Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygularını Törpülüyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 50%

Gezegensel enerjiler, evle ilgili işleri ön plana çıkardığından aile ve sorumluluk meseleleri bugün aklınızda olacak gibi. Yaşadığınız yer, yeni bir ev satın alma veya başka bir daireye taşınıp taşınmama konusunda düşünceli olabilirsiniz. Ayrıca kişisel ilişkilerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Sevgiliniz bugün düşüncelerinizi anlayabilir ve siz de şu anki ilişkinizde hedeflerinizin ne olduğunu çözebilirsiniz.

Geçmişte gösterdiğiniz azmi ve başarıyı hatırlıyor musunuz? Şimdi, bu azmi yeniden devreye sokmanın zamanı geldi. Tüm işaretler kendinize daha iyi bakmaya başlamanız gerektiğini gösteriyor. O kadar meşgulsünüz ki, egzersiz yapmak için zaman ayırmak karşılayamayacağınız bir lüksmüş gibi hissetmeye başladınız. Aslında, egzersiz ve doğru beslenme, karşılayamayacağınız lüksler değiller. Son zamanlarda gece gündüz çalışıyorsunuz ve bunun etkisini hissetmeye de başladınız. Tamamen tükenmeden önce durun!

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Acaba hayatın maddi yönüne kendini çok kaptırdığın için spiritüel yönünden uzak kalıyor olabilir misin? Belki de artık başarı düşüncesinden ya da başarılı olmaya çalışıp durmaktan sıkıldın. Biraz boşlukta hissediyorsun; fakat bu kötü bir şey olmak zorunda değil. Uzun vadede baktığımızda, hayatta gereksiz yere önem atfettiğimiz birçok şey var. Bunlar üzerine biraz düşünsen iyi edersinBugün ailevi konular merkezde olacak gibi görünüyor ve önemli bir konuda arada kalmış gibi hissedebilirsiniz. Bu meselenin niçin bir kenara koyulmadığını sorgulayabilirsiniz. Tüm tarafları işi oluruna bırakmaya ikna etmek için elinizden geleni yapın. Bu tavsiyeyi kendiniz için de aklınızda bulundurun. Geçmişte yaşamak bugünü mahvetmekten başka işe yaramaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen hayal gücün başını alıp gidiyor; fantazi ve hayallerinde kayboluyorsun. Bugün düşüncelerin mutlu mesut bir şekilde havaya karışarak sana nüfuz edecek. Anılarını deşebilir ve aniden geçmişe gitmiş gibi hissedebilirsin. Belki de özel biriyle yaşamak istediğin şeylerin hayalini kuruyorsundur. Hangisi olursa olsun, ruhunun arzularını dikkate al; belli ki düşüncelerinin sana iletmek istediği bir mesaj var.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda kaçırdığınız bir fırsat tekrar önünüze gelebilir. Ev ve aile ile ilgili konularla ilgilenebilir, tadilatlar yaptırabilirsiniz. İş ve para konularında daha hırslı ve kararlı olabilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans ve yatırımlar konusunda temkinli davranıyorsun. Özel bulduğun işlerin karşısında, bireysel hareket etmek isteyebilirsin. Bekar bir Koç burcuysan, beğendiğin kişinin ilgisinden emin olmak için çeşitli sınavlara tabi tutmak isteyebilirsin. Dostlarınla ilgili keskin kararlar verirken duygularını törpüleyeceksin.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatında ait olmadığın işlerle uğraşıyor olabilirsin. Yabancı dil öğrenme isteğinizi yeni bir dille pekiştirmek sizlere oldukça pozitif enerji yükleyecektir. Yapacağın önemli bir görüşmehayatında her şeyi değiştirebilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak sizin için önemli olabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz işlerde bürokrasiyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İkili ilişkilerinizde uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıracak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde sürpriz konuşmalar devam ediyor. Finansal harcamalara özen göstermek gerekebilir. Yine de risk almaya ve maceralara atılmaya daha açık olacaksınız. Özellikle 16.00 sularında eğitim, seyahat, ticaret gibi konularda aldığınız risklerin neler olduğuna özen gösterin.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

21 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir tutkunuz var, bu durum heyecan verici ama biraz da korkutucu! Yine de kalbinizin derinliklerini keşfedin.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle disiplinli ve sorumluluk sahibi Oğlak burcunda seyahat etmeye başlıyor.Bugün gündeminizdehayatınız, toplumsal sorumluluklarınız ve bireysel hedefleriniz olacaktır. Gerçekten kariyerinizden ne beklediğinizi ve toplum önündeki konumunuzu değerlendirebilirsiniz. Disiplin gerektiren işlerinizi halletmek için destekleyici bir gün olacaktır.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte geçirdiğiniz her anın tadına varın. İş hayatınızın heyecana ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz ve birtakım değişikliler yapmak istiyorsunuz. Aile bireylerinize daha fazla zaman ayırmaya çalışın.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda dikkat göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Huzursuzluklarınızı ve şüphelerinizi ifade ederken dikkatli olun. Aşk hayatınızda beklentileriniz birer birer gerçekleşecek. Bugün yapacağınız birgörüşmesinde, bırakacağınız son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili sıkı bir pazarlık içine girebilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 05" R
Ay
Oğlak
15° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 39' 01"
Venüs
Boğa
00° 08' 40"
Mars
Balık
29° 11' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 30' 51"
Uranüs
Boğa
22° 18' 27"
Neptün
Balık
28° 53' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 11"
Lilith
Başak
23° 15' 39"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>