Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yorumlara Açıksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin kişi ile keyifli bir aktiviteye katılmak, kafandaki sıkıntıları ve içindeki gerginlikleri atmak için iyi olabilir. Bazı şeyleri kelimelerle çözemiyorsanız eğer, hareketli aktivitelere katılmanız size daha iyi gelebilir.

Elinizdeki işlerle ilgili yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürebilir. Bazı dönemlerde işten kopuyorsunuz. Ama şu günlerde bunun hiç zamanı değil gibi görünüyor.

Etrafındaki insanlarla arandaki iletişimi para ile güzelleştiremezsin. Bugün maddi konulardan çok insanlarla aranda zor giden iletişime odaklanmak isteyebilirsin. Maddi konularda paranı kendine saklamak daha iyi olabilir.

Yediklerine dikkat etmen gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir. Ağır ve işlenmiş gıdalardan uzak durmalı ve daha sağlıklı beslenmelisin bugün. Yeşil sebzeler ve taze gıdalar sana daha iyi bir etki bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapacağın konuşmalar seni biraz gaza getirebilir. Bazı fikirlerini savunurken kendini çok fazla öne atabilirsin. Bazı şeyleri kişisel algılayabilir ve savunmaya geçebilirsin. Bu durumun sende strese sebep olmamasına dikkat etmelisin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal çevrenizle alakalı olarak bazı çatışmaları durumların içinde kalacaksınız. Kariyerinizdeki son gelişmeleri yakından takip etmeniz gereken bir gündesiniz. Çünkü çabalarınızın karşılığını almak bu sıkı takiple mümkün olacak. Bugün sezgilerinizi kullanarak kendinizi daha gerçekçi bir yola doğru itebilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kesinlikle aile odaklı konular gündemine geliyor. Sağlık, düzen merakın, ortak kullanılan alanlar bir anda tartışmalara vesile olabilir. Eğer araban ya da bu tarz bir aracın varsa mekanik kontroller aksilik getirebilir. Söylemeden geçemeyeceğim, aşk hayatında bir hayli hareketleniyor. Maddi konularda ölçülü hareket eden bir Koç burcuysan, akşam saatlerinde istikrarından ödün verebilirsin. Çocuklarınla ilgili konularda beklenmedik harcamalarla karşılaşabilirsin. Gün içerisinde onları elektronik eşyalarından uzak tutmanda fayda var.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha motive olmuş hissettiğinizde her şeyi başarabileceğinizi hissedebilirsiniz. Bu hissin boşa gitmemesi için hayal kurmaktan bir adım daha öteye gitmeniz gerekebilir. Sorunlara değil çözümlere odaklandığınızda bugünü zirveyle kapatabilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklık oluşabilir. Eşinizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işler sizi uğraştırabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamakta sıkıntı duyabilirsiniz. İçinize kapanabilirsiniz. Öğleden sonra yaşayacağınız duygusal değişiklik işlerinize de etki edebilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dualarınızın duyulduğunu ve kabul edildiğini hissettiğiniz bir gün geçireceksiniz. İş konusunda yapabilirlikleriniz sizi bir üst noktaya çıkartabilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine güvenmek sana zor gelebilir. Karşına seni zorlayacak olaylar çıkabilir çünkü. Bu tür durumlarda kendi kapasiteni ve neler yapabileceğini gözlemleme şansın olacak. İyi dersler çıkarabilirsin bugün.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alçakgönüllülük, bilgelik, mutluluk ve ölümsüzlük ana temalarınız. Tavrınızda alçakgönüllülük, eylemlerinizde bilgelik, paylaştıklarınızda mutluluk ve yarattıklarınızda ölümsüzlük var. Hayatınızın geri kalanına gerçek bir miras bırakma fikrine oldukça yakınısınız. Olumlu duyguların izini sürerek çok çok daha size özgü bir yaşam elde edebilirsiniz. Gülümsemeler, kahkahalar, radikal değişimler, aşk veya başka herhangi bir şey size gitmeniz gereken yolu gösteriyor. Kalbinizin pusulasını takip etmeye devam edin. Tek yapmanız gereken bu, sizin için yaratılmış bu hayatın her anını kutsayın ve kutlayın.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanmalı ve kendinizi ispat etmelisiniz. Bugün güçlübirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Partnerinizin de destek vermesini isteyebilir, kapris yapabilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınız boyunca benimsediğiniz davranışlar ve kavramları bu dönemde sorgulayabilirsiniz. Genellikle hizmet odaklı birisiniz ve bugün bir yakınınıza yardım etmek isteyebilirsiniz. Fakat bu kişinin çok derinlere ittiği ve yalnızca kendi başına halledebileceği sorunları olabilir bu yüzden yardımınızı takdir etmeyen tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Daha sonra sorunun bu olmadığını anlayacaksınız.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye başladınız. Aktivitelerinizin sınırlarını yeniden belirlemelisiniz. Algılama yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün.

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 36' 59" R
Ay
Aslan
24° 58' 04"
Merkür
Koç
18° 11' 18"
Venüs
Koç
16° 03' 09"
Mars
Balık
20° 21' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 09' 33"
Satürn
Balık
15° 25' 58"
Uranüs
Boğa
21° 40' 09"
Neptün
Balık
28° 31' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
19° 57' 36"
Lilith
Başak
21° 59' 34"
True Node
Koç
15° 35' 04"
Son Güncelleme : 18/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>