Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Risk Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla daha çok zaman geçirmek aranızdaki ilişkinin istediğin şekilde gelişmesi için uygun ortamı sağlayacak. Birlikte geçireceğiniz zaman sayesinde aranızdaki uyum artacak ve ilişkinizin derinleşmesi mümkün olacak.

Bugün finansal konular gündemde olacak. Bu her zaman en sevdiğiniz bir konu değil, ancak bugünle birlikte mali cepheye iyi haberler gelebilir. İşyerinde bir zam veya bir tür ikramiye hakkı kazanmanız mümkündür, ancak bu fazla gelirin sürpriz bir kaynaktan gelmesi daha olası. Belki de bilmediğiniz zengin bir amcanız vardır! Ya da bir hesap hatası yapmış olabilir ve kredi mevzuatınızı yatırmayı unutmuş olabilirsiniz. Bu sürpriz paranın nereden geldiğini onunla ne yapacağınızı düşüneceğiniz kadar düşünmeye ihtiyacınız yok. Tavsiyemiz: kenara atın!

Harcamalar konusunda daha dikkatli olmalısın. Gereksiz para harcamaktan çekinmek ileride daha rahat etmek için sana ortam sağlayacak. Tasarruf yapmaya çalıştıkça geleceğin ile ilgili daha olumlu kararlar alabilirsin.

Arkadaşlarınla beraber geziler planlayıp bunlara katılmak sana keyif verecek. Günü en iyi şekilde değerlendirerek hareketli kalmak için gereken ortamı sağlamış olacaksın. Hareketsiz kalmamaya özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli bir gün geçirebilirsin. Misafirlerle ilgilenmekten yorgun düşmen mümkün. Bu sırada ev işlerini de ertelememek senin için önemli olacak. Her yere yetişmeye çalışırken sakinliğini korumaya çalışmaya devam etmelisin.

30 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayattaki iyi şeyleri asla inkâr eden biri olmadınız ve şimdi başlamanız için hiçbir neden yok. Bugün tek bir amacınız olmalı: İnsanca mümkün olduğu kadar çok eğlenmek. Hiçbir şeyi inkâr etme. Arzularınızı şımartın.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Mars’ın, hava burcundaki geri hareketi yarın başlıyor. Çevrendeki kişilerle aranda duygusal çekişmeler olabilir. Karşındaki insanlara güven duymak istemen sonucunda, detaylar ön plana çıkıyor. Geleceğini etkileyecek kararlar alırken ciddi risklere göğüs gerebilirsin.

30 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem parasal hem de duygusal konularda işlerin yoluna girmeye başladığını düşünebilirsiniz. Daha kaliteli zaman geçirmek, işinizi geliştirmek ve takılıp kaldığınız noktalarda ilerlemenizi sağlayacak küçük değişiklikler daha hızlı yol almanızı sağlayabilir. İlişkilerdeki sorunları çözmeye başlıyorsunuz.

30 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın çok daha hareketli ve girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Herkesin dikkatini çekebileceği adımlar atabilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maneviyatınız çok yükselebilir. Aşk hayatınız ve sevgi içerikli konularda edeceğiniz dualar ve yapacağınız ritüellerin duyulduğunu hissedeceksiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha fazla sosyal olmak isteyebilirsin. Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek sana iyi gelecek. Fırsatları kaçırmamak, davetleri değerlendirmek arkadaşlarınla arandaki ilişkiyi güçlendirecek. Yalnız kalmamak keyfini yerine getirecek.

30 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Otorite figürlerinin önünde çok dürüst konuşmak, bugün sizi zor duruma sokabilir. Daha önceki başarılı etkileşimler nedeniyle güvenle hareket ediyor olabilirsiniz ve bu, sorumlu kişinin önünde çok tutkulu davranmanıza neden olabilir. Sizi savunan insanlarla bir araya gelene dek cesur ifadeleri kendinize saklamanız iyi bir fikir olabilir.

30 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni tanışacağınız kişilerle maddi yapılanmaya girebilir ve ortak kazançlar tablosu altında bir takım çalışmalara yönelebilirsiniz. Bugün, her konuda çeşitli ve farklı olaylar ortaya çıkacak. Beklediğiniz haberler gündemde.

30 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkıyor olacak. Ayrıca maddi konularda ve aşk konusunda güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

30 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. İlişkinizden keyif aldığınızı düşünürken, kafanızdaki bazı olumsuzluklar canınızı sıkabilir. İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz, yakın çevreniz tarafından hoş karşılanmasa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz. Bu konuda kendinizi fazla zorlamamaya özen gösterin. Parayla ilişkilerinize yapılan müdahalelerden rahatsız olmayın, buna ihtiyacınız var. Zayıf düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

30 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 41' 12" R
Ay
Yay
04° 45' 60"
Merkür
Koç
16° 00' 55"
Venüs
Koç
26° 15' 33"
Mars
Balık
26° 45' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 45"
Satürn
Balık
16° 13' 43"
Uranüs
Boğa
22° 07' 43"
Neptün
Balık
28° 47' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 24"
Lilith
Başak
22° 54' 39"
True Node
Koç
15° 32' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>