Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini Tartıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2020, Salı

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 50%

Aşk hayatınızda gerilim yaşamanız muhtemel. Üstlenmeniz gerektiğini düşündüğünüz bazı sorumluluklar ve görevler sizi başkalarıyla samimi deneyimler paylaşmaktan uzaklaştırıyor. Şu anda bir ilişki içinde olsanız da olmasanız da, günün enerjisi aşk ve romantizm ile ilgili konuları harekete geçirecek. İş ve oyun arasında sağlıklı bir denge bulmaya çalışın.

Bugün, olumsuz alışkanlıkların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Belki son zamanlarda çok fazla kahve içiyorsunuz. Sisteminiz, bütün bu kafeini emmekten biraz yıpranmış olabilir. Ya da belki de diyetiniz çok şekerlidir. Belki günlük beslenmenize daha fazla dikkat etmelisiniz. Rutininizde küçük bir değişiklik yapın, büyük kazançları göreceksiniz.

Bugün para harcama konusunda sınırları zorlayabilirsiniz dikkat edin. Şu konuda hiç şüphe yok ki: Alışverişi çok seviyorsunuz! Fakat bugün elbise dolabınızı size hiç yakışmayan şeylerle dolduracak kadar çok fazla şey alabilme riskiniz var. Onun yerine, alışveriş eğilimlerinizi farklı şeylerde kullanın. Örneğin, bir kütüphaneye veya müzeye gidin. Buralarda, bir kuruş harcamadan sanatın zenginliğinin tadını çıkarabilirsiniz.

Zihinsel kısıtlamalarından kurtul. Seni engelleyen tek şey kendi zihnin olabilir. Başarısızlıktan korkma. Kartlar senden yana. Başaracağına inançlı şekilde adımlar at. Duyguların oldukça güçlü ve aktif olacak. Her şey senin için iyi gidiyor. İnsanlara düşüncelerini açık seçik aktarmaktan geri durma.Bazen hayal gücün başını alıp gidiyor; fantazi ve hayallerinde kayboluyorsun. Bugün düşüncelerin mutlu mesut bir şekilde havaya karışarak sana nüfuz edecek. Anılarını deşebilir ve aniden geçmişe gitmiş gibi hissedebilirsin. Belki de özel biriyle yaşamak istediğin şeylerin hayalini kuruyorsundur. Hangisi olursa olsun, ruhunun arzularını dikkate al; belli ki düşüncelerinin sana iletmek istediği bir mesaj var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir ev satın almayı düşünüyorsanız, bugün gerçekten bunu yapmanın tam zamanı. Sürpriz gelişmeler önünüzü açabilir ve ufukta yatırımın her türlüsünden, özellikle de gayri menkul alanından, başarı kazanacağınız görünüyor. Genç bir ziyaretçi bugün evinize gelebilir, ayrıca önemli bir mesaj ya da telefon çağrısı da alabilirsiniz. Akşam ise: Sizden büyük bir arkadaşı ya da akrabayı ziyaret edin.

20 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızla ilgili karar ve seçimler içerisinde olabilirsiniz. Gruplar, kalabalıklar, davet ve organizasyonlar gündeminizde olabilir. Kadersel tanışmalar yaşayabilir, sezgilerinizin ve tahminleriniz gerçekleşebilir. Israr ve inatçılıktan kaçınarak yaşamın sürprizlerine açık olmalısınız. Evlilik ve ilişkilerin geleceği gündeme gelebilir.

20 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son 1 yıldır yaşadıklarını analiz etme fırsatın önünde duruyor! “Hayatta olmaz” diyenlerin kuralları nasıl çiğnediğine şahitlik edeceksin. Tüm bunların çerçevesinde sen de yeni bir rota belirlemek üzere yola çıkıyorsun. Evinle daha çok ilgilenmek üzere farklı dekorasyon fikirleri araştırabilir, alışverişe çıkabilirsin.

20 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bitirmek istediğiniz konuları bitmesine izin vermeyen kişiler olabilir. Sizleri aşağı çeken her şeyi bırakıp gitmesine izin vermelisiniz. Dönüşüme karşı olmadan yanında yer alırsanız yeni başlangıç modern çağın tüm istediklerini sizlere kazandıracaktır.

20 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Yolculuklar planlamak size keyif verebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Gün içinde zevk aldığınız şeyleri yapmak için zamanınız olacak. Uğraştığınız işlerle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler gündeminizi etkileyebilir.

20 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirirken iyice düşünmeniz gerekmekte. İş fırsatlarının gerçekçiliğini sorgulayabilir ve kendinize ait bir planlama oluşturabilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Yay burcunda büyürken uzaklarla ilgili konular gündeminizdeki yerini koruyor. Yolculuklar gündeme gelebilir, dışarıdan, yabancılardan haberler alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Flört etmek için harika bir gün! Gülümsemekten sakın vazgeçmeyin ve herkesin gözlerini kamaştırın.

20 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yay burcundaki seyahatine devam edecek.Yakın çevrenizden ve günlük rutinlerinizden bunalabilir, uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Tatil hayalleri kurabilir, tatillerinizi planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Hukuk, eğitim ve yurt dışı bağlantılı işlerinizle ilgili konular gündemde olacaktır. Yabancı kültürlere duyduğunuz merak ve ilgi artacaktır. Online müzeleri gezmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

20 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi pazarlayın. Siz kim olduğunuzu ve ne yapmak istediğinizi iyi biliyorsunuz. Arkadaşlıklar olumlu devam edecek.

20 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta dikkatli olmanız gereken bir dönem. İlişkinizin size aradığınız huzuru getirmesi bugünlerde biraz zor. İşinizle ilgili taşıdığınız endişeler sizi karamsarlığa sürüklüyor. Yakın çevrenizde sizi her bakımdan desteklemeye, yardımda bulunmaya hazır kişiler var. Gurur ve bencillik göstermeyin, sizi başarı ve mutluluğa götürebilirler. Daha önce hesaplamadığınız ödemeler ortaya çıkabilir, harcamalarınıza özen gösterin. Günün yorgunluğu, sinir sisteminiz üzerinde yıpratıcı etki yapıyor.

20 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>