Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendi Halindesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Yeni bir ilişki için kendini istekli görebilirsin. Bu durumu lehine değerlendirmek için daha çok sosyalleşmeye önem vermelisin. Yeni ortamlara girdikçe yeni insanlarla tanışma ihtimalini artırabilir.

Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor. Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz.

İş ile ilgili güzel gelişmeler yaşaman mümkün. İçinde bulunacağın durumun sana sağlayacağı avantajları iyi değerlendirmeye dikkat etmelisin. Gelecek yatırımını iyi yapmak sana büyük yara sağlayacak.

Açık havada daha çok zaman geçirmek dikkatini daha iyi toplamana yardımcı olabilir. İstediğin şeye odaklanırken arkadaşlarından yardım istemeyi ihmal etmemelisin. Onların da yardımıyla düşündüğün düzeni kurmak mümkün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusunda daha kesin gelişmeler yaşamak, hayatını ister istemez daha düzgün bir duruma getirecek. Baştaolmak üzere hayatının her alanında istikrarı sağladığını görmek seni mutlu edecek.

4 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Olmak istediğiniz yere ulaşmanın en iyi yolunun kestirme gitmek olduğunu düşünme tuzağına düşmeyin. Bunun seni kaybetme olasılığı daha yüksek. Kendinize dürüstçe adım adım atarsanız, hedefinize daha çabuk ulaşırsınız.

4 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendi halinde olmak isteyeceksin. Çalışma ortamındaki baskının duygusal olarak seni daha çok etkilediğini fark edeceksin. Duygusallığın getirdiği karışık ruh haliyle hayatını yeni bir yola sokmak isteyebilirsin. İkili ilişkilerdeki gündemini belirlerken daha cesur kararlar alacak ve isteklerine öncelik vereceksin.

4 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecanınızı dizginlemelisiniz. Çevrenizde sadece sizin olmadığınızı, başkalarının da hak sahibi olduğu konuları unutmamalısınız. Geçmişte bu yüzden yaşadığınız sorunları düşünerek hareket ettiğinizde, çözümü de aynı yerden bulabilirsiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca bilinmeyen konuları açığa çıkarmak için aşırı özgüven içinde olabilirsiniz. İşlerinizin tamamlanması için sabırsızlık göstermekten kaçınmalısınız. Tartışmalara girmemek için sakin kalmakta fayda var. İlişkileriniz bugün hassas bir noktada, sıkıntı yaşamamak için akışta kalmaya dikkat edin. İç sesinizi dinleyerek yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle zıt düşündüğünüz konular olabilir, böyle durumlarda karşılıklı saygı çok önemli, aradığınız saygıyı bulamadığınız taktirde kendinizi geri çekebilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha gerçekçi olmak için uğraşman gerekecek. Hayalcilikten uzak durmak sorunlarınla daha iyi yüzleşmeni sağlayacak. Gerçekçi çözümler üretmek için sorunlardan kaçmamalısın. İşlerin konusunda daha dikkatli olmakta fayda var.

4 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir gizemi çözmek bugün dikkatinizi tüketebilir. Yine de kazmayı ne zaman bırakacağınızı biliyor musunuz? Güvenilir bir arkadaşınıza neyin peşinde olduğunuzu söylemek, size önemli bir fikir verebilir. Ne kadar ileri gittiğinizi kabul etme düşüncesi bile utanç vericiyse, bu muhtemelen rotanızı değiştirmeniz gerektiğinin bir işaretidir. Diğer bir taraftan, belki de başka bir çift göz, gözden kaçırdığınız ikileminize basit bir cevap görecektir. Tek başınıza daha derine inebilirken, birlikte daha da ileri gideceksiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızın, duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Kişisel deneyimlerinizi ve yeteneklerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün içindesiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

4 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı geliştirecek önemli kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda terfi, yükselme yada kariyer hayatınızda güç kazanmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Trafikte, iletişimde, seyahatlerde ve kardeşlerle ilgili konularda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

4 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürpriz bir aşka hazırlıklı olun. Sezgi gücünüz karşılaşacağınız kişiyi daha iyi tanımanıza yardımcı olacak. Karar verirken kalbinizin sesine kulak verin. Kaçırdığınız birteklifi, yeniden gündeminize gelecek. Bu teklif, kariyeriniz açısından olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir. Birlikte çalışma şartlarınızı, sakınmadan, rahatlıkla dile getirmelisiniz. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var. Midenizle ilgili sorunu önemseyin

4 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 19' 22"
Ay
Akrep
13° 57' 23"
Merkür
Koç
26° 02' 22"
Venüs
Balık
20° 33' 28"
Mars
Balık
04° 18' 31"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 55"
Satürn
Balık
13° 12' 16"
Uranüs
Boğa
20° 37' 21"
Neptün
Balık
27° 46' 37"
Plüton
Kova
01° 48' 44"
Chiron
Koç
18° 44' 38"
Lilith
Başak
19° 42' 08"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>