Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Seçici Davranacaksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Hiç beklemediğin bir anda yeni bir arkadaşlık kurabilirsin. Birbirinizi tanımak için zaman geçirdikçe aranızda güzel ve samimi bir ilişki başlaması kaçınılmaz olacak. Kendini doğru ifade etmekten kaçınmamalısın.

İş yaşantınızda oldukça yoğun bir tempoda çalışabileceğiniz bir gün. İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilir ve önemli problemlere yaratıcı çözümler bulabilirsiniz.

Yenifikirleri üretmeye çalışırken daha özgür düşünmelisin. Eski ya da alışılmış yöntemler istediğin gelişmeyi sağlamayabilir. Günü yakalamak için fazladan çaba göstererek daha değişik şeyler denemeye devam etmelisin.

Gün boyu hareketsiz durmaktan kaçınmalısın. Gün içinde yürüyüş yapmak, kendini yenilemek için iyi olacak. Yürüyüş için her fırsatı değerlendirmek ya da bahaneler yaratmak sana fayda sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini üzmemek için daha istekli olmalısın. Her şey hakkında detayları düşünmeye çalışmak yerine içinden geldiği gibi davranmak daha önemli olacak. Detaylarda kaybolmamak sana iyi gelecek.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayattaki iyi şeyleri asla inkâr eden biri olmadınız ve şimdi başlamanız için hiçbir neden yok. Bugün tek bir amacınız olmalı: İnsanca mümkün olduğu kadar çok eğlenmek. Hiçbir şeyi inkâr etme. Arzularınızı şımartın.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Mars, hava burcunda yavaşlıyor. Duygu derinliği içinde olacağın bugün, her şeyi farklı yönden algılayabilirsin. Geçmiş yaşamınla ilgili eski pürüzleri kafana takıyor olabilirsin. Sevdiğin kişinin seninle olan beraberliğinde, sosyal statüne önem veriyor olması, seni daha da seçici yapabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Durulmanız gereken bir gün olabilir. Bu sayede akışınızı daha iyi görebilir, ihtiyaçlarınızı ve sorumluluklarınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Kurduğunuz ya da kuracağınız düzeni daha iyi hale getirmek ve süreklilik sağlamak konusunda yeni fikirler edinebilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni yerler görmek ve kendinizi geliştirmek için güzel nedenler var. Yolculuklar ve uzaklarla ilgili konular daha sık gündeme gelebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen çok derin düşüncelere dalıp gidiyorsunuz. Bugün biraz meditasyon yaparak, tasavvur ya da ibadet ederek vakit geçirebilirsiniz. İlahi kudrete odaklanmak için bazı ilham verici kitaplar okuyor olabilirsiniz. Ya da daha pratik bir şekilde düşünüyor ve bir ilişki ya da kişisel durumun iç yüzünü anlamaya çalışıyor da olabilirsiniz. Zihninizi ve ruhunuzu keşfe çıkması ve yüzeyin altında ne olduğunu görmesi için serbest bırakmanın tam zamanı.Aşkı bulacak mıyım?

29 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerinde başarılı oldukça bunu devam ettirmek için elinden geleni yapmak isteyeceksin. Çalışma düzenini istediğin şekilde ayarlayıp işlerine odaklanmak senin için daha iyi olacak. Artık sadece sonuçlara odaklanmak senin için mümkün.

29 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklıklar, sonuçlara atlamanıza neden olabilir. Yakın bir ortak, isterister kişisel olsun, mevcut kararlarınızı etkiliyor olabilir. Onların yolunu takip etmeniz konusunda ısrar etmelerine rağmen, bu sizin için doğru olmayabilir! Sizin için neyin doğru olduğunu bulmak için zamana ihtiyacınız varsa, onlara kesin olarak söylemekten çekinmeyin. Siz onları engelleyene kadar zorlamaya devam edebilirler, bu yüzden anlamazlarsa, kibar kalmaya devam ederken daha katı olun.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Nedensiz korkularınızı yenmeli ve kişiliğinizi daha çok ortaya koymalısınız. Gücü seven biri olduğunuz için, liderlik özelliklerinizi pekiştirecek yeni atılımlar peşindesiniz. Bugün sosyal aktiviteleriniz yoğun geçecek.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir ve beklenmedik hayal kırıklıkları gerçekleşebilir. Seyahatte bir eşyanız kaybolabilir, dikkatli olmalısınız. Ayrıca kaza, tartışma gerçekleşebilir. Saat 16:21’den sonra Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle; kariyer vehayatınız ön plana çıkıyor olacak. Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle 3 hafta kadar; finans, para, okültizm, parapsikoloji, ameliyat, cinsellik konularında yeni kararlar alınabilir. Fikirleriniz değişebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişi iyi niyetinizi istismar etmek istiyor. Bu ilişkiye verdiğiniz zaman ve enerjiyi tekrar değerlendirin. Yumuşak bir dille “hayır” deme zamanı gelmiş olabilir. Kariyerinizin geleceği açısından engin düşleriniz var. Bunlara biraz daha inançla bakmanız, o kadar da düş olmadıklarını size gösterebilir. İşle ilgili yaşadığınız bir problemin, yakında kendiliğinden ortadan kalkması çok mümkün. Tasarruf alışkanlığınız yok ve olacak gibi de görünmüyor.

29 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 16" R
Ay
Akrep
16° 45' 48" R
Merkür
Koç
15° 59' 35"
Venüs
Koç
24° 29' 15"
Mars
Balık
25° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 05' 42"
Uranüs
Boğa
22° 02' 52"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 27"
Lilith
Başak
22° 45' 05"
True Node
Koç
15° 36' 21"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>