Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Disiplinlisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Günün avantajlarından faydalanmanın en iyi yolu, içsel benliğinizi düşünmek ve belki de aşk hayatınıza özel ilgi göstermek. Bugün, aklınız ruh halinizi ve hisleriniz yorumlamaya açık ve muhtemelen bu analiz için ortaya koyacağınız çok fazla malzeme var. Biraz nesnellik kazanmak için duygularınızı bir arkadaşınızla paylaşmanız daha iyi olacak.

Gününüz huzurlu bir hisle dolu olmalı. Bugünyerinde insanlar normalden daha iyi geçinecekler. Bir iyi niyet ve uyum ruhunu göreceksiniz. Etrafınızdaki insanlarla daha iyi ilişkiler kurmak için bu pozitif enerjiyi kullanın. Sizinle aynı fikirde olmayanarkadaşınızla barışın. Ortak bir zemin bulun ve ateşkes ilan edin. Bugün havayı yumuşatırsanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

Bu ne enerji böyle! Resmen bir lokomotif gibisin! Bu keyif nereden geliyor? Tıpkı bir rönesans döneminden geçiyor gibisin. Kendinle alakalı olarak üzerinden düşündüğün soruların tam olarak cevaplanmadığını göreceksin. Dünyanın seni ağırlaştırıp aşağı çektiği dönemleri hatırlıyor musun acaba?Bugün tutku dolusunuz ve normaldan daha duygusal hissediyor olabilirsiniz. İşin kötü tarafı bu duygunuzu istediğiniz gibi ifade edebilecek bir ortam bulamayacak oluşunuz. Dümeninizi çevrenizdekilerce onaylandığınız ve desteklendiğiniz limanlara kırın. Kozanızda bir delik açmaya çalışanlardan uzak durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek hakkında kaygılanmaktan vazgeçmen gerekecek. Karşılaştığın zorlukların seni etkilememesi için içindeki güce daha çok güvenmek iyi olacak. Seni zorlayacak olaylarla karşılaşmaktan çekinmemelisin. Gerçek potansiyelini bu şekilde bulacaksın.

26 Aralık 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 19.24'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar günlük işlerinizde ve programlarınızda aksamalar olabilir. Dağınık beslenebilir, beslenmede düzensizlikler yaşayabilirsiniz. İhtiyaçlarınızın ne olduğunu görme ve kendiniz için çabalama zamanı.

26 Aralık 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Titiz ve disiplinli yapın, bugün oldukça işe yarayacak. Bir süredir ertelediğin tadilat konuları bugünün gündemini oluşturabilir. Her şeyin durağan şekilde ilerlemesi, bir sorun varmış gibi hissettirsen de sorun olmaması seni mutlu edecek. Ev arayan bir Koç burcuysan, kriterlerine uygun evi bulabilirsin. Birikimlerini iyiye yönlendirerek, dikkatli davranmak isteyeceksin. Duygusal konularda geri planda kalmaya karar verebilirsin.

26 Aralık 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi düzenlemek isteyeceksiniz. Sabit eşyalar üzerinde yer değişikliği yaparak yeni bir düzen konsepti getiriyorsunuz. Yeni ev konsepti size oldukça iyi gelebilir ve evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Arada böyle ufak dokunuşlar yapmak hayatınıza iyi gelecektir.

26 Aralık 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularda biraz daha farklı düşünmeye çalışın. Zaman alabilecek işler, hizmet ve sağlık teması vurgulanmakta.

26 Aralık 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda nezaketinizi korusanız da aşk hayatınızda bu kadar sabırlı olmayabilirsiniz. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var.

26 Aralık 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evine yeni bir ev arkadaşı mı taşındı? Eğer öyleyse bir süre beraber yaşayacağınızı bekleyebilirsin. Bu iyi bir şey çünkü yeni ev arkadaşın oldukça sevgi dolu, destekleyici ve sorumlulukları paylaşmak için istekli. Sen ve bu kişi sizinle beraber yaşayan diğer kişilerle iyi anlaşabilir ve çok yakın hale gelebilir ve hatta hayat boyu arkadaş olabilirsiniz. tadını çıkarın!

26 Aralık 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki önemli bir arifedesiniz ve sizin için gerçekten önemli olan bir şeye, özellikle hayatınızdaki insanlara odaklanmak gereklidir. Değer verdiğiniz insanları görmek için zamansızlık bir bahane olamaz. Mükemmele ulaşma arzusu veyahut daha çok takıntısıyla, iyiyi ve doğruyu elinizden kaçırıyor olabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissederseniz bu hisse kapılmak yerine sizinle benzer insanlara karşı ilk adımı atmaya çalışın.

26 Aralık 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız parteriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Bağlantı içinde olacağınız kişiler sizden daha cana yakın tavırlar bekliyor.

26 Aralık 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

26 Aralık 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son gününde evinizde veya çalışma ortamınızda yapmanız gereken düzenlemelerle ilgilenebilirsiniz. Son dönemde çok yorulduğunuz için sağlığınıza dikkat edin ve dinlenmeyi ihmal etmeyin.

26 Aralık 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız son derece takdir edici bir davranış olarak nitelendirilecek. Çevreniz de ve sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinizin de, sizin fikirlerine ihtiyaç duyacağı bir gündesiniz. Geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz..

26 Aralık 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>