabilir. Kariyerinizde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi denetlemekten vazgeçin ve duygusal konularda esnek olmayı deneyin. Her an tetikte olmak, sinirlerinizi geriyor. İnatçı yapınızı bilenler, bu konuda size farklı yorumlar getirebilir. Kariyerinizle ilgili beklentileriniz var. Fakat engellemelerle karşılaşmanız moralinizi bozmamalı.

25 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 29' 15"
Ay
Akrep
15° 59' 42"
Merkür
Koç
26° 07' 40"
Venüs
Balık
20° 45' 50"
Mars
Balık
04° 26' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 01"
Satürn
Balık
13° 13' 25"
Uranüs
Boğa
20° 37' 48"
Neptün
Balık
27° 46' 60"
Plüton
Kova
01° 48' 54"
Chiron
Koç
18° 45' 13"
Lilith
Başak
19° 43' 15"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>