Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İç Dünyanla Yüzleşeceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ile alakalı içine sinmeyen bazı mevzular gündeme gelebilir. Bu mevzuları en baştan zorlamaman gerekecek. Israr etmek, inat etmek ve iletişimde sert davranmak gereksiz yere kötü bitebilir. Bu konularda özenli olman gerekebilir.

İş yaşamınızda kendinizi son derece olumlu etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız işten zevk alacaksınız ve başarılı sonuçlara ulaşmayı başaracaksınız. Gün içinde çevrenizle sürekli bir iletişim içinde olacaksınız. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz. Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor.

İş ile alakalı meselelerde bir şeyleri başka bir güne ertelemek önemli olabilir. Bugün işe odaklanmak zorlaşabilir. Hata yapmamak veya para kaybetmemek için bazı konuları farklı bir gün ele alman gerekecek.

Bugün zihnini boşaltmak ve daha rahat bir biçimde bir şeylere odaklanmak önceliğin olabilir. Bunun için açık havada zaman geçirmek sana çok iyi gelebilir. Keyif alacağın ortamlara girmek, güzel bir kitap okumak sana çok daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrendekiler seni her zamankinden daha fazla dinleyebilir. İnsanlara sözünü geçirebilirsin. O yüzden önceliklerini sıkı belirlemen ve işe odaklanman çok daha iyi olabilir. İşleri istediğin gibi yoluna koymak içini rahatlatabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sevdiğiniz insanları hayal kırıklığına uğratmamak adına onlarda gerçeği saklamak isteyebilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmekten kaçtığınız bir gün olacak ancak bir şekilde yüzleşmek zorunda kaldığınızı hissedeceksiniz. Gün boyunca bu kaçma ve kovalama enerjisi peşinizde olacak.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Mars’ın, hava burcundaki geri hareketine bugün başlıyor. Ani kararların ardına gizlenen öfkeye dikkat. Yeni eşyalarını paylaşmamak isteyeceksin. Kontrolsüz kıskançlıklara maruz kalmamak için mutlu gibi görüneceğin ortamlarda bulunabilirsin. Alışveriş için uygun bir gün...

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ispatlamak isteyebilirsiniz. İyi işler yapan ve bunu sürdürebilecek potansiyeli taşıyan biri olduğunuzu kabulleniyorsunuz. Çevrenizdeki insanların,ortaklarınızın buna katkıları fikirlerinizi daha geniş bir alana yaymanızı kolaylaştıracaktır.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular da hassas dengeler ortaya çıkabilir. Farklı fikirlerde olan kişilerle uzlaşmak sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha fazla çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeteneklerinizi keşfedebilir ve yeteneklerinizin üzerine çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Destek alacağınız bugünlerde ilişkilerinizde de iyileşmeler görülebilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkonusunda çok yoğun bir gün geçirebilirsin. Telefon görüşmeleri, e-postalar derken kafan çok karışabilir. İşine odaklanmaya dikkat etmelisin. Gün boyunca ilgi odağı olmak seni şaşırtmamalı. İş hareketliliğin dikkat çekmene sebep olacak.

31 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Soyut tartışmalar sizin için çabucak tartışmaya dönebilir. İnançlarınıza saygı duymayan biriyle karşılaşabilirsiniz veya onların inançlarına saygısızlık ettiğinizi hissedebilirler. Her iki durumda da, bu fikir farklılığı ilgili herkeste yoğun duygular uyandırabilir. Ayrıca, daha sonra pişman olacağınız şeyler söylemeye daha yatkınsınız, özellikle de inançlarınızla aynı fikirde olmayanlarla tartışmalara girerseniz. Tartışmakta özgürsünüz ancak tepkilere de hazırlıklı olmalısınız.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte olduğunuz kişiyle ilgili, her ikinizi de meşgul eden konu, sevindirici bir şekilde sonuçlanacak. Kendiçevrenizle ilgili gereksinimleri ertelemeniz, en olmadık hataların kaçınılmaz hale gelmesine neden olabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkıyor olacak. Kariyer hayatınızda güçlü insanların baskılarına maruz kalabilirsiniz ama bir taraftan da sizi güçlendirecek fırsatlar da yakalayabilirsiniz. Ay’ın saat 18:42’de kova burcuna geçmesiyle; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiyi sürekli vefasızlıkla suçluyorsunuz. Karşınızdaki kimseyi olduğu gibi kabul etmediğiniz takdirde, mutlu olmanız zor. İşle ilgili kararlarınıza her zaman güveniyorsunuz, fakat öngörüleriniz bugünlerde doğru sinyaller vermeyebilir. Sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, büyüme belirtileri gösteriyor, önlemini almalısınız. İçinde bulunduğunuz maddi sıkışıklık kalıcı gözükmüyor, bu kadar stres yapmaya değmez.

31 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 33' 47" R
Ay
Başak
18° 32' 06"
Merkür
Koç
17° 10' 36"
Venüs
Koç
18° 30' 40"
Mars
Balık
21° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 52"
Satürn
Balık
15° 37' 49"
Uranüs
Boğa
21° 46' 42"
Neptün
Balık
28° 35' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 35"
Lilith
Başak
22° 12' 50"
True Node
Koç
15° 37' 38"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>