Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zamanına Yön Vereceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk konularında sakin kalmak ve bazı şeyleri ağırdan almak karşı tarafın sana olan ilgisini artırabilir. Aranızdaki iletişimi acele ettirmemek ve bir ilişkinin adını koymadan önce dikkatle düşünmek aşk konularında sana daha iyi gelecek.

Oldukça enerjik ve hareketli olacağınız bir gündesiniz. Daha önceden yaptığınız bazı planları bugün uygulama fırsatı bulacaksınız. Bugün yaptığınız her işten zevk almak isteyeceksiniz ve çevrenizde güzel şeyler görme arzunuz var. Ancak bazı konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz ve kendinize zaman tanımak isteyebilirsiniz. İsteklerinizi kabul ettirebilmek için güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi çok iyi ifade edebileceksiniz ve zekanızı çok iyi kullanabileceksiniz.

Maddi olarak kendini daha iyi bir noktaya getirmek isteyebilir ve elinde olanın sana yetmediğini düşünebilirsin. Ancak bu konularda kaygılı konuşmak yerine daha yapıcı ve üretken davranman gerekecek. Kendine yeni maddi stratejiler oluşturabilirsin bugün.

Meditasyon ve yoga gibi egzersizler sana çok daha iyi etkiler sağlayabilir. Hayatında sahip olduklarına şükretmek, neler başardığının farkına varmak duygusal anlamda yaşadığın gerilimi azaltacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hedefe kitleneceksin. İstediğin şeyi elde etmek önceliğin olacak. Güzel başarılar elde etmek için kendini tamamen bir işe adaman gerekebilir. Etrafında dikkatini dağıtacak şeyleri azaltmakta fayda var o yüzden.

28 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burcu, dengeyi bulmak için kendine objektif bir şekilde bakman gerekiyor. Yeni perspektifler edinerek kararsızlığı hayatından çıkarman önemli. Hayatının her alanında sağlıklı ve dengeli olmalısın.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akıl karışıklığının ev hayatına yansıyabileceği bir gün. Kendini toparlamak adına çevrendeki insanlarla arana mesafe koyabilir, gün içinde alacağın kararlarda kimseden etkilenmek istemeyebilirsin. Beklediğin görüşme bugün gerçekleşebilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin bazı tavırlarından memnun kalacaksın. Bazı ilişkilerde meseleleri büyütmemek gerektiğini düşüneceksin. Odaklanman gereken konular değişiyor. Yanıltıcı bile gelse sağlığın bu sıralar sana yorgunluklarını sinyal ediyor. Hem fiziksel hem de bedensel olarak rahatlamaya ihtiyaç duyabilirsin.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir iletişim trafiğiniz olabilir. Ne konuştuğunuzun, ne paylaştığınızın farkında olmak bu etkiyi pozitif düzeyde tutabilir. Sabırsız, hızlı ve heyecanlı tutumlar başta sempatik gelse de bunu kariyerinizi destekleyecek yönde kullanmaya odaklanmalısınız.

28 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha bilinçli bir çaba ve gayret içindesiniz. Eksik kalan işleri tamamlamak yararlı olacak. Detaylar da çok önemli.

28 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kredi kullanma niyetiniz varsa iptal etmenizde fayda var. Maddi kaynaklarınızın daralacağı bir sürece giriyorsunuz. Maddi gücünüzün farkında harcama yapın.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini duygusal olarak daha dingin bir ruh hali içinde bulabilirsin. Bu fırsatı değerlendirip önem verdiğin konulara yoğunlaşmak isteyebilirsin. Sakin kafayla düşünmek daha pozitif kararlar aldırabilir.

28 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öfkeyle hareket ettiğiniz sürece hiçbir yere varamayacaksınız, biraz derin nefes alarak önlenebilecek bir sorunu ortadan kaldırmak için sahalara geri dönmek dışında bir şansınız yok. Kendiniz için daha sürdürülebilir bir plan çizmek için ihtiyaç duyduğunuz şey hırslarınızla sezgileriniz arasında ideal bir denge kurmak olabilir. Sürdürülebilir bir tempo tutturabildiğiniz anda daha hızlı ilerlemeye başlarınız. Bunun bir kısa mesafe yarışı olmadığını unutmayın. Bir maratoncunun zihnine sahip olmak zorundasınız. Olaylara daha geniş bir perspektiften bakmak, sizin için de dinlenecek bir zaman olduğunu fark etmenize yardımcı olabilir.

28 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin gücünden faydalanmanız için gereken tüm şartlara sahipsiniz. Bugün, onların orijinal düşüncelerinden yola çıkarak, istediğiniz performansı yakalayacak ve başarınızı daha da perçinleyeceks

28 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Öğrendiğiniz şeyleri sadece duyduğunuz kadarıyla mı algılıyorsunuz, yoksa duymak istediklerinizi mi kabul ediyorsunuz? Bugün buna biraz dikkat ederek sorunun cevabını bulabilirsiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı konuların güncellik kazanmasıyla, tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken, hata yapmaktan çekiniyor ve duygularınızı yaptığınız işe karıştırmak istemiyorsunuz.

28 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 49' 02" R
Ay
Başak
09° 31' 28"
Merkür
Koç
17° 31' 55"
Venüs
Koç
17° 34' 08"
Mars
Balık
21° 18' 14"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 23"
Satürn
Balık
15° 33' 18"
Uranüs
Boğa
21° 44' 11"
Neptün
Balık
28° 33' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 55"
Lilith
Başak
22° 07' 45"
True Node
Koç
15° 36' 38"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>