Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aceleci Olmanın Zararını Görüyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Belli bir konuda sizinle zıt görüşlere sahip olan biriyle hararetli bir sözlü tartışma yaşamanız muhtemel. İkinizin de puan kazandırmanızı sağlayacak gerçek bir bilgi birikiminiz var. Ancak büyük olasılıkla, duymayı beklemeyeceğiniz bir şey olabilir. Belki de endişe konusu olarak görmediğiniz bazı şeyler aslında resmin tamamında çok önemli şeylerdi.

Bugün üzerinde çalıştığınız proje olsun ya da bir sebep dolayısıyla olsun insanları ve bazı şeyleri bir araya getireceksiniz. Enerjiniz problemleri çözmeye ve zaman kazanmaya odaklı olacak ve konsantrasyonunuz bunun için kuvvetli olmalı. Günün sonunda, başarabileceğiniz tüm olumlu şeyler konusunda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Seni engelleyen unsurlara bir el atmalısın. Olmak istediğin yere ulaşmanı engelleyen bir kısıtlama söz konusu olabilir. Hislerini rahatlatmak ve durağanlaştırmak için elinden geleni yap. Senden yaşça büyük insanlarla etkileşimler aracılığıyla değerli fikirler edinebilirsin. Yaşadıklarını yaşayan kişilerin tavsiyelerini önemsemelisin.Normalde oldukça mantıklı bir insansınız ancak bugün siz bile aşk böceği tarafından ısırılabilirsiniz. Gezegen enerjileri birisine biraz abayı yakmanıza neden olabilir. Bu kişi geçmişten biri ya da hatta çok az tanıdığınız bir yabancı bile olabilir. Zaten bir ilişki içindeyseniz, dikkatli davranın. Zira an itibariyla bu gizli aşkı keşfedecek olursanız, partnerinize haksızlık etmiş olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alın size ünlü bir düşünür! Tamam, belki de abarttık. Ancak bugün hayata felsefi bir açıdan yaklaşabilirsiniz. Elbette teknik konularla daha çok ilgilenen birisiyle siyaset ya da din üzerine konuşmak zor olabilir, ancak sizin de bir bilgisayarınız ve modeminiz var. Gittiğiniz her yerde çoluk çocukla karşılaşacak değilsiniz. Biraz etrafınıza bakınırsanız kafa dengi insanlar bulabilirsiniz. Farklı bir grupla iletişim kurup onların ilginç yorumlarını okumak keyifli olabilir.

21 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah 06.44'ten yarın 06.59'a kadar Ay boşlukta hareket edecek. Belirlediğin stratejiler seni her zaman bir adım öne taşıyor.

21 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

06.44'ten yarın 06.59'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Kendine göre belirlediğin stratejiler seni her zaman bir adım öne taşıyor. Ama bazen aceleciliğin de başınaaçmıyor değil. Bu heyecanına yenik düşüp ani bir çıkış yapmadan önce bekle ve gözlemle. Akşam saatlerini yakınlarına ayırmak isteyebilirsin ama seni uyarmalıyım. Sohbetleriniz sırasında hassas olduğun konulara değinildiğinde sinirlenmemeye dikkat etmelisin. Telefonunla alakalı bir problem yaşayabilirsin.

21 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun bir zaman diliminde çözülemeyen bazı konular hayatınızda iyiden iyiye sorun olarak kendini gösterebilir. Özel ilişkilerden yana kendinizi ilişkide boşlukta hissedebilir ve yeni heyecanlar peşine düşebilirsiniz. Duygusal yaşantınızda önemli başlangıçlar yapma zamanı.

21 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konularda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı bakış açınızda daha esnek olabileceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar söz konusu. Bugün uğraşacağınız işlerde dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için çok çaba sarf etmeniz gereken zamanlar olabilir.

21 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi fedakarlık etmek zorunda hissedebilir ya da bir şeylerden feragat etmeniz gerektiğine inanabilirsiniz. Bu şekilde en sağlıklı kararı verebilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

21 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış görünüşünüzden memnun değilseniz bugün bunu değiştirmek adına harekete geçmeniz gerekiyor. Kilo vermek istiyorsanız spor salonuna yazılın ya da tarzınızdan hoşnut değilseniz alışverişe çıkın. Mutlaka bu yolda bir adım atın!

21 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün akşam saatlerinde Güneş'in Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte sosyal açıdan kendinizi renkli ve canlı ortamlarda bulabilir yine benzer şekilde renkli insanlar tanışabilirsiniz. Düşüncelerinizle, görüşlerinizle dikkat çekici bir görünüm sergileyebilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem eviniz hem işinizle ilgili bazı planlamalar yapmanız mümkündür. Bazı sunumlar yapabilir, üstlerinizle toplantılara katılabilirsiniz. Aniden gelişen bazı şartlar, yeni bir program yapmanıza neden olabilir. İptallere ve yeni planlara hazır olun.

21 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızla ilgili motivasyonunuz yüksek. Olan bitenden memnunsunuz. Aslında biraz daha parıldasın, göz önünde olsun da istiyorsunuz ama şimdilik bu kadarı sizi mutlu ediyor. Kariyerinizle ilgili beklenmedik değişimler söz konusu olabilir. Bazı konularda kısıtlanmanız, ani kararlar ile yön değiştirmenize sebep olacaktır.

21 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün görüş ve düşüncelerini özgürce ifade etmek isteyebilir ve fikirlerini içinde bulunduğun gruplar içinde paylaşabilirsin. Yurt dışı yolculukları veya akademik bir eğitim için bazı fırsatlar arayabilirsin. Fakat bugün onay vermek için uygun bir günde değilsin; zira bazı ertelenmeler nedeniyle moralin bozulabilir.

21 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>