Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aceleci Tavrını Kontrol Altına Almalısın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 20%
Sağlık 10%

Sevdiklerinize özel olarak dikkat etmeniz gerekebilir. Çocuklarınızın veya eşinizin şu anda ekstra sevgiye ihtiyacı olabilir. Ailenizden biri zor bir dönemden geçiyor, çocuğunuz arkadaşlarıyla problem yaşıyor veya eşinizhayatında sıkıntılar yaşıyor olabilir. Belki onlara yardımcı önerilerde bulunabilirsiniz? Size açılmalarını ve kaygılarını sizinle paylaşmalarını sağlayın.

Bugün geçmişte görüştüğünüz biriyle iletişime geçmek size fayda sağlayabilir. Eski bir dostunuza ya daarkadaşınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki gelişmeleri birbirinizle paylaşmak ve birbirinize yardımcı olup olamayacığınıza bakmak iyi olacaktır. Bir kariyer fırsatını değerlendirmek üzere destek görebilirsiniz. Yahut bir stratejiyi uygulayabilmek ya da bir sorunu çözebilmek için fikir geliştirebilirsiniz. Geçmişte kurduğunuz bağlantıların faydasını şimdi göreceksiniz.

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Sözlerine bir güç hakim ve fazlasıyla özgüvenli hissediyorsun. Her şey hızlı ilerliyor olabilir ama senin de bu hızı yakalayacak keskinlikte ve ataklıkta bir yapın var. Seni bekleyen harika fırsatlar var, özellikle de başkalarıyla işbirliği yaparsan. Bir partiye veya sosyalleşebileceğin bir ortama katıl; ve en muhteşem halini gururla kalabalığa sergile.Bazen biraz hoşgörü, etiketteki fiyatın çok ötesinde bir değere sahiptir. Günün ortasında bir köpük banyosu için kendinize zaman ayırın; bir kitapçıda gezinerek geçirdiğiniz lüks bir saat; uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz özel bir eşarp veya kıyafet. Bunlar bugün ruhunuzu dürtülemenin yollarından sadece birkaçı. Neden yapmıyorsunuz ki? Bunun için şu an kendinizi destekleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların önünde bazen biraz aptal gibi görünmekten korkuyor olabilir misiniz? Başkalarının gözünde başarısız olma korkusu sizi gerçek anlamda gelişmekten alıkoyuyor olabilir. Astronomik enerjiler bugün sizi bu konu hakkında etraflıca düşünmeye çağrıyor. Bütün analitik yeteneklerinizi yanınıza alın ve bir düşünün: Daha fazla risk alma cesaretiniz olsa, kim bilir neleri başarırdınız!

20 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda ve yakın ilişkilerde plan dışı durumlar, riskler ve ani değişimler söz konusu olabilir. Ev içinde aksilikler ve tadilatlarla ilgilenebilirsiniz. Yaşam alanınızdaki fazlalıkları atmaya, size negatif enerji getiren durum ve ortamlardan uzaklaşmaya çalışın.

20 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne başlamakta biraz zorlanabilirsin, üzerinde hissettiğin rehaveti atman gerekecek. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan sorunların çözüme kavuşmasında önemli adımlar atabilirsin. Yüzleşmelerin bol olduğu bir günden geçerken aceleci tavrını dizginlemelisin! Evine taze bir hava katma isteğin artabilir, gününü eski eşyaları yenilemeyle geçirebilirsin.

20 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Derinliklerde kalmış hislerinizi gün yüzüne çıkarmak istiyor olabilirsiniz. Geçmiş hayatınız, ilişkileriniz, üzüldüğünüz ve yıprandığınız her ne var ise tekrar yaşamak belki o acıdan beslenerek mutlu olmayı tercih ediyor olabilirsiniz. Kendinize bunu yapmadan önce bir kalem ve kağıt alarak geçmiş gelecek muhasebesi yaparsanız, geleceğin sizlere daha iyi geldiğini görebilirsiniz. Gizli düşüncelerinizin arkasını araştırmayı bırakmalısınız. Bazen gerçekleri bilmemek sizi koruyan bir etki olacaktır.

20 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihnen meşgul olabileceğiniz ve kendinizi endişeli hissedebileceğiniz koşullar var. Bu nedenle, kendinizi yıpratmamalı, esnek olmaya çalışmalısınız.

20 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşünsel anlamda yol kat edebileceğiniz bir evredesiniz. Duygusal açıdan kendinizi hazır hissetmediğiniz şeyleri mantığınızın zoru ile gerçekleştirmeye çalışmamalısınız.

20 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

20 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tam olarak aradığınız şeye sahip olduğunuzu fark edeceksiniz. Rahatlamak ve başarınızın tadını çıkarmak için iyi bir zaman.

20 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı ön plana taşıyor.Ay'ın Mars ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde gerginliklere sebep olabilir. Kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya özen gösterin. İş ortaklarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin.

20 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, eşiniz ile birlikte geçireceğiniz her anın tadını çıkaracaksınız. İş yerinizde çok sıkılıyorsunuz ve birtakım değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Aile üyelerinizle vakit geçirmeye çalışın.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda yeni bir heyecan var. Sevgi dolu bir alışverişin gerçekleşeceği ortamlara gireceksiniz. Bu karşılaşma sizi barışa, aşka veya flörte, çok sevimli insan topluluğuna ya da birarkadaşı çevresine götürebilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde temel bir değişikliğin kritiğini yapacaksınız. Oldukça önemli bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. Bugünlerde geçici maddi sıkıntılarınız var, ama önümüzdeki günlerde epey rahatlayacaksınız.

20 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 16' 43" R
Ay
Koç
21° 30' 41" R
Merkür
Koç
20° 25' 04"
Venüs
Boğa
08° 26' 02"
Mars
Koç
04° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 14"
Satürn
Balık
17° 05' 14"
Uranüs
Boğa
22° 41' 39"
Neptün
Balık
29° 05' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 39"
Lilith
Başak
24° 00' 25"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>