Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kafan Karışıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 80%

Sevdiğiniz birine karşı güçlü bir çekim hissi duyabilirsiniz. Size yakın birinin biraz sarılmaya ve duygusal desteğe ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Sezgilerinize kulak, çünkü bu konularda genelde sizi yanıltmıyorlar! Birini merak ettiğiniz için telefon etmek isteyebilir ya da yanına gidip arkadaşça bir ziyarette bulunabilirsiniz. Size açılmasını sağlayın ve onu ne kadar önemsediğinizi gösterin.

Uzaklardan gelen bazı huzursuz haberler sizi stresli hissettiriyor olabilir. Dikkatli olmazsanız, bugünkü çalışmanızı etkileyebilir, zihniniz işten, haberlere oradan da etkilerine bir gidip bir geri gelebilir. Odaklanın! Tüm işaretler, duyduğunuz her şeyin şu anda göründüğünden çok daha az sorunlu olacağı yönünde. Gerçekleri anlayana küplere binmemeye çalışın.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Bir partiye davet edilmiş olabilirsin. Günün enerjisi senin için sosyal fırsatlar yaratıyor olacak. Resmi bir davetin protokol listesinde yer alman da söz konusu olabilir. Özenle giyinip şık bir etkinliğe katılmak hoşuna gidecek. Arkadaşlarınla da olağan bir buluşma düzenleyebilirsiniz. Evden çıksan yeter!Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanlarla olan dostluklarınıza odaklanmanın tam zamanı. Bazı aile üyelerini öğle yemeğine davet etmek isteyebilirsiniz. Cömertliğinizi ve arkadaşlığınızı takdir edecekler. Ya da bir süredir görmediğiniz iyi bir arkadaşınızla akşam yemeği yemek isteyebilirsiniz. Ara sıra küçük sosyal inceliklere vakit ayırmak gerekir. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki dostlarla iletişimi çok kolay kaybedebiliriz.

23 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.16'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar enerji düşüklüğü, dağınıklık ve gecikmelerle karşı karşıya olabilirsiniz. Yöneticiler, aile büyükleri, aile üyeleri gündeminizi etkileyebilir. Bu saatten itibaren ise karmaşık bir durum çözülebilir, sosyal çevrede sıradışı durumlar olabilir.

23 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Kafan Karışıyor Kalbin boşsa, konuşmaların ve tavrınla birinin kalbini çalabilirsin. Hayallerin ile davranışların örtüştüğünde daha huzurlu olduğunu anlayacaksın. Birçok kararın aşamasındayken doğrusunu seçebilmek için kendini sentezliyorsun. Mobilyalarınla ilgili beklemediğin bir aksaklık yaşanabilir.

23 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgür ruhunuzu kısıtlamaya çalışan çevrenize karşı oldukça sert öfkeli hareketler sergileyebilirsiniz. Doğanızı anlayışlı bir dille ifade ederseniz sizleri kabullenmeleri oldukça kolay olacaktır. Ani karar almaktan uzak durmalısınız.

23 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

23 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz iç huzurunuzu arıyorsunuz. Ev hayatının ve yakın arkadaşlarla ve akrabalarla muhabbetin keyfini çıkarın.

23 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızın içinde size çok iyi hissettirecek harika bir teklif alabilir, zamanınızı sevdiklerinizle geçirebilir ve ilişkilerle ilgili yeni tekifleri değerlendirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen şanslı bir zamandasınız.

23 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mali durumunuz hakkında kendinizi iyi hissetmiyorsunuz, ama sizi üzen başka ne var? Paradan başka bir şey daha canınızı sıkıyor olmalı.

23 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Kova burcuna giriş yapacağı 15:16'ya kadar Oğlak burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Sabah saatlerindehayatınızın yavaş ilerlemesi canınızı sıkabilir, önemli projeleriniz için 15:16 sonrasını değerlendirmeniz daha iyi olacaktır. Güneş'in Akrep burcuna girişi ile finansal konuların ön planda olacağı 1 aylık döneme giriyorsunuz. Gelir – gider dengenizi gözden geçirmek, kredilerinize ve borçlarınıza çeki düzen vermek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

23 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte ortak paylaşımlar, ortak iş, para ve yatırım konularında kendinizi oldukça motive ve istekli hissedebilirsiniz. Çalışmaktan, mücadeleden kaçınmayabilir, yanınıza da yine güçlü, kuvvetli, dirayetli kişileri çekebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu dolu yaşama isteğiniz hiç eksilmedi. İlk günlerin heyecanını yaşıyorsunuz. Aşk hayatınızın geleceği çok parlak. Düzensizliğiniz ve dikkatsizliğiniz yüzünden üzerinize aldığınız işi tam anlamıyla bitiremiyorsunuz. Aslında siz böyle bir kişi değilsiniz ve bunu üzerinizden atmanız gerekiyor. Fakat dış faktörler sizi etkisi altına almış. Biran önce bundan kurtulmaya çalışmalısınız. Bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil.

23 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>