Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Benzersiz Olmak İsteyeceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün hoşlandığın kişi ile daha fazla iletişim kurabilirsin. Birbirinizi tanımak ve nasıl hareket ettiğinizi anlamak için gözlem yapmanız, ikinize de iyi gelecek. O yüzden bazı şeyleri aceleye getirmemelisin bugün.

İş arkadaşlarınız genel durumla ilgili endişelerini sizinle paylaşabilirler. Siz ise, eskisinden daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu kişisel endişelerinizi biraz olsun gideriyor.

Maddi konularda kendinden şüpheye düşebilirsin bugün. Bazı şeylerin istediğin gibi ilerlememesi seni biraz sıkabilir. Bu konularda kendine zaman tanımak daha iyi bir çözüm olacak senin için.

Bugün yorgun hissedebilirsin kendini. Bu yorgunluğu üstünden atmak için sıcak bir duş alıp erkenden yatağa girmek sana daha iyi gelebilir. Uyku düzenine dikkat etmek vücudundaki yorgunlukları daha rahat atlatabilmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine vakit ayırabilecek ve ilgilenmek istediğin konulara zaman tanıyabileceksin. Bazı yeni konulara odaklanman, daha önceden yaşadığın sıkıntılara daha farklı bir gözle bakmanı da sağlayacak. Bugün yeni şeyler fark etme günü olacak senin için.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genel olarak, bugün senin için oldukça iyi bir gün. Düşünme biçimin her zamankinden fazla ilgi görecek; liderlik konumunda kendi iyi hissetmeye ve bu konuma alışmaya başladıkça her şeyin kendiliğinden ilerlediğini göreceksin. Biraz durup düşünmek için kendine zaman ver. Bilinçdışındaki mesajların bilincine erişmesi için kendine fırsat tanı.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi hayatını yoluna sokmak isterken gündemin yoğunluğu hedeflerinin değişmesine neden olabilir. Aile büyüklerin ile sert diyaloglara girebilirsin. Hayatına yön vermek isteyen insanlara karşı kalp kırıcı konuşmalar yapabilirsin. Ancak akıl akıldan üstündür sevgili Koç, savunma yapacağın konuları iyi seçmen gerekebilir. Büyük fırsatları kaçırmak için kör olmak gerekir. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelip geçici durumların etkisiyle neler yaşadığınızı düşünebilirsiniz. İçinden çıkılmaz bir his gibi gelen durumlar karşısında bugün yalnız kalmayı, evinizde olmayı ya da evinizle ilgili sorunları çözmeye odaklanabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızın bugünü inşa etmekteki payını düşündüğünüzde öfkeniz azalacaktır.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız yorulmanıza neden olabilir. Bazı konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Olayları büyütmemeye özen gösterin. Akşam saatlerinde eşiniz ve işbirliği içinde olduğunuz kişilerle ilgili konular ön plana çıkabilir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde iletişimsel kopukluklara karşı önlem almanız gerekebilir. Özellikle birebir iletişim yolu ile olan durumlarda kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine zaman ayırmak isteyebilir, dinlenmek için bazı şeyleri erteleyebilirsin. Günün stresinden kurtulmak ve rahatlamak önceliğin olabilir. Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirip eğlenmek de sana iyi gelecek, bu ihtimali göz ardı etmemen iyi olabilir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uykuyla ilgili problemlerinizin, gün ışığından ne kadar yararlandığınız ve gün içerisinde ne kadar hareketli olduğunuzla doğrudan bir ilgisi olabilir. Dışarı çıkın, manzaranızı değiştirin, insanlarla tanışın (ya da tanışmayın) ama kesinlikle mevcut enerjinizi üzerinizden atmak için bir şeyler yapın. Bu, stresi vücudunuzdan uzaklaştırmak ve hak ettiğiniz sağlığı kazanmak için oldukça gerekli olabilir. Doğa tüm sorularınıza cevap veriyor ve tüm acılarınızı hafifletiyor. Bu bol ve ücretsiz kaynağın bugün size bir şekilde dokunmasına izin verin. Bir sorun hakkında takıntılı bir şekilde düşünmek, onu daha büyük gösterebilir. Bunun yerine farklı bir yaklaşım aramak, hayatı daha kolay ve eğlenceli hale getirecektir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Müdahaleci yönlerinizi hemen kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmelisiniz. Bugün baskıya gelemiyor, özgürlüğünüzü kısıtlayacak hareketlere tahammül edemiyorsunuz. Sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ay 17:50’ye kadar boşlukta olacak. Ay boşluktayken yarım kalan işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ediyorum. Yeni başladığınız işler muallakta kalabilir. Sonuç alınamayabilir. Saat 17:50’den sonra; partner, ortaklık, evlilik, yakın arkadaşlarınızla güçlü kararlar alabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 08' 35" R
Ay
Aslan
06° 51' 13"
Merkür
Koç
19° 07' 07"
Venüs
Koç
14° 11' 36"
Mars
Balık
19° 10' 59"
Jüpiter
Boğa
20° 49' 00"
Satürn
Balık
15° 16' 52"
Uranüs
Boğa
21° 35' 15"
Neptün
Balık
28° 28' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
19° 52' 18"
Lilith
Başak
21° 49' 32"
True Node
Koç
15° 33' 51"
Son Güncelleme : 16/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>