Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün sürpriz gelişmeler yaşanabilir aşk hayatında. Senden hoşlanan kişinin aniden sana görüşme teklifi etmesi veya bulunduğun bir ortamda bir insan ile yaptığın muhabbetin aniden aşk konularına dönmesi enerjini çok yükseltecek.

İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek.

Parasal konularda etrafındaki insanlara destek olman gerekebilir bugün. Bazı konularda arkadaşlarına veya birlikte çalıştığın insanlara karşı daha yapıcı davranman gerekebilir. Eğer bunun için kesenin ağzını açman gerekiyorsa bundan çekinmemelisin. Daha sonra bu emeğinin karşılığını güzel bir şekilde alacaksın.

Bugün bazı konular hakkında karar almak senin için zor olabilir. Bunun sebebi, kafanda bazı konuların tam olarak açıklığa ulaşamaması ve seni zihinsel bir yorgunlukta bırakması. Bugün kafanı toparlamak için biraz meditasyon konularına ilgi gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini duygusal hissedebileceğin bir gün. Etrafındaki insanlarla vakit geçirmek yerine tek başına kafa dinlemek sana daha güzel bir seçenek gibi gelebilir. Kendini çok fazla yormamaya çalış.

20 Ocak 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün maddi ve finansal konulara ilişkin olarak daha dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Planlama yapmak ve aile bütçesini değerlendirmek için doğru zamandasınız. Aklınız işle alakalı projelerde takılı kaldıysa özel yaşamınıza biraz daha zaman ayırmanız gerektiğini hissedeceksiniz. İş ve kariyerle alakalı olarak elinizden geleni yapın ve hayatın size sunduğu fırsatların tadını çıkartın.

20 Ocak 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün biraz kendine zaman ayırmaya ne dersin? Uzun zamandır ihmal ettiğin kişisel bakımına zaman ayırmak isteyebilirsin. Bulunduğun ortamlarda, etrafında bulunan insanlara bazı konularda destek olman gerekebilir. Özellikle çalışma ortamındaarkadaşlarının yetişemediği işleri üstlenmen gerekebilir. Aile içerisinde akşam saatlerinde maddi konulara ilişkin gerginlik yaşanabilir.

20 Ocak 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Psikolojik olarak güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz. Daha farkındalıklı hareket ediyor olmak, hayatınızdaki insanlara olan yaklaşımlarınızı da iyi yönde değiştiriyor. Bugün yapacağınız görüşmeler size maddi ve manevi yönden kazanç getirebilir.

20 Ocak 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Daha sonra işinize yarayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

20 Ocak 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda vizyonunuzu anlayamayacak kişilerle vakit kaybetmemeye çalışın. Duygusal açıdan ise partnerinize karşı anlayışlı olmayı hep hatırlayın.

20 Ocak 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatına bir anlam katmak için nasıl bir değişim yapabilirsin, bunu düşünebilirsin. Olaylara daha felsefik ve idealistik bakman olası. Bazı şeyleri düşünmek sana farklı bakış açıları kazandırabilir.

20 Ocak 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi olmanız gerekenden de fazla temkinli davranıyor olabilirsiniz. Bir beyin fırtınası size mükemmel bir fikir verebilir, ancak her şeyi derinlemesine düşünmemek ileride sorunlara yol açacaktır. Konuşmanızın temelini bile hazırlamadan başkalarına harika fikrinizden ve onun için görebileceğiniz tüm potansiyelden bahsetmek de akıllıca olmaz. Önce planınızdaki engellerin üzerinden geçin, sonra herkesi buna dahil edin.

20 Ocak 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızı boşaltmak zorundasınız. Sorumluluk duygusuna sahip birisiniz ama sürekli her şeyden şikayet eden bir yapınız da var; kendinizi daha fazla zorlamamalısınız. İmkanlarınızı sınırlandıran kuralları kabullenmemekte haklısınız.

20 Ocak 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

20 Ocak 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer hayatınızda önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızdaki gelişmelerle maddi kaynaklarınızda ani artış meydana gelebilir.Sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla birlikte hareket edebilirsiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

20 Ocak 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Ancak yaşadıklarınızı unutmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Bundan sonra ayrılışın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünün. İşinizle bağlantılı beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve çok heyecanlanabilirsiniz. Ani kararlar vermeden önce detayları tekrar gözden geçirmelisiniz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir.

20 Ocak 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 01"
Ay
Akrep
14° 17' 45"
Merkür
Koç
26° 03' 16"
Venüs
Balık
20° 35' 31"
Mars
Balık
04° 19' 48"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 16"
Satürn
Balık
13° 12' 27"
Uranüs
Boğa
20° 37' 25"
Neptün
Balık
27° 46' 41"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 44"
Lilith
Başak
19° 42' 20"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>