Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Konuşmalarında Seçicisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün aranda bir mesafe olan insan ile bu mesafeleri yıkabilirsin. Daha fazla iletişim ve daha fazla hareket söz konusu olabilir. Daha önceden aranıza koyduğunuz mesafeleri yıkmak isteyecek ve bunun için güzel adımlar atacaksınız.

Maddi çözümlerin gerçekleşme ihtimali biraz güç. Bunun dışındaki yeni birtakım gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız. Geleceğe umutla bakışınızın önünde sorun yaratabilecek ceddi engeller yok.

Maddi olarak kendini düşünmen gereken bir gün. Etrafında senden destek bekleyen insanlar olabilir ancak önceliği kendine vermen gerekecek. Başkası için bir ödeme planı çıkarmadan önce bunu gerçekten karşılayabilecek bir durumda olup olmadığını görmelisin.

Yeme alışkanlıklarınla alakalı yeni kararlar alabileceğin bir gün. Daha önceden olduğun kiloya tekrar düşebilmek için bazı planlar yapabilirsin. Her ne yaparsan yap, diyetine bol bol taze sebze eklemeyi unutma sakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir insana karşı ilgi duyman olası. Dikkatini çok fazla çekecek ve seni heyecanlandıracak olan bu kişiyle arana bir mesafe koyman gerekebilir. Yanlış anlaşılma ihtimaline karşın bugün kendine biraz dikkat etmen gerekecek.

21 Ocak 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal çevrenizde beklemedik gelişmeler yaşayabilir ve kendinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Bugün özellikle iletişim kanallarında bazı engellerin olduğunu fark edeceksiniz. Bunları kırmak için uğraşmak yerine olayları biraz daha akışına bırakabilirsiniz.

21 Ocak 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hava burcunda Yeniay gerçekleşecek. Çevrendeki konuşmalarında daha seçici olman yanlış anlaşılmaların önüne geçecektir. Bugün elektronik aletlerin seni fazlasıyla zorlayabilir hatta bütçene uygun yeni bir elektronik alet dahi almayı düşünebilirsin. Aksiliklerin üst üste gelmesi canını sıkmasın, gün sonunda beklemediğin biriyle karşılaşman tüm sorunları unutturacak.

21 Ocak 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanlara bir şeyler yapmak kadar yeni insanlarla tanışmak konusunda da bazı fikirleriniz olabilir. Her şeyin olurunu, her sorunun kendisini değil de çözümünü düşünürseniz süreç sizin için daha kolay geçebilir. Cesaret kadar hassasiyetin de önemli olduğu bir gündesiniz.

21 Ocak 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Karşılıklı konularda, iletişiminizde biraz daha özenli olmaya çaba göstermelisiniz. Dengeli olmaya çalışın.

21 Ocak 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizle hareket edebilir hatta bir süre gözlemci halinde kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu durumunuz sağlıklı kararlar alabilir, dinginliği derinden hissedebilirsiniz.

21 Ocak 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir şeyler planlamak istiyorsan bugün tam da günü olabilir. İlgilendiğin konularda daha keyifli yollara başvurabilirsin. Neşen ve enerjin daha da artabilir bugün.

21 Ocak 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınızla ilgili bir sır açığa çıkabilir - eğer tembellik yapıyor ve işinizi sizin yerinize başka birinin yapmasına izin veriyorsanız, bu dengesizliği diğer insanlara gösterebilir, bu da itibarınıza zarar verebilir ve sizi daha fazlasını yapmaya zorlayabilir. Başkası ortalıkta aylaklık ederken boşluğu kapatan sizseniz, artık bunu ortaya çıkarmak için bir fırsatınız var. Bugün adalet yerini bulacak.

21 Ocak 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı günler ayağınıza kadar gelen tekliflerin bilincinde olmuyorsunuz. Grup toplantılarında ve arkadaşlarınızla olan gezmelerinizde fazla para harcamaları yapıyorsunuz. Daha sonra gereksiz şikayetleriniz başlıyor. Dikkatli olun.

21 Ocak 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

21 Ocak 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

21 Ocakta gerçekleşecek yılın ilk yeni ayı ile; sosyal çevrenizle, kariyer hayatınızla ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Güçlü adımlarla ilerleyeceksiniz ve 15 gün boyunca güzel gelişmeler sizinle olacak.

21 Ocak 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etseniz iyi olacak! İş yerinde dikkat gerektiren konulara yönelik ufak tefek karışıklıklar çıkabilir. Telefon ve benzeri haberleşmelerle ilgili ortaya çıkabilecek tersliklerden, geçici bir süre etkilenebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Açılan iştahınıza dikkat edin.

21 Ocak 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 15"
Ay
Akrep
26° 10' 59"
Merkür
Koç
26° 30' 53"
Venüs
Balık
21° 47' 08"
Mars
Balık
05° 04' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 30"
Satürn
Balık
13° 19' 05"
Uranüs
Boğa
20° 40' 07"
Neptün
Balık
27° 48' 51"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 07"
Lilith
Başak
19° 48' 45"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>