Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duyduklarından Etkileniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Kontrolü bırakın ve başkalarının motivasyonlarını değiştirmemeye çalışın. Kendinize konsantre olun ve çevrenizdeki insanlarla kendinizi karşılaştırmayın. En mükemmele ulaşmaya çalışırsanız, şimdiye kadar başarmış olduğunuz şeylerden asla tatmin olamazsınız. Kendinize iyi davranın ve kararlarınıza saygı gösterin. Rahatlayın ve fantastik romantik yanınızın bu gece ortaya çıkmasına izin verin.

Bugün sizin için çok hızlı geçebilir. Gezegenlerin enerjileri olayları hızlandıracak ve etrafınızdaki bir hareketlilik yaratacaktır. Sıkı durmaya çalışmak çok zor olabilir! Bugün konsantrasyonunuzu bozmamaya çalışın ve yapabiliyorsanız sık sık mola verin. İş arkadaşlarınızdan, müşterilere, müşterilerden arkadaşlara düzinelerce insanla etkileşime girebilirsiniz. Telefon görüşmeleri, toplantılar ve e-postalar açısından yoğun bir gün olabilir.

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Büyük bir enerji ve özgüvene sahipsin şu ara; bu harika ve heyecan verici elbette ama bunun seni tehlikeli deneyimlere ve kazalara açık hale getirdiğini de unutma. Eylemlerinde de çok daha atılgan ve agresif olduğunu fark edebilirsin, özellikle de birisi duygusal açıdan senle ters düştüğünde. Duygusal iritasyon kendini umursamaz tavırlarla gösterebilir; öfkeni hak etmeyen insanlara yöneltebilirsin.Kendi kendinizi iyileştirmeye ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz. Başkaları sizden ilgi bekleyebilir ve halletmeniz gerek kendinizle ilgili işler olmasına rağmen onlara tavsiyede bulunup yardımcı olmanızı isteyebilirler. Bugün kendi sorunlarınıza eğilin. Gerekirse biraz bencil olun ve kendi ihtiyaçlarınızı sakın ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hassassınız ve bazen başkalarına yardım etmek istiyorsunuz. Bugün, topluma hizmet etme isteğiyle dolabilir ya da ilişkilerinize yaklaşımınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Son zamanlarda son derece benmerkezli yaşadıysanız bir hayır kurumunun etkinliklerine vakit ayırmak size iyi gelebilir. Çocuklarla da aranız iyi, bir gence "ağabeylik ya da ablalıké edebilirsiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun süredir üzerinde çalışmış olabileceğiniz çok fazla düşünce gerektiren bazı projeler bugün tamamlanabilir. Çabalarınız karşılığını bulacak ve takdir göreceksiniz. Bulunduğunuz yerde olmak için çok çalıştınız. Gelir durumunuzda yeni gelişmeler olabilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapıcı ve toparlayıcı yapınla sevdiğin insanlar tarafından gıpta ediliyorsun. Sorunları çözücü yapın araları bozuk olan yakınlarının arasındaki buzların erimesini sağlıyor. Bu tavrın güzel bir intiba yaratsa da birçok kişi de bu tavırlar karşısında kaygı duyabilir. Konuşmalarında dolaylı anlatımlardan kaçınıyorsun. Bugün şaşırtıcı haberler duyabilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, hoşlandığın kişiden sana şaşırtıcı bir itiraf gelebilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkileriniz içinde fazla efor sarf etmeniz sebebiyle yorulabilir. Bazı önemli işlerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. İş yükünüzü hafifletmeli ve kendinize zaman ayırmalısınız. Biraz daha ilişkilerde daha sakin olmalısınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde olaylara karşı daha iyimser tavır sergileyebilirsiniz. Gün boyu enerjilerin akıcı olması sizin dengede kalmanızı sağlayacak. İkili ilişkilerde bazen küçük tartışmalar yaşanabilir. Ruhsal ve bedensel uyumunuz sayesinde bu durumların üstesinden kolayca gelebilirsiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizde koruyucu duruşunuz partnerinizle ilişkinizin düzelmesinde rol oynayabilir. Sevgi konusunda göstereceğiniz hassasiyet beraberinde mutluluğu getirebilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle sosyal çevrenizle olan iletişimin arttığı, yoğunlaştığı bir dönem başlayacak. Çevrenizden yana şans var.

16 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlgilendiğiniz tüm işlerin net bir şekilde ilerlediğini göreceksiniz. Kafanızı karıştıran anlamsız boşluklar ve zorlu yollar olmayacak. Bugün daha pratik bir şekilde düşünebiliyor olmanız da işlerin altından kolaylıkla kalkmanızı sağlayacak.

16 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün zıt burcunuzda seyahat edecek ve gündeminize ilişkilerinizle ilgili meseleleri taşıyacak. Bugün çevrenizle olan ilişkilerinizi kibar ve nazik bir tavırla yürütmeye çalışmalısınız.Ay ile Jüpiter karesinin etkisiyle partnerinizle aranızdaki anlaşmazlıklar büyüyebilir. İş ortaklarınızın hedefleri ile bireysel hedefleriniz arasında dengeyi bulmak kolay olmayabilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün hayatınızın her alanında sakin bir akış ve uyum olacaktır; bunun sizi rehavete sürükleme riski vardır. Dikkatinizi maddi konular üzerine yoğunlaşabilir. Ani kararlar almaktan kaçının. Sakin olun, küçük ve yavaş adımlar atın.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz konusunda değişik bir karma yaşıyor olabilirsiniz. Sanki hayatınızın unutulmadık enteresan bir bölümü tekrar ediyor gibi hissedebilirsiniz. Kariyer hayatınızda hem size ışık tutan ve gelecekten göz kırpan fırsatlar hem de bu fırsatlarda yolunuza taş koyacak kimseler çıkabilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; karşıt burcuna geçen Ay'la birlikte, mutlu ve keyifli olabileceğin sürpriz gelişmelerle karşılaşabilir, bitti dediğin ilişkin aniden kapını çalabilir. Ancak gelişen koşulları abartmamaya bakmalı, tutamayacağın söylemlerde bulunmamalısın. İnternet ve sosyal medya ağlarında etkin çalışmalar yapabilir, yaratıcı fikirlerin oldukça rağbet görebilir.

16 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>