Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mutlusun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

İşinize, ilişkinizden daha fazla odaklanmış olabilirsiniz. Biri şu anda çok fazla duygusal desteğe ihtiyaç duyuyorsa, bunun yapmak için çok meşgul olabilirsiniz. Sevgikinizin ilgiye ihtiyacı varsa, bunu görmezden gelmeyin. Kariyerinize odaklanmak harika bir şey fakat profesyonel ve kişisel hayatınız arasında bir denge kurmanız gerekir. Sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kulak verin.

Bugün, işte ilerlemek için son birkaç gün içinde kaçırdığınız enerjiyi ve özgürlüğü bulabilmelisiniz. Sizi bu kadar çok çalışmaya iten şey nedir? Daha fazla duygusal ve maddi güvenliğe olan ihtiyacınızın muhtemelen bununla bir ilgisi var! Ya da kimliğiniz ve onun yansıttığı şeylerle ilgisi olabilir … Sizi motive eden şeyleri düşünmeye zaman ayırın, özellikle de enerji eksikliği çekerken bu size yardımcı olabilir.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

İnsanların arasında olmak istiyorsun. Bazen yalnız kovboyu oynuyorsun. Günlük stresini üzerinden atmak için tek başına vakit geçirirsin. Ama şu anda daha canlı ve parlak bir ruh halindesin. Ailenle olup akşamını onlara ayırmak istiyorsun. Ya da bir spor etkinliğine ya da konsere katılmak istiyorsun. Büyük bir grup insanın eşliğiyle birlikte...Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi biriyle rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu birkaç gün kendinize bir çok soru soracaksınız. Sabırlı olun, çünkü aradığınız cevaplar size kendiliğinden doğal yollarla gelecek. Kendi kişisel gelişiminiz hakkında düşünebilirsiniz bugün. Günün geri kalanında dinlenmeyi denemelisiniz. Rahat olmaya ve anlayamıyor olsanız bile olayların size rehberlik etmesine izin verin

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün erken saatlerinde pozitif enerjiler ve keyifli paylaşımlar ön planda olabilir. Akşam saatleriyle daha hassas, duygusal olabilir ve ilişkilerinizi iyileştirme kararı alabilirsiniz.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde olduğun bugünü ailene ayırmak istiyorsun. Ailenle geçireceğin mutlu olmanı sağlayacak. İstemediğin bazı konular karşına gelebilir. Bugün hakkında yapılmış konuşmalar olduğuna dair haberler kulağına gelecek. Yalnız bir Koç burcuysan, sosyal medyadan seninle iletişime geçmek isteyen kişilere karşı dikkatli olmalısın.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle, yakın çevrenizle aranızda keyifli ve duygusal diyaloglar gerçekleşebilir. Düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz sizi daha rahat anlamalarını sağlayacaktır. Aranızdaki sorunları ya da sorun olabilecek durumları ortadan kaldırmanın yolu ifade ve üslubunuzdan geçiyor.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün karşıt burcunuzda ilerlerken uzlaşı aramak ve ilişkilerinizi sağlamlaştırmak yerinde olacak. Ortaklaşa imkanları değerlendirmeye bakın.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz ve evinizle alakalı düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Bu düzenlemeler neticesinde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz, görüşmeler ve finansal konularla ilgili daha fazla çaba ve mücadeleye ihtiyacınız varken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t

22 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkesin gözü önünde olmak zorunda değilsiniz. Bu çok yorucu ve kendinizle teması kaybediyorsunuz. Bugün biraz kendinize zaman ayırmaya çalışmalısınız. Nereye gittiğinizi görmek için hayatınıza iyice bakın. İstediğiniz yol bu mu?

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar geçirmeniz mümkün. Olayların her yönden birbiriyle bağıntılı, göreceli olduğunu düşündüğünüz için, hata kaybını en aza indirebiliyorsunuz. 

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile olan ilişkinize heyecan katmak isteyeceksiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza ilham veriyorsunuz ve çok üretkensiniz. Negatif enerjilerden kurtulmaya çalışın ve hayatınıza eğlenceli bir şeyler ekleyin.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi gün içinde istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. Heyecanlı ve kendinden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün partnerinizi ikna etmek fazla çaba sarf etmeyeceksiniz. Söyleyeceğiniz her şeye gerekli desteği verecektir.

22 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>