Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayağa Kalkıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bir ilişkiniz yoksa, bugün biraz depresyonda hissediyor olabilirsiniz. Siz bu gece eve yalnız giderken sevdiğiniz tüm arkadaşarınızın planları olabilir! Rahatlayın! İlişkisi olan herkes çok mutlaka diye bir şey yok. Onların da sorunları var ve onlar da bazen çok yalnız ve sinirli hissediyorlar. Bekar olmanın da bazı avantajları var. Bugün bunu en iyi şekilde değerlendirin ve eğlenin!

Bugün çözmek istediğiniz denklemde diğer insanların eksik değişkenler olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm detaylarla ve kararlarla kendiniz baş etmek zorundaymış gibi hissetmeyin. Eldeki duruma katkıda bulunacak bir şeyleri olan kişilerle çalışın. Sessiz ve disiplinli bir yaklaşımın bir dokunuş gerektiren herhangi bir problemi çözebilmek için tam da gerekli olan şeyler olduğunu göreceksiniz.

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Hayatını bir mikroskopla inceliyor olacaksın. Her şey yolunda görünüyor. Bol enerjin var ve insanların da sana inancı tam. Ama yaşamının resmine daha da yakından ve dikkatli bak. Sanki bir şeylerin değişmeye ihtiyacı var; özellikle da anlık güdülerle yapılan planların. Şeylerin uzun vadede devam edip edemeyeceğini tutkunu sürdürebilmek adına düşünebilirsin.Belki henüz farkında değilsiniz ama çocuklar konusunda çok iyisiniz! Henüz bir ebeveyn değilseniz, bugün arkadaşınızın veya kardeşinizin çocuklarını ödünç almak ve biraz eğlenmek için harika bir gün olacaktır. Herkesi saatlerce eğlendirecek oyunlar ve aktiviteler bulabilirsiniz. Kendinizi çocuklarla ifade etmenin eğlenceli olduğunu göreceksiniz, zira çocuklar yetişkinlerin aksine samimiyeti ve dürüstlüğü takdir ederler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

29 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Oğlak burcunda hareketini sürdürüyor. Günün genelindehayatınızın ön planda olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Yöneticinizin sizi teşvik ettiği bir günde olabilirsiniz. Ay'ın Neptün ile yaptığı güzel açı sayesinde kariyer hedeflerinize ulaştığınız bir gün geçirebilirsiniz. Ay'ın Merkür ile kontağı da sizlere finansal olarak güzel haberler ulaştırabilir.

29 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına aşk yeniden giriyor. Eğer ilişkisi olmayan bir Koç burcuysan bugün yeni insanlarla tanışabilirsin. Sosyal olacağın bir gün yaşarken, eski sevgilin ile karşılaşman aklının karışmasına neden olabilir. Dikkatli olmalısın. Gökyüzü, iletişim ve güzelliğin birleştiği alanlarda öneri geliştirmen konusunda fırsatlar oluşturabilir. Bu yüzden sosyal ortamın, ev veçevren oldukça hareketlenebilir. İlişki, aile yaşamı veya yuvanla alakalı konularda aklı başında düşünmek, sağlam ve cesur atılımlar için ilkeli olman gerekiyor. Bu konularda hassas bir gün geçirsen de toparlamak için özel bir çaba göstereceksin. İç sesine kulak vermen rahatlamanı sağlayacak.

29 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilere, maddi değerlere, geleceğe daha açık bir fikirlilik ve iyimserlikle yaklaşmanız gereken bir gündesiniz. Farklı, belki umut dolu hissetmek bugün ihtiyacınız olan duygulardır. Şimdiye kadar sıcak bakmadığınız farklı bakış açılarına ihtiyacınız var.

29 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Üstlerinden alacağınız desteklerle uğraştığınız işlerde yüksek motivasyon hissedeceksiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için doğru adımları atabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz zamanlar var. Annenizle ilgili hassasiyet içeren konular gündeme gelebilir.

29 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkinizin size huzur getirdiğini görmek ilişkinizi devam ettirmek noktasında sizi heveslendirebilir. Duygusal açıdan verimli hissedebileceksiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizle ilgili karşınıza güzel bir fırsat çıkması sizi çok mutlu edecek. Bu fırsatı elinizden kaçırmamak için çok çalışmanız gerektiğinin farkındasınız. Tembelliği bırakıp masa başına geçme zamanı!

29 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat ederken ciddi kararlar alacağınız anlaşmalara imza atabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili kalıcı planlar yapmak zamanı. Annenizin kararlarına saygı göstermek ve koyduğu kurallara uymak önemli olacaktır. Kariyerinizde yenigörüşmeleri yapabilirsiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

29 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda yükseliştesiniz. Genel hafta ortalamasından daha yüksek ve pozitif bir enerjiniz var. Gün boyu hareket etmek, yeni yerler keşfetmek veya seyahat etmek gibi temalarınız olabilir. Yeni bir şeyler öğrenmek için uygun zamanlardan geçiyorsunuz. Çalışmak, işlerinizi düzenlemek konusunda isteklisiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; kariyer alanında vehayatında başarı sağlayabileceğin bir gün olurken üstleneceğin sorumlulukları yerine getirmekte zorlanmayacak ve liderlik vasfında yeteneklerini gösterebileceksin. Ekonomik alanda kendine olan güvenin artabilir. Ancak günün sonunda içsel olarak yalnız hissedebilir, karamsar bir ruh halinde olabilirsin.

29 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 29' 26" R
Ay
Başak
11° 51' 28"
Merkür
Boğa
01° 30' 01"
Venüs
Boğa
21° 26' 37"
Mars
Koç
12° 27' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 42"
Satürn
Balık
17° 52' 41"
Uranüs
Boğa
23° 18' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 08"
Lilith
Başak
25° 10' 45"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>