Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Keskin Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aklındaki insanla daha çok zaman geçirmek için şartların uygunlaştığını görmek seni mutlu edebilir. Onunla aynı ortamlarda bulunmak muhabbet etmeni de kolaylaştırabilir senin için. Sevindirici gelişmelere hazır olmakta yarar var o yüzden.

İş yerinizde bugün gergin bir ortam oluşacak ve siz buna tepkisiz kalmak isteyeceksiniz. Günlük işlerinizin dışında başka bir konuyla ilgilenmek istemeyeceksiniz.

İş ortamında arkadaşların senin yardımına ihtiyaç duyabilir ve bunu çok açık bir dille ifade edebilirler. Kendi sorumluluklarını hallettikten sonra onlara yardımcı olman beklenebilir. Kendini riske atmadan insanlara yardım etmenin bir yolunu bulmalısın.

Gün içinde sık sık dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsin bugün. Bulduğun fırsatları iyi değerlendirmekte yarar var o yüzden. Nefes egzersizlerini ihmal etmemek kendini daha dinç hissetmene yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birden fazla insan ile birden fazla ortamda muhatap olmak zorunda olabilirsin bugün. Çok farklı alanlarda insanlar ağırlaman gerekebilir hatta. Bugün onlarla zaman geçirmek yeni şeyler öğrenmek için bir fırsat olacak. Bunu değerlendirmek senin için yararlı olabilir.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sorunlarınızı çözebilecek tek kişi sizsiniz ve eğer akıllıysanız bu gerçeği kabul edecek ve konumunuzu iyileştirmenin yaratıcı yollarını bulmakla meşgul olacaksınız. Yaklaşan yeni ay yardımcı olacak ama önce kendinize yardım etmeniz gerekiyor.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir takım kötü alışkanlıklarını kendi adına aldığın keskin kararlar ile değiştirebilirsin. Kişisel problemlerinin uzun sürmesi, seni değişiklik yapmaya itiyor. Hayatında radikal değişiklikler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde kardeşin ile ilgili alacağın haberler seni mutlu edecek. Estetik konusu bugün gündemine gelebilir.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı işlerinizin geri dönüşlerini alabilirsiniz. Yeni bir projeye ya da ek gelir kapısı olacak yeni bir işe girişebilirsiniz. Yorgunluğunuzu dinlenerek çözün. Bu size doğru kararlar vermeye tetikleyecektir. Baskı yaratan şeylere dikkat!Kafanızı dinlemeye gerçekten ihtiyacınız var.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bir süredir süregelen domestik konular sizi yorabilir ve kısıtlayabilir. Ancak daha verimli adımlar atacağınız önemli bir gün içinde olduğunuzu unutmamaya çalışın. Aileden beklediğiniz duygusal güven ve maddi destekler konusunda şanslı görebilirsiniz. Onarım ve tadilat işlerinizin de önemli ölçüde üstesinden gelebilirsiniz. Ortaklıklarda yaşanan sorunlu süreci kabullenmeye çalışmalısınız.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusu sizin için güncel ve ön planda olacak. Evli Balık’lar aile ilişkilerini yapılandırmaya gitmeyi hedefleyebilirler ve bu konuda çok başarılı olabilirler.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

27 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sonuçlar için öne atılmak artık çok mümkün. Sosyal olarak çok aktif olabilirsiniz, ancak enerji eksikliği veya odaklanma eksikliği insanlar hakkında yanlış sonuçlara varmanıza sebep olabilir. Tepkisel veya kavgacı olmak, birinin ifadelerini yanlış anladıktan sonra haksız görünmenize neden olabilirken, yanıtlarınızı beklemek ve sabırlı olmak genel imajınıza yardımcı olabilir. Bir tartışma başlatmaya karar vermeden önce sorular sorduğunuzdan ve iletişim kurdukları şeyler hakkında netlik kazandığınızdan emin olun.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı, yaratıcılığınızla birleştireceğiniz bir gün. İşlerinizin düzenli bir şekilde ilerlemesi, iç disiplininizin olumlu gelişmesi sayesinde gerçekleşiyor. Çevrenizden gerekli desteği alamayabilirsiniz. Dikkatli olun.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aile ve evinizle ilgili maddi kaynaklarınızı da olumlu etkileyen kararlar alabilirsiniz. Aşk, flört, çocuk, borsa ya da eğlence konularında bu iletişimde olabilir, yeni kararlar verebilirsiniz.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iç disiplinin mükemmel gelişecek. Satürn'ün karşıt burcunuzda Ay'la yaptığı açı, duygusal konularda partnerinizle istediğiniz iletişim şartlarını sağlayabileceğinizi gösteriyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak isteyeceksiniz. İç dengenizi istediğiniz gibi yansıtabileceğiniz ortamlar sizi bekliyor.

27 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 08"
Ay
Akrep
23° 51' 33"
Merkür
Koç
26° 26' 04"
Venüs
Balık
21° 33' 13"
Mars
Balık
04° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 07"
Satürn
Balık
13° 17' 48"
Uranüs
Boğa
20° 39' 35"
Neptün
Balık
27° 48' 26"
Plüton
Kova
01° 49' 31"
Chiron
Koç
18° 47' 27"
Lilith
Başak
19° 47' 30"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>