Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Soğukkanlısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk konusunda bazı iletişimlerin tıkandığını veya bir yere varamadığını hissedebilirsin. Bu konuya odaklanmak için kendini biraz geri çekmen de olası. Aşka dair beklentileri gözden geçirip sonraki adımı düşünmek adına biraz geri durabilirsin.

Bugün işlerinizi bitirmek için bazı ortak çalışmalara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sayede hem rahatlamış olursunuz hem de üretkenliğinizi geliştirebilirsiniz. Yakında bir zam haberi duyacaksınız fakat bu sizinle ilgili olmayabilir.

Maddi anlamda kendini fazla zorlamak istemesen de beklenmedik masraflar gündeme gelebilir. Bu tür masraflarla başa çıkabilmek adına bir esneklik payı bırakmalısın kendine. Yapılabilecek masraflar için bir hazırlık yapmak her şeyden önde gelebilir.

Kendine zaman ayırmak ve kafanı dinlemek iyi olacak. Bütün bunlara odaklanırken biraz da temizlik yapabilir, kendine ferah bir alan da açabilirsin. Daha rahat bir enerji için biraz hijyene yer açman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evde daha fazla vakit geçirmek, gereksiz yere strese girmenin önüne geçebilir. Kendini biraz da dış etkenlerden korumayı öğrenmen gerekebilir bugün. Strese sebep olan ortamlardan olabildiğince uzak durmak bugün önceliğin olmalı.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birisi tavsiyelerine güvenebileceğiniz konusunda ne kadar ısrar ederse, ondan o kadar fazla şüphe duymalısınız. Ara sıra temkinli olmakta bir sakınca yok ve bu, gezegenlerin kendi içgüdülerinizden başka hiçbir şeye güvenmemeniz gerektiği konusunda uyardığı zamanlardan biri. Sözde "uzmanlar" her zaman haklı değildir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sözünün eri olduğunu davranışlarınla herkese göstereceksin. Eğer eğitim hayatı devam eden bir Koç burcuysan, okul değişikliği ya da kayıt dondurma gibi konular gündemine gelebilir. Her ne kadar sabırsız olsan da acele etmeden, soğukkanlılıkla hareket edeceksin. İddialı konuşmalar ile çevreni etki altına alacaksın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentileriniz olabilir ve bunlara ilişkin haberler alabilirsiniz. Bu haberlerle kendinizi bir alana adamak, onunla ilgili çalışmalar yapmak size iyi gelebilir. Maddi kazanım da elde edebileceğiniz işler enerjinizi daha doğru bir şekilde kullanmanızı sağlayacaktır.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin çok yoğun olduğu bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceğiniz yerlere gitmek size iyi gelecektir. Uğraştığınız işlerde çözülme sonlanma yaşayabilirsiniz. İşlerinizde destek aldığınız kişilere yönlenmek isteyebilirsiniz fakat gün boyu kararsız tutumunuz işlerinizin istediğiniz gibi ilerlemesini engelleyebilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen hayatımızın belli bir alanındaki sorun başka alanlarda da sorunlara yol açar. Meselayerinde canınız bir şeye sıkılır, gider gereksiz bir alışveriş yaparsınız. Bugün negatif bir durumu başka bir negatif davranışla telafi etmeye çalışmak yerine enerjinizi daha doğru kullanmayı deneyin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatını olumlu değiştirecek yeni şeyler keşfetmek mümkün olacak. Bunlardan daha fazla yararlanmak için daha çok çaba harcaman mümkün. Yeni planlar yapmak senin için daha iyi olacak. Güzel gelişmelere hazır olmalısın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz bugün fazla mesai yapıyor olabilir. Size ağır haberler, karmaşık görevler veya hızlı tempolu biryükü şeklinde normalden daha yoğun bir zihinsel yük yüklenebilir. Daha önce bilginizin olmadığı bir konunun içine düşebilir ve nasıl yapacağınızı yaşayarak bulmanız gerekebilir! Kaotik görevleri üstlenmek yoğun ve sinir bozucu olabilirken, akışa ayak uydurup ve sakinleşmeyi seçme şansınız var.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi severek yapacak, ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde birçokbaşaracaksınız. Kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz, dikkat.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Radyoda dinlediğiniz bir ders ya da konuşma hayal gücünüzü heyecanlandırabilir ve sizi yeni ve ilgi çekici bir alana çekmeye teşvik edebilir. Ayrıca okumak isteyeceğiniz konuyla ilgili büyüleyici kitaplar üstüne bilgi de edinebilirsiniz. Bu, bir süreliğine kaybolan bazı ulvi hedeflere ulaşmak için yeni bir motivasyonla, belki de kendi yazdığınız bazı yazılara ilham kaynağı olabilir. Arkadaşlarınız bu girişiminizde destekleyici olabilir.İlişkim nasıl gidecek?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı bazı durumlarda tepkisiz kalıyorsunuz. Oysa onun ilginize ihtiyacı var. İşle ilgili konularda olayları lehinize çevirebiliyor ve kazançlı çıkmayı bir şekilde beceriyorsunuz. Bugün beklenmedik bir ortaklık teklifi alabilir, büyük çaplı işlere imza atabilirsiniz. Aralıksız süren çalışma hayatı sizi monotonluğa itebilir. Sosyal ortamlarda bulunmaya çalışın. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Günlük hayatın koşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

2 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 49' 13" R
Ay
Terazi
28° 19' 12" R
Merkür
Koç
16° 09' 16"
Venüs
Koç
22° 37' 47"
Mars
Balık
24° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 54"
Satürn
Balık
15° 57' 10"
Uranüs
Boğa
21° 57' 48"
Neptün
Balık
28° 41' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 14"
Lilith
Başak
22° 35' 04"
True Node
Koç
15° 38' 53"
Son Güncelleme : 23/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>