Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Başlangıçlara Hazırsın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün çok fazla dikkat çekebilirsiniz. Bir konuşma ya da sunum yapacak olabilirsiniz. İnsanlar size olumlu şekilde geri dönebilir ve performansınızdan dolayı sizi övebilir. Ya da birinin sizinle çıkmak istediğini öğrenebilirsiniz. Bir süredir bu kişinin ilgisini çekmeye çalışıyorsanız, bu büyük adımın tadını çıkaracaksınız. Dostça bir öğle yemeği ya da romantik bir akşam yemeği planlamaktan korkmayın. Bu harika bir şeyin başlangıcı olabilir.

Bazen bir canavar tarafından yenildiğine pişmanlık duymayan bir gencin oynadığı bir video oyununda olduğunuzu hissediyorsunuz! Bugün yeni bir oyun denemelisiniz: stresten kaçınma! İster kariyerinizle ister kişisel hayatınızla ilgili olsun, gerçekte rahatlayabileceğiniz tarafsız bir bölge bulmanız gerekir. Bir arkadaşınızın evine gitmeye ne dersiniz?

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Bu gece ailenle vakit geçirmek ve onlarla derin sohbetler etmek istiyorsun. Geçmiş haftaların çılgınlığının sanki biraz hafiflemesi gerekiyor ve konforlu bir ortamda rahatlamak istiyorsun. Çocuklarınla oyunlar oynamak, romantik partnerinle vakit geçirmek veya ebeveynlerini ziyaret etmek için süper bir dönem.Bugün sahile ya da başka herhangi bir su kıyısına gidin. Kendi elementinizin engin ufkuna bakıp bedeninizi ve zihninizi ferahlatın. Dikkatli olmazsanız günün hararetli çılgınlığı sizi duygusal açıdan yıpratabilir. Ateşten uzak kalıp kendinizi korumaya bakın. Başkalarının sert sözleri sizi volkan gibi patlamaya hazır duruma getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında başarı ve sağlamlaşma, yeni bir düzen ve sistem kurma gündeminizde olabilir. Alışkanlıklarınızda ve beslenme düzeninizde değişiklikler yapabilirsiniz. Diyet, spor, sağlıklı beslenme öne çıkabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazen iyi şeyler biter ki, daha iyileri başlayabilsin. Etrafındaki insanların duygu durumuna normalde olduğundan daha fazla duyarlı davranıyorsun. Tecrübelerinden faydalanmak isteyen insanlarla karşılaşacaksın. Eğer kilo problemlerin varsa, dengeli beslenmek ve daha aktif olmak için belli yöntemler deneyebilirsin.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı rekabet içinde olmamalısınız Onaylanma isteğiniz sizleri hataya sürükleyebilir. Kimliğinizi zorla kabul ettirme çabanız hoş karşılanmamaktadır. Sizler kendiniz gibi olduğunuzda zaten seveniniz çok olacaktır. Kendi gerçekliğinizi kaybetmeyin.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Saka burcunda. Arkadaşlıklar ve sosyal konularda daha aktif ve yapıcı olabileceğiniz bir gündesiniz. Gelecek açısından ümit vadeden imkanlarla da ilgilenebilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal enerjiniz yüksek olacağı için yeni şeyler denemekten çekinmeyeceksiniz. Duygusal anlamda hazır hissetmediğiniz noktalarda kendinizi zorlamamalısınız.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal çevrenizde hareketli bir gün sizi bekliyor. Fikirsel ve düşünsel paylaşımlara açık bir gün, sosyal organizasyon, vakıf, dernek işleri gündeme gelebilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda yaşanan bir aksilik yüzünden biraz umutsuz hissediyorsunuz, ancak bir sonraki büyük şey için kendinizi güçlendirmeye çalışın. Bu gibi engelleri aşma yeteneğiniz sizi bu kadar çekici kılan şey olabilir!

24 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcunda devam eden seyahati sosyal hayatınızın hareketleneceği bir güne işaret ediyor.Arkadaşlarınıza vakit ayırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Satürn arasındaki destekleyici etkileşimhayatınızda atacağınız somut adımlar için destek sunuyor. Birlikte çalıştığınız kadınlarla ilişkileriniz ve ekip çalışması yapabilme becerilerinizin önem kazandığı bir gün olacaktır.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İş hayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etkileyici bir havanız var ve çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. İş yerinizde başarıyı yakaladıkça motivasyonunuz yükseliyor. Aklınızı karıştıran düşüncelerden bir an önce kurtulun.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin kimi zaman kıskançlık krizlerine girmesini bu kadar büyütmeyin. Aslında o da size yeterince güveniyor, ama kendini kontrol etmekte zorlanıyor. Karşınızdaki insanın da en az sizin kadar hassas olabileceğini unutmayın. Ortakyaptığınız kişilerle yapacağınız görüşmeler yeni fikirler üretmenize ve yeni para kaynakları yaratmanıza neden olabilir. Maddi sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, biraz şansa ihtiyacınız var. Zayıf düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

24 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 58" R
Ay
Oğlak
13° 33' 19"
Merkür
Koç
16° 35' 42"
Venüs
Koç
29° 55' 50"
Mars
Balık
29° 03' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 17"
Satürn
Balık
16° 29' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 51"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 35"
Lilith
Başak
23° 14' 29"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>