Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dedikodular Yapılıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün,ve finansla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir ve bu durum birazcık göz korkutucu olabilir. Bir yığın bitmemiş işiniz m var? O halde paçaları sıvayın, işleri hallettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu eski işlerinizi halledince, hayatınızda yeni fırsatlar için yer açıldığını göreceksiniz. Ancak, sonraki günlerde sevgilinizle ilgili ekstra çaba göstermeniz gerekiyor, onu sonsuza dek ihmal edemezsiniz.

Sahne arkasında çalışmanın daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Bazı güçlü kişilikler zaman ve dikkat için rekabet edebilir. İzlemenin ve beklemenin daha kolay olduğunu keşfedebilirsiniz. Patronunuz strese girdiğinde veya sinirlendiğinde, kenara çekilin ve herhangi bir dramdan kaçının. Veyaarkadaşlarınız yoğun bir tartışmaya karışmışsa, çılgınlığa girmeyin. Kendinize saklayın ve bağımsız takılın.

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Kendini geliştirmekle ilgilenmeye başlamış olabilirsin. Şu anda, göksel enerjiler hayatında daha iyi bir düzen oluşturma gereksinimini vurguluyor. Belki dini inancını geliştirmelisin. Ya da spiritüel bir konsept veyahut bir felsefe sana rehberlik edebilir. Mevcut kaygılarının bazılarına karşı farklı bir bakış açısı benimsemelisin. Eğer bu yüksek rehberlik teklifine açık olursan kaotik enerji de uçup gidecektir!Bugün listenizdeki bazı şeylerin üstünü çizmek için iyi bir gün. Son birkaç haftadır fazladan mesai yapıyorsunuz ve işlerinizi hemen hemen bitirdiniz. Bir iki parça alışveriş ya da evde biraz temizlik yapmanız gerekebilir ama bunlar küçük işler. Klasik müzik dinleyerek ya da rahatlatıcı bir köpük banyosu yaparak kendinizi şımartabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkalarıyla yapılan tartışmalar, kendinizi istediğiniz herhangi bir seviyede ilerletmek için yeni planlar ve fırsatlarla sonuçlanabilir. Bu kariyer, finans veya sosyal alanda olabilir. Bir süre önce nadasa bıraktığınız düşünceleriniz tekrar ön plana çıkabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Söz konusu aşk olunca aslında ne kadar seçici olduğunu hatırlamaya hazır mısın? Bugünden itibaren sevgilinin geçen aylarda gerçekleştirmediği, eksik bıraktığı konuları ciddiye alıp, çözülmesini isteyebileceğini işaret ediyor. Öte yandan annene düşkünlüğün yüzünden karışmadığın konularla haşır neşir olmak zorunda kalabilirsin. Bugün bir araya geldiğin arkadaşlarınla eski sevgilini çekiştirebilirsin. Yeni ilişkiler hakkında daha sorgulayıcı tavrın rahatça görülüyor.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün parasal meselelerinizle ilgili ani durumlar gelişebilir. Alacağınız bir ödemeyi sorgulayabilir ya da bununla ilgili bir karar vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin size parasal ya da maddesel baskıları sizi huzursuz edebilir. Bu noktada biraz tasarruflu olmak fikri sizin içinde iyi bir karar olabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Akrep'te. Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemli işlerinizi başlatmak yerine erteleyebilirsiniz. Süregelen işleriniz ya da geçmişten gelen bitirmeniz gereken işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal çevrenizde beklenmedik ani planlar, yeni iletişimler, oluşumlar olacak. Durumlar sizi şaşırtabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerinde çok emeğiniz olan bir proje bugün askıya alınacak gibi duruyor. Bu, tamamen iptal olacağı anlamına gelmiyor ama daha iyi duruma getirmek için çabalamanız gerektiğini gösteriyor.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün krizler evinizde seyahat edeceği bugün gündeminizde ekonomik konular olacaktır. Ay ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşimin etkisiyle işiniz için aradığınız finansal desteği bulabilirsiniz.Kredi veya borç arayışındaysanız bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür ile Uranüs arasındaki sert etkileşimin etkisiyle bugün kendinizi sıra dışı düşüncelerin içinde bulabilirsiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz süratle çalışabileceğiniz, yoğun geçebilecek bir gündesiniz. Sizi yavaşlatacak engellerle karşılaşmanız pek olası değil. Fırsatları iyi değerlendirin ve içinizden geldiği gibi değil, planlı şekilde hareket edin. Ufukta yolculuk görünüyor.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortak maddi konular ve parakonuları konsantrasyon ve mücadele duygunuzu yüksek kılabilir ve keskinleştirebilir. Zor ve güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz,görüşmeleri ve ziyaretler dikkat çekici olabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; kontrolün dışında gelişen konulara karşı farklı bir strateji geliştirerek dikkatleri üzerine toplayabilirsin. Karşılaşmaktan hiç hoşlanmayacağın insanlarla bir araya gelmek zorunda kalabilirsin. Ancak renk vermemek adına içsel bir kriz yaşasan da temkini elden bırakmayarak dik duruşunu koruyabilirsin. Öfkeyle kırıcı sözler söylememelisin.

18 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 42" R
Ay
Oğlak
16° 15' 19"
Merkür
Koç
16° 39' 33"
Venüs
Boğa
00° 10' 44"
Mars
Balık
29° 12' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 30' 60"
Uranüs
Boğa
22° 18' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 16"
Lilith
Başak
23° 15' 50"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>