Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dönüşüm İçindesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Gezegensel enerjiler, sizi yeni arkadaşlar edinmeye hazırlıyor. Sosyal enerjiniz bugün çok güçlü olacak. Kendinizi hem kişisel hem de profesyonel olarak tanıtmada çok başarılı olabilirsiniz. Erişiminizi ve etki alanınızı genişletmek için harika bir gün. Tüm sosyal davetiyelere evet deyin. Işıl ışıl gülümsemeniz ve cazibeniz dünya ön planda olacak!

Evet, ikır evinize sığınmak profesyonel yaşamınızda yapılacak sayım ve değerlendirme gibi önemli işleri halletmektense çok daha cazip olacak. Yapmanız gerekiyorsa devam edin ve bir iki günlüğüne saklanın. Ama harekete geçmenizin çok uzun sürmesine izin vermeyin.

Bugün beklenmedik bir miktar para gelebilir. Çok büyük bir miktar olmasa da, işinize yarayacak gibi duruyor. Belki borç para verdiğiniz biri size sonunda paranızı ödeyebilir ya da uzun süredir elden çıkarmak istediğiniz bir eşyanızı sonunda satabilirsiniz. Bu her ne olursa olsun, bu parayı bir arkadaşınızı akşam yemeğine çıkararak kullanmak isteyeceksiniz. O zaman, iyi eğleceler!

Şu anda ilişkilerinde muazzam bir yoğunluk var ve her şeyin bir yaşam veya ölüm durumunda olduğunu hissedebilirsin. Kafandaki seslere sakin ol. Meditasyon yap. Bir yoga dersine katıl. Derin nefes al. Bunun yoğun bir gezegensel enerji dönemi olduğunu ve hiçbir şeyin göründüğü kadar dramatik olmadığını bil. Bu da geçecek. Birkaç gün içinde tüm endişelerini uzaklaştıracaksın...Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kendinizi iyileştirmeye ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz. Başkaları sizden ilgi bekleyebilir ve halletmeniz gerek kendinizle ilgili işler olmasına rağmen onlara tavsiyede bulunup yardımcı olmanızı isteyebilirler. Bugün kendi sorunlarınıza eğilin. Gerekirse biraz bencil olun ve kendi ihtiyaçlarınızı sakın ihmal etmeyin.

17 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız ve çok fazla umut ve güven duyduğunuz bir hedef, bugün aniden şüphe uyandırabilir. Bu sadece şimdilik biraz daha fazla çalışmanız ve buna olan inancınızı yeniden oluşturmanız gerektiği anlamına geliyor. Sıkı çalışın ve yaptığınız işe güvenin.

17 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.56 - 20.20 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Etrafında olan biten olaylara karşı hassas, detaycı yaklaşımların son günlerde seni kendi bildiğini okuyan tavrından uzaklaştırmış olabilir. Aslında düşüneceğin çok şey var ve nereden başlayacağını bilmiyor olmak işleri biraz zorlaştırıyor. Gün içerisinde belli problemlerin üstesinden gelmek daha kolay bir hal alırken, isteklerinle şartların pekiştiği bir gün seni bekliyor. Bugün yeni bir hobiye başlayabilir ya da karar vermekte zorlandığın konuya daha sağlıklı bir sonuca vardırabilirsin.

17 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinize duyduğunuz güvenin artmasıyla birlikte, fazla iddialı davranışlarda bulunmanız yakın çevrenizi kızdırabilir. Önemli işlerinizde başarılı olmak için daha sakin olmalısınız. Birebir ilişkilerinizde sizi öfkelendiren durumlara karşı daha profesyonel olmayı tercih edin.

17 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sinirlerinize hâkim olmakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi duygusal yoğunluk içinde bulabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylara ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiçbir şey yapmak istemeyebilir, işinize konsantre olmada problem çekebilirsiniz. Tatil yapmanın zararı yok. Uzun süredir meşguliyetiniz kendini bu şekilde gösterebilir.

17 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer bugün katılmanız gereken bir parti varsa geç kalmamaya çabalayın ve şık giyinmeye özen gösterin. Çünkü tüm gece boyunca enerjinizi atmak için dans pistinden inmeyeceksiniz!

17 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar ilişkiler evinizdeki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde ilişkilerinizde çıkabilecek problemlere karşı hazırlıklı olun.Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile birlikte sosyal çevrenizle daha fazla etkileşim içinde olacağınız bir dönem başlıyor. Yeni kararlar almak, yeni hedefler koymak için uygun bir döneme giriyorsunuz.

17 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde bazı yanlış anlaşılmalar olması mümkündür. Ani tepkiler vermek yerine söyleneni ve yapılanı tam olarak kavramaya çalışın. Bazı şeyleri gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Bu arada size çok yakın birinden iyi bir haber alebilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlıklarınız önem kazanıyor. Kendinizi yakın arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile daha huzurlu ve yaratıcı hissediyorsunuz. Bazı konularda hayal kırıklığı yaşamış olabilirsiniz. Özellikle eşinizin ve partnerinizin gelirlerinin artacağı ve sizin de bu gelirlerden pozitif anlamda faydalanabileceğiniz zamanlar.

17 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; Partnerine ya da ikili ilişkilerine odaklandığın, onların bazı konu ve olaylarına kulak kabarttığın bir gün olabilir. Kimi zaman senin söylemlerin, kimi zamanda karşındaki insanların birtakım dayatmalarıyla karşılaşabilirsin. Kısa süreli bir etkileşim olsa da çelişki yaşayacağın duygusal anlar gelişebilir.

17 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 00" R
Ay
Oğlak
14° 29' 06"
Merkür
Koç
16° 37' 01"
Venüs
Boğa
00° 00' 58"
Mars
Balık
29° 06' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 16"
Satürn
Balık
16° 30' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 06"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 49"
Lilith
Başak
23° 14' 57"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>